Vi tester Ingredien på mommyhår

Vores mødre har med deres udfordrede post-graviditetshår testet lækre hårprodukter fra Ingredien. Her er deres anmeldelser.

Viktoria fra ViktoriaGudrun

Jeg har altid, som i ALTID, været nærig, når det kommer til produkter til mit hår. SOM OM jeg gider bruge 100+ kroner på mit hår. Men efter jeg fødte min søn, blev mit hår virkelig slemt. Jeg burde virkelig prioritere mit livløse og flade hår, men smøger, øl og junk-food har altid vundet over hårpleje. Jeg ryger ikke mere, drikker max en øl om måneden og spiser sjældent junk-food. Så det er på tide, at mit helt igennem stereotypiske ”white girl”-hår får lidt kærlighed, og det vil jeg prøve med Ingredién.

 • Funktionalitet: 3
  Alle flaskerne fra Ingredien er meget nemme at bruge og på selve etiketten står der, hvordan du anvender produktet. Meget nemt og idiot-proof. Jeg er helt tosset med deres Leave-In Conditioner, og det er helt klart den, der henter de fleste points hjem. Den efterlader mit hår blødt og livligt. Men de andre produkter fik desværre mit tynde, lyse fe-hår til at se fedtet ud efter brug. Også selvom jeg ikke kommer produktet i hårbunden. Dry Shampooen havde heller ikke helt den virkning, som jeg havde håbet på.
 • Nødvendighed: 3
  Igen må jeg understrege, hvor meget godt Leave-In Conditioneren gjorde for mit hår. Jeg kommer til at købe dette produkt fremover. Mit hår bliver fyldigt, og jeg føler mig ret lækker, når mit hår en sjælden gang imellem ser fyldigt og lækkert ud.
 • Kvalitet: 4
  Det kan godt være, at Smoothing Styling Serum og Scalp Gel gjorde, at jeg var en fedtet, ung dame under mit bartender-gig i lørdags, men min frisure holdt hele natten. Kvaliteten er rigtig god. Det er svanemærket, som faktisk er det, jeg personligt kigger efter som det første. Jeg er helt vild med, at det er parfumefrit. Jeg har hele mit liv haft eksem, så alt hvad jeg bruger til kroppen, skal være parfumefrit og her rammer Ingredién plet. I låve it.
 • Pris: 2
  Omkring 200 kr pr. produkt. Jeg giver gerne 199kr for den magiske balsam-spray, men de andre ting er for dyre for mig.

Anne fra realitybites:

Min datter Frida og jeg er begge fra naturens side udstyret med naturkrøllet hår, som har en tendens til at blive tørt og frizzy, så vi er yderst kræsne med, hvad vi putter i det! Her skuffer Ingredien på ingen måde.

