Test: Netflix for voksne og børn

Jeg har haft Netflix nu i 18 måneder. Og jeg må sige, der er sket rigtig meget på Netflix her på det seneste. Længe var det gamle film og serier, så jeg havde det lissom lidt: har set den, har set den, har set den… Men nu spytter de guld ud i lange baner. Her er nogle af mine favoritter for tiden

Voksne:

Serie: Orange Is The New Black

En af mine absolut favoritserier of all times! Jeg har ventet et helt år på, at den nye sæson 5 skulle komme. Og endelig kom den! Og jeg så den på under en uge. Nøj, en god sæson! Vil faktisk mene, det er den bedste indtil videre. Hele sæsonen tager udgangspunkt i 48 timer under en riot. Kvinderne har overtaget fængslet og måden de håndterer det på, er som sædvanlig kaos! Det går i øst og vest uden nogen retning. Med en masse små skøre hændelser undervejs. Og den sluttede selvfølgelig med en kæmpe cliff hanger, som fik mig til at råbe: Neeeej! Ved ikke hvordan jeg skal vente et helt år, snøft…

Serie: Girlboss

OMG, den serie er jo mit liv! En ung pige der ikke har haft et særligt tilfredsstillende arbejdsliv tager et kæmpe skridt og kaster sig ud i iværksætteri. Intet går som smurt, of course, men hun har et kæmpe drive og er mega talentfuld, så hun kæmper så hårdt. Ærgerligt den kun er i en sæson.

Serie: 13 Reasons Why

Rigtig god serie. Som i rigtig-rigtig god. Unik måde at fortælle en historie på. Fængende og interessant. Skønne, nye ansigter i rollerne. Selvom historien er dybt aktuel, så det er fedt, den bliver fortalt. Jeg var opslugt hele vejen igennem. Eneste ulempe er at den er liiiidt langtrukken til tider. Jeg kunne godt have forkortet den med en time eller to.

Film: To The Bone

Jeg havde utrolig mange forventninger til denne film, da jeg har hørt meget om den. Den startede også rigtigt godt, men kørte den bare ikke hele vejen hjem. Det er en af den slags film, hvor man bliver dybt fascineret af skuespillerens method acting. Det var ret vildt, hvor sygeligt tynd Lily Collins var blevet for denne rolle. Men filmen henter point ved ikke at over-forklare og udpensle hendes anorektiske tilstand. For der er ikke en enkelt og simplificeret forklaring på spiseforstyrrelse. Men det blir også lidt filmens nedgang, for til tider stod jeg lidt af og fik aldrig helt at vide, hvorfor hun var kommet der, hvor hun var. Men jeg kan kun anbefale at se den, for det er en vigtig film med et vigtigt budskab.

Børn:

Serie: Legende Let (some assembly required)

Min datter er VILD med denne serie. Hun elsker Jarvis og alle hans venner, der har overtaget professor nick nacks legetøjsfabrik. Der er så mange finurligheder og spøjse moments i afsnittene, at selv jeg bliver opslugt af den.

Film: Bibi og Tina

Alt hvad der har med heste at gøre, er min datter fan af. Og så også lige en lille kærlighedshistorie, og så er hun optaget de næste par timer. Denne film har hun nu set rigtig mange gange, og selvom udvalget af børnefilm er stort på Netflix, så er det altså denne hun vil se, hver gang for tiden.

Skriv et svar