De nye Semper klemmeposer er super praktiske

Momsterne har sammen med deres små testet Semper Smoothies.

Louis Vincent har prøvesmagt de fantastiske mellemmåltider fra Semper. De er et kæmpe hit. Han lærte hurtigt, hvor de lå i køkkenskuffen og trak selv flittigt skuffen ud og kom løbende med klemposerne. Der er smoothies, grød, havrevælling og måltider med f.eks laks og lasagne. De er supernemme at have med på farten eller hjemme, når trangen til et nemt måltid melder sig.
 • Funktionalitet: 5
  Emballagen er praktisk, kan nemt kommes i en taske uden man behøver at være nervøs for at den går i stykker. Samtidigt er det nemt for baby, allerede når de er helt små, at holde selv. Og dermed få en lille succesoplevelse af, at de selv kan.
 • Nødvendighed: 4
  Man kan jo altid have en banan eller æble med i tasken som et mellemmåltid, men det her er bare lidt mere lækkert. Og nemmere. Ingen banan der ligger mast nederst i håndtasken, som man først ser, når ens bilnøgler, eller læbestift er fedtet ind.
 • Kvalitet: 4
  Mit indtryk er at det er god kvalitet. Ja, jeg har selv smagt på det og ville nok foretrække lidt mere krydderi til min lasagne. Men for baby er det rigtigt fint. De må jo heller ikke få for meget salt som helt små. Alle sempers smoothies er uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer, det er helt klart et plus for mig.
 • Pris: 4
  Lidt i den dyre ende, men stadigvæk ok. Ofte er de også at finde på tilbud, og så er det om at slå til.

Carina fra Saettekassen med sin søn på 1 år:

Alle produkterne har det tilfælles, at de kommer i små poser med smart prop. Lige til at putte i tasken og tage med på farten. I forvejen kendte vi til produkterne, men havde ikke prøvet dem alle endnu. Når Villy får noget nyt mad, plejer vi altid at smage på det først. Det gjorde vi også denne gang, og især de forskellige frugt/grønt smoothies har en fin smag. Ofte lidt sødt, men god. Vællingerne var vi ikke så meget for, men Villy kan lide det hele. Undtagen en smoothie med mynte i, jeg tror myntesmagen blev for meget.
 
 • Funktionalitet: 5
  Madposerne har en praktisk størrelse, de er nemme at tage med og skal ikke opbevares på køl (medmindre de er åbnet). Villy kan selv sidde med dem i hænderne og spise af dem, næsten uden at komme til at trykke for meget af maden ud af posen. Det lærte han rimelig tidligt. De produkter, hvor der er mad i, fx laks og kartofler, har en lidt tykkere konsistens, og det kan være lidt sværere for børnene at få ud.
 • Nødvendighed: 3
  Madposerne er praktiske, men ikke bydende nødvendige, i min optik. Jo, det er smart at have med på farten og til at snacke i, men man kunne godt klare sig uden.
 • Kvalitet: 4
  Mit indtryk af madvarerne er, at kvaliteten er god. Det smager, for det meste godt, og der er ikke tilsat sukker. Der er en god blanding af råvarer, og der fås også en variant til vegetarer. Kvaliteten kunne få en karakter højere, ved også at være økologisk.
 • Pris: 3
  Jeg synes, madposerne er til den dyre side. Hvis man skal have nogle stykker med på tur, har man pludselig handlet for 20-30 kr bare i mellemmåltider, og det dyrt. Vi plejer at købe dem på tilbud, hvor de er lidt billigere, men man kan også lave dem billigere selv. Men altså, tid har jo også sin pris.

Trine fra Septemberborn med sin datter på 2 år:

Det har været hyggeligt og interessant at prøve, og min datter var rigtig glad for at smage på de forskellige produkter.

 • Kvalitet: 4
  Når man får Sempers klemmeposer i hånden, mærker man allerede kvaliteten. Der er gjort noget ud af emballagen, som giver indtryk af, at dette er mad med fokus på kvalitet. Selvom dette egentlig også er den “nemme” løsning.
 • Funktionalitet: 4
  Jeg oplever, der er et bredt udvalg af Sempers klemmeposer, så der er mad til enhver lejlighed. På den måde findes der både et udvalg af Semper til den lille sult, men også til lidt større måltider.
 • Nødvendighed: 2
  De er nemme at tage med i tasken, når man er på vej ud af døren. På den måde er de ideelle, når vi skal på tur, og der ikke er mulighed for det store kulinariske måltid. På trods af, at pigen her i huset er BLW barn, så er disse klemmeposer ikke en hindring. For hun kan nemlig sidde og spise samt undersøge maden selv. Det eneste minus, jeg ser som forbruger, er, at de ikke findes i en økologisk udgave.
 • Pris: 3
  Jeg synes, de er lidt for dyre.

Skriv et svar