 • Funktionalitet: 4
  Emballagerne er flotte og minimalistiske, duften er lækker og salon-agtig og generelt holder produkterne, hvad de lover. Power Blaster – Hair Spray er en fantastisk hårlak, der holder håret inkl. de små strittende babyhår i tindingerne på plads, uden at håret ser “lakket” ud. Den er både testet på løst hår og en høj hestehale og hver gang holdt den en hel dag – endda selvom vejret var fugtigt. Dry Shampooen gav ikke en trist og “støvet” hårbund efter en omgang, Jeg skulle dog lige vænne mig til, at den opfører sig lidt anderledes og er mere “våd”, end andre tørshampooer, men den virker perfekt efter og smadrer ikke hovedbunden. Serumen er udmærket og giver fin glans til håret uden at fedte, og den er god til lige at samle frizz og tørre spidser med. Dog er det som om virkningen aftager efter relativt kort tid. Emballagen trækker dog ned, for ifølge anvisningen skal man bruge få dråber, men flaskens åbning er så stor, at der kommer for meget ud i hånden. Derudover er jeg flere gange kommet til at skrue hele spidsen af i stedet for låget, så det er som om den ikke er 100% gennemtænkt. Scalp Treatment Gel er en lækker, lækker gel som øjeblikkeligt giver fugt til min knastørre hovedbund og efterlader en frisk, kølig og ikke-fedtet fornemmelse. Gelen kommer i en pumpe af den slags, hvor jeg godt kan frygte, at de sidste 50 ml ender med ikke at kunne komme ud. Til gengæld er doseringen perfekt: Ét pump fordeles mellem fingrene og masseres ned i hovedbunden og voilà: Huden føles gennemfugtet og kølig.
 • Nødvendighed: 3
  Jeg bruger ikke hårlak dagligt, men det er netop fordi håret nemt kommer til at se stift og “lakket” ud. Det er ikke tilfældet med denne, og jeg vil klart overveje at købe den i fremtiden. Jeg foretrækker nyvasket hår, men i en snæver vending er tørshampooen yderst brugbar. Især de der morgener, hvor teenagerne har blokeret badeværelset. Normalt er serumer propfyldt med silikone, som smadrer håret i længden. Ingrediens version er fri for de skadelige olier, og det opvejer enhver ulempe. Jeg har seriøst manglet en hovedbunds-gel! Jeg HAR prøvet tonsvis af andre produkter til tør hovedbund, men ingen har kunnet måle sig med dette. Jeg er fan! Nu har gel’en været en fast del af min hårrutine i snart 2 uger, og det bliver den ved med at være fremover.
 • Kvalitet: 4
  Både funktion, duft og emballage vidner om et gennemtænkt produkt. Bedste jeg har prøvet indtil videre, men desværre er den ikke ret drøj i brug. Serummet absorberes hurtigt af håret og efterlader ikke hænderne med den fedtede film, man ellers kan få af hårolier og serumer. Fælles for alle produkterne fra Ingredien er, at de er svanemærkede, og det er et KÆMPE plus i min verden, at der er tænkt på miljøet.
 • Pris: 3
  209 kr for 300 ml er i den dyre ende sammenlignet med, hvad jeg ellers ofrer på en hårspray. Men den er lækker og drøj i brug, så måske kan det alligevel betale sig i længden. 189 kr for 200 ml, og jeg har allerede brugt halvdelen… Den er god, men min 12-årige får ikke lov at bruge den til den pris. 199 kr for 50 ml – helt rimelig pris. Den er ultradrøj, og hvis emballagen lige får et lille løft, så vil den være en ren 5’er. 159 kr. for 150 ml – jeg ville forvente lidt mere “ekstra” til den pris. Jeg får ikke noget her, som den billige fra supermarkedet ikke kan. 259 kr for 150 ml – hver en krone værd, hvis man som mig døjer med irriteret, tør hovedbund.

Christina fra FruFrilda

Jeg er sådan én, der ikke gør sådan skide meget af mit hår, og min frisør kigger opgivende på mig den ene gang om året, jeg besøger hende. Efter en graviditet og massiv fældning i kæmpestore totter, blev jeg simpelthen så glad for, at jeg fik lov at teste produkter fra Ingredien. Normalt bruger jeg ikke stylingprodukter og vasker kun mit hår én gang om ugen, så jeg har glædet mig til at give lidt kærlighed til mit hår.

 • Funktionalitet: 4
  Produkterne gør det, de skal uden at fedte hår eller fingre. Heat-a-way er fx på spray, så man slipper for at bruge fingrene, så de ikke bliver sovset ind. Smoothing-styling er på en lille flaske med spids tud, som er nem at dosere.
 • Nødvendighed: 3
  Dry-Shampoo er uundværlig til de dage, hvor jeg ikke når en skid, men alligevel skal se ordentlig ud. De andre produkter behøver jeg egentlig ikke lige nu i mit liv.
 • Kvalitet: 4
  Jeg er overrasket over kvaliteten. Det er nemt at bruge og produkterne er svanemærket – det er vigtigt for mig. Og de fleste fås også uden parfume, hvilket er super.
 • Pris: 4
  Jeg er på SU, og da de fleste produkter koster omkring 200 bliver det lidt for dyrt for mig. Men har man råd til det, så er det om at gøre det.

—————————————————————————————————————

INGREDIEN er et dansk beautymærke med flere forskellige produkter til håret. Deres priser er i den dyrere ende, men til gengæld ser testen ud til at, de holder kvaliteten i fokus.
Power Blaster – Hair Spray (300 ml) 209 kr
Light Texture Spray – Dry Shampoo (200 ml) 189 kr
Smoothing Styling – Serum (50 ml) 99 kr
Mega Moisture – Leave in Conditioner  159 kr. for 150 ml –
Scalp Soothing Gel – Scalp Treatment Gel 259 kr for 150 ml

Skriv et svar