Lækre produkter fra det nye shoppingsite Tchibo

Mødrene har testet det nye shoppingsite Tchibo, som findes i 9 lande – og nu endelig er kommet til Danmark.

Camilla fra CamaMilla har shoppet til børneværelset:

Jeg har været så heldig at få lov til at teste og anmelde Tchibos nye danske webshop. Som den vaskeægte shopaholic jeg er, så er netshopping en af mine spidskompetencer. Jeg har blandt andet fået fingre i den fine opbevaringskasse lige her.

 • Funktionalitet: 4
  Selve webshoppen fungerer rigtig fint, både på mobilen og computer. Den er nem og overskuelig, at navigere rundt på, til trods for det enorme, og brede udvalg af varer.
 • Nødvendighed: 2
  Der er mange fine ting til nogle rigtig fine priser, men jeg må ærligt sige, at det ikke var det hele, der fangede min interesse. Deres “boligafdeling” er til gengældt fyldt med fine fristelser, og det er nok ikke sidste gang, at jeg shopper derfra.
 • Kvalitet: 4
  Jeg blev meget positivt overrasket, da jeg modtog min bestilling fra Tchibo. Kvaliteten af både den fine lampe og opbevarings-kasserne oversteg mine forventninger.
 • Pris: 4
  På grund af de meget lave priser havde jeg nok lidt regnet med, at varerne ville være i mindre god kvalitet. Men sådan var det slet ikke. Der var endda en sparepære med til lampen, så den straks kunne tages i brug. Den slags er jeg vild med. Varme anbefalinger fra en shopaholicmom.

Sarah fra Twinmami har shoppet lækkert mommytøj:

Jeg har testet det fede shoppingsite Tchibo, som har et stort udvalg af en masse lækre produkter. De har alt fra køkkenudstyr til modetøj. Sitet kører med tirsdagstemaer, fx regntøj til børn og voksne, eller køkkenting. Det gør helt sikkert, at man bliver inspireret og finder ting, man ikke vidste, man havde brig for.

 • Funktion: 5
  Tchibo er dejlig nemt og overskueligt at navigere rundt i. Normalt er jeg ikke den store internetshopper, så det var faktisk en meget positiv oplevelse, at det var så lige til.
 • Nødvendighed: 5
  De havde præcis det, som jeg lige stod og manglede. En sandfarvet klassisk trenchcoat. Så jeg fik bestilt denne til blot 409 kr. Med i indkøbskurven røg også nogle fine mønstrede strømpebukser.
 • Kvalitet: 4
  Tchibo går op i bæredygtighed som er en vigtig ting for mig, så det er bestemt en udslagsgivende faktorer der vil gøre at jeg vil vælge dette shopping site frem for et andet. Kvaliteten er rigtig god til prisen og produkterne blev leveret hurtigt.
 • Pris: 5
  Det er utrolig billigt, hvilket passer mig rigtig fint. Alt i alt en tilfredsstillende oplevelse.

Esme fra Momster har også testet:

Lige siden jeg fik min første kop kaffe i Tchibo i Tyskland for et par måneder siden, har jeg tænkt på, hvor fedt et koncept Tchibo er. Så da jeg endelig opdagede, det kom til Danmark, tøvede jeg ikke et sekund med at teste det med mine med-momstre.

 • Funktion: 4
  Sitet er lækkert og nemt bygget op. Da jeg scrollede gennem udvalget, opdagede jeg noget, jeg ikke har set på andre shoppingsites. Ved siden af nogle af produktbillederne er der et billede, hvor produktet er i brug. Det er super smart, hvis man gerne lige ville have det visualiseret uden at klikke på det. Fx som her:

 • Nødvendighed: 4
  Der er RIGTIG mange ting på sitet. Dame-, herre- og børnetøj. Ting til køkken, bolig, altan.  Så man kan helt klart altid finde noget, man kan bruge. Jeg shopper ikke særlig meget tøj på nettet. Men kan godt lide at købe ting til køkkenet eller hjemmet online. Og der vil jeg helt klart bruge Tchibo fremover, for de har alt!
 • Kvalitet: 4
  Kvaliteten har i den grad imponeret mig. Denne taskeparaply, som jeg fik til blot 85 kr, har fungeret rigtig fint her i disse dage, hvor det har øsregnet. Og på trods af det onde blæsevejr står både stellet og stoffet stadig fuldstændig fint. Det gode ved denne paraply er også at på trods af et flot læderhåndtag, er den stadig så kompakt, at den kan komme ned i bunden af en taske.
 • Pris: 5
  Deres produkter er af god kvalitet, uden det skal koste en formue. Det motto passer mig ganske udmærket. PS: Lige nu er der endda gratis levering!

Skriv et svar