Test: ShaveSafe barberingsskum

Vi har testet Shavesafe, der er en innovativ baberberingsskum, som forebygger knopper og indgroede hår, samtidig med at den forebygger irritationer ved barbering.

Baberingsskum

Yes! Allerede der, er jeg totalt hooked – en barberingsskum der sørger for, man ikke får knopper! Perfekt! For det er da det absolut værste ved barbering – og især her i sommeren, hvor vi kvinder har rigtig travlt med at få minimeret de behårede områder. Knopper og indgroede hår kunne jeg i hvert fald godt leve foruden. Så derfor skulle ShaveSafe da også testes. Og den skuffer i hvert fald ikke!

Jeg har faktisk brugt ShaveSafe i flere år nu, så det er et produkt, der i forvejen findes fast på min badeværelseshylde. Derfor er det på tide med en anmeldelse af den spændende barberingsskum.

 • Funktionalitet: 5
  Flasken er en slags pumpe, hvor man har et dejligt bredt område for fingeren at trykke på. Ja, det lyder som en lille detalje, men jeg synes, det er meget rart, at pumpehovedet er stort, da jeg ellers oplever, at min finger glider ned nogen gange med de pumper – især i badet.
 • Nødvendighed: 4
  Det er et vigtigt produkt iblandt mine plejeprodukter, da jeg bruger det ofte. Især her om sommeren. Men hvis du ikke døjer af indgroede hår eller knopper, så kan det godt være, det ikke er livsnødvendigt for dig.
 • Kvalitet: 5
  Skummet er drøjt, så det holder længe og og dufter af ingenting, hvilket er rigtig rart. Flasken er flot og lækkert designet. Og så virker det altså, hvis man lider af problemet.
 • Pris: 4
  99 kr for 100 ml. Lidt dyrt i forhold til mængden.

TESTPERSON: Esme Emma Sutcu, mor til en 5-årig.

Skriv et svar