Flyverdragt fra MarMar skuffer ikke på størrelsen

Flyverdragt fra MarMar
Flyverdragt fra MarMar

Min 5-årige datter og jeg tester denne stjernemønstrede flyverdragt fra MarMar lige for tiden. Flyverdragten blev præsenteret ved MarMars sidste års kollektion, men er i butikkerne lige nu – og visse steder er den på tilbud.

Flyverdragt eller todelt?

Jeg var ellers lidt i tvivl, om min datter skulle have flyverdragt denne vinter. For hun er efterhånden oppe og måle 115 cm høj. De fleste flyverdragter stopper ved 116 cm. Og da man jo helst ser, at barnet er i et nummer større, når det kommer til flyverdragter, havde jeg faktisk affundet mig med, at det nok skulle blive todelt overstøj, vi skulle vælge i år. Men så fik vi denne flyverdragt, som er i str 116. Og den passer til min overraskelse helt perfekt! Den er tilpas stor i både arme, ben og på kroppen. Så det stadig ser lidt ud som at hun svømmer i den. Det var mega heldigt, da min datter er vild med stjerne-designet.

 • Funktionalitet: 4
  Den føles tæt og isolerende, samtidig med at den ikke er så hård. Det er en rar fornemmelse at røre ved den. Lynlåsen er ikke stram, hvilket vi en vinter kæmpede hårdt med. Det er super praktisk, at huen kan tages af og kan sættes på med skjulte knapper. Ved halsen har den en bred ribkant i, og ved ærmerne er der også brede ribkanter. Der er blødt fleecefor ved hagen. Fortil er der to skrå lommer med fleecefor, og de lukkes med en lynlås. Dragten har praktiske refleksstriber bag på begge ærmer og med langs buksebenene. Benene kan åbnes med velcro og en trykknap. Dragten er vatteret med ThermoLite, som er et isolerende letvægtsmateriale.
 • Nødvendighed: 4
  Flyverdragter er jo vigtige for alle forældre til børnehavebørn. Det er meget mere praktisk end de todelte sæt. Og jeg har en fornemmelse af, at vi får en rigtig kold vinter, nu hvor vi har haft denne helt vildt middelmådige sommer.
 • Kvalitet: 4
  Flyverdragten er både vind- og vandtæt med et vandtryk på 10.000 mm. Udenpå hele flyverdragten er der en vand- og smudsafvisende coating. Efter 5 vaske vil jakken have et vandtryk på 6.000 mm og stadig være 100% vandtæt.
 • Pris:
  1299 for en flyverdragt er en helt fair pris. Og når den er på tilbud, så er det bare om at hapse den.

Skriv et svar