Test: T-stick Tea

Kender du de nye T-Stick Tea? Det er nogle dødsmarte tepinde, som har erstattet den traditionelle tepose. Vi har testet dem og her er vores oplevelse af denne nye måde at lave te på..

Esme fra Momster har testet:

Tea Sticks er en helt ny innovativ at brygge te på. I stedet for de klassiske teposer, som du kender, så er disse formet som pinde. På den måde kan du også bruge dem som rørepind. Super smart. Jeg har brugt dem nu i et halvt år, og det er så meget nemmere end poserne. De kommer i mange forskellige smagsvarianter. Min favorit er helt klart appelsinsmagen.

 • Funktionalitet: 5
  Emballagen er vanvittig praktisk. Du stikker bare pinden ned i en kop og hælder varmt vand over. Og rører rundt. Jeg drikker min te med pinden i. For du skal ikke bekymre dig, om pinden rammer munden. Hvis du vil kan du også stille den direkte på bordet, det er meget lidt, der kommer på bordet – i forholdt til fx en tepose gør.
 • Nødvendighed: 5
  Jeg kan simpelthen ikke undvære dem. Og min datter er også vild med dem, da de er så nemme at bruge. Jeg ville bare ønske, der var væsentligt flere spændende smagsvarianter.
 • Kvalitet: 4
  Jeg synes, teen er super god. Selvom jeg lader pinden være i koppen, mens jeg drikker den, så bliver den ikke bitter i smagen, som mange andre teposer gøre, når de blir efterladt i koppen.
 • Pris: 3
  Lidt i den dyre ende, men stadigvæk ok. Forleden fandt jeg dem til 10 kr i Netto på tilbud. De købes i pakker med 15 tepinde i, og er i 12 forskellige smagsvarianter. Har du lyst til at tage dem med på arbejdet, kan du bare smide et par pinde ned i tasken og have dem med on the go. Supersmart.
Og det er så nemt, at selv børn kan være med 🙂

Skriv et svar