Lækker øko solcreme fra Green People

Green People har bedt os om at teste solcreme for både børn og voksne. Den udfordring tog to af vores kære momsters op, mens de har været på ferie.

Sarah fra Twinmami har testet på sine tvillinger i Tyskland:

Jeg og tvillingerne var for noget tid siden på ferie i Tyskland, hvor vi var nede i en super hyggelig by, der hedder Füssen. Og her havde jeg fået fornøjelsen af, at teste en økologisk solcreme til både børn og voksne fra Green People.

 • Funktion: 4
  Solcremen til både børn og voksne er intet mindre end fantastisk. De er begge nemme at smøre ud og fedter ikke, hvilket er fantastisk. After Sun cremen giver en masse fugt og beroliger huden efter solbadning.
 • Nødvendighed: 4
  Jeg har tendens til tør og irriteret hud og har prøvet mange forskellige slags solcreme og body lotions, men har aldrig været helt tilfreds. Men med Green People føler jeg, at jeg har fundet et produkt, som gør min hud blød og smidig. Og som samtidig er økologisk. Hvilket er vanvittigt vigtigt for mig.
 • Kvalitet: 4
  Den holdt godt, selvom børnene hele tiden hoppede i vandet. Jeg læste også, at den er rig på antioxidander, der holder på hudens fugt og minimerer peeling.
 • Pris: 3
  210 kroner for 150 ml. Det er lidt dyrt, men til gengæld det værd, synes jeg.

Maria fra Slinkypiinky har testet med sin søn på Mallorca:

Alvin og jeg har testet solcreme fra Greenpeople. Vi har været spændte på at få lov at smøre os ind, men den danske sol lod vente på sig. Solcremen er nem at smøre ud, og er hurtig ikke-klistret. Og så er han klar til at hoppe i poolen. Jeg har også brugt solcremen og været glad for den. Jeg havde dog lige den første dag med røde skuldre og næse, det slipper jeg bare aldrig for…? Men så jeg brugte den matchende aftersun, og den hjalp sgu! Jeg var klar til sol igen dagen efter, hurra!! Jeg er desuden også blevet ret brun, og overvejer om det mon skyldes tan acceleratoren (ja det er rent faktisk et ord, ha ha, så blev jeg det klogere…) der er i cremen? Alvin har fået den lækreste kulør; helt lækker brun og ikke en rød plet. Han er på ingen måde vild med at få hverken solcreme, aftersun eller andre produkter på sig, men det hjalp, at cremen var så hurtigt absorberet. Indsmøringen er især det, jeg er begejstret for ved dette produkt – den er hurtigt absorberet og “klar til brug”.
 • Funktionalitet: 5
  De gør det, de skal – og mere til! Tuberne er lækre matte at røre ved, med fine illustrationer på især børnesolcremen. Det eneste vi yderligere kunne ønske os, var at den kom på spray! Det ville gøre indsmøringen endnu nemmere.
 • Nødvendighed: 5
  Hvem kan klare en sommerferie uden solcreme? Ja ok, det kan vi egentlig godt i Danmark, men her på Mallorca har det været absolut nødvendigt.
 • Kvalitet: 5
  Lækkert produkt med lækker indpakning. Drøj i brug og god konsistens – rigtig godt produkt. Produkterne er økologiske og fri for blandt andet silikone, og trods dette er de vandfaste alligevel – og det er nødvendigt, sådan som Alvin springer i poolen non stop. Produkterne er ej heller testet på dyr, det er super bonus.
 • Pris: 2
  Det er en solcreme i den dyrere ende. Jeg ville ikke selv have betalt de 219 kr børnesolcremen koster – men at have fået lov at prøve den, har overbevist mig om at den hører til i den lækre ende.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar