Badetøj med UV beskyttelse

Momsterne har med deres små vandhunde testet badetøj fra Colorkids. Det har eller været en udfordring pga de sparsomme solstråler denne sommer. Men det lykkedes til sidst, og her er deres anmeldelser.

Trine fra Septemberborn har testet med sin søn:

Min oplevelse af Color Kids UV-badetøj er primært positivt. Vi fik et todelt sæt til test, og min søn elsker tøjet. Hvis det stod til ham, skulle han have det på hver dag.
 • Funktionalitet: 5
  De formår i deres design, at gøre det børnevenligt, her med motiver af fisk, samtidig med det som helhed fremstår enkelt. På den måde synes både barn såvel som mor, at badetøjet er flot.
 • Nødvendighed: 4
  Vi har faktisk være så glade for uv-badetøjet, at vi har købt et sæt magen til til lillebror.
 • Kvalitet: 4
  Kvalitetsmæssigt oplever jeg uv-badetøjet som god. Det er ikke for tykt, hvilket giver det en god mobilitet og bevægegrundlag til fysisk leg. Det er tætsiddende, men ikke sådan, at tøjet ikke selv kan tages af og på af barnet selv.
 • Pris: 4
  Prisen passer til kvaliteten

Nanna fra Superprinsessen og hendes datter har testet:

Min datter Laura, på 9 år, har været så heldig at teste en smart bikini fra Color Kids. Hun valgte selv modellen og både mønster og farve levede fuldt op til hendes forventninger. Sættet består af top, trusse og et lille skørt. Vi bestilte str 140 men vil vurdere det til at være lidt til den lille side. Men hun kunne heldigvis tage det i brug med det samme.

 • Funktionalitet : 5
  Skørtet ikke sidder fast på trussen, og det er et stort plus, synes jeg, at det kan tages af og på, som man har lyst.
 • Nødvendighed : 4
  Badetøj er nødvendigt, hvis man har vandglade børn som jeg. Bikini er perfekt til sommerbrug på stranden og pigerne bruger ofte toppen til et par shorts. Så det ender med at være et stykke tøj, der kan bruges til forskellige situationer.
 • Kvalitet : 5
  Super lækker kvalitet. Rigtig god pasform, der ser ud til at holde.
 • Pris : 4
  Jeg synes prisen er fair, når jeg sammenligner med andre produkter. Vi vil helt klart kigge efter Color Kids badetøj igen, næste gang der mangler i garderoben.

Esme har testet med sin datter på fem år:

Min datter har været så heldig at få lov at teste en drønlækker bikini fra Color Kids. Hun fik selv lov at vælge inde fra deres hjemmeside, hvor de har et udvalg af badetøj. Hun valgte dette todelte sæt, hvor der sidder et skørt fast på underdelen. Det er lige hende med det lyserøde leopardprint. Man kan også få andre slags bikinier uden nederdel, som her.

 • Funktionalitet : 4
  Badetøjet sidder rigtig fint på hende, men størrelsen er lidt i den lille side. Vi bestilte str seks år selvom min datter kun er fem år. Og den sad ganske fint, så jeg er glad for jeg ikke bestilte en mindre størrelse.
 • Nødvendighed : 5
  Min datter er stor fan af bikini. Om sommeren har hun kun lyst til at have bikini eller badedragt på fra morgen til aften. Og denne er perfekt, da toppen sagtens kan gå til en nederdel fx. Så det ender med at være et stykke tøj, der kan bruges til forskellige situationer.
 • Kvalitet : 5
  Kvaliteten virker god, stoffet er blødt, selv efter det har været i vandet en del gange.
 • Pris : 4
  Dette sæt kostede 180 kr. Og da det er et todelt sæt med en skørt til underdelen, så synes jeg det er en helt fair pris.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar