BellaBellaci forkæler mødrene

Momsterne har været så heldige at blive forkælede af beauty webshoppen Bellabellacci. De har shoppet og testet lækre produkter, og her er deres anmeldelser af sitet.

Betina fra Med Glimmer Tak:

Jeg har fået lov at teste BellaBellacci.dk som forhandler lækre og parabenefri skønhedsprodukter. Min pakke fik jeg allerede få dage efter bestillingen. Alt var lækkert indpakket og så indbydende ud, med en vedlagt håndskrevet hilsen. Sådan! Det kalder jeg overskud. Jeg havde blandt andet bestilt en Organic Glam Cosmic Neglelak med glimmer, som er min absolut yndlingsneglelak for tiden. Og med en 8-årig pige i huset må jeg bare erkende, at der aldrig kan blive glimmer nok. Og så havde jeg bestilt en Organic Phamacy Hair Serum. Den er bare super lækker til mit slidte og tørre hår. Jeg er sucker for serum, både til krop og hår. Og den her her er altså bare WAUW! Øjencremen fra The Organic Phamacy er ny for mig. Jeg har kun brugt en enkelt gang, men jeg er så sart i mine øjenområder, at jeg desværre tror, den er lidt for krads til mig. Jeg har bare generelt meget svært ved at finde øjencremer, fordi min hud er så tynd lige der. Men den dufter dejligt, og indpakningen er super lækker.

 • Funktionalitet: 5
  Det har været super nemt at finde rundt på BellaBellaccis hjemmeside, hvor alt ligger i den skønneste kategori-orden. Jeg elsker, at jeg ikke skal bruge for lang tid på at lede efter et bestemt produkt.
 • Nødvendighed 3
  Jeg kan egentlig godt finde nogle de samme produkter her, hvor jeg bor, men jeg ville skulle rundt i forskellige butikker. Og da jeg ofte har meget at se til, med studie, arbejde og børn, ja så er det altså nemmere med en webshop som Bellabellacci, der har det hele.
 • Kvalitet 5
  Produkterne er super lækre i deres fine emballage, og lever 100% op til mine forventninger. Og så vil jeg også gerne have lov til at bedømme webshoppens kundeservice her. For den er utrolig god. Jeg har faktisk fået langt bedre kundeservice på denne lille handel, end den jeg ofte oplever i fysiske butikker. Og det skal altså roses.
 • Pris: 5
  For mig er priserne helt okay – jeg tror ikke, jeg nogensinde er kommet af med mindre penge for så mange ting. Både serum og øjencremer er ofte ret dyre produkter at investere i. Men her var de begge på tilbud, så det kan betale sig at købe dem lige her.

Elisa Kimma fra ElisaKimma

Bellabellacci har mange lækre og naturlige plejeprodukter til hele kroppen. Så da jeg skulle ind og shoppe produkter, var det en lang overvejelse, hvad jeg skulle vælge. Der var så mange produkter, som fristede. Skulle jeg gå all in på forebyggelse af alle mine rynker, eller skulle jeg vælge noget lækkert makeup, som kunne skjule dem? Jeg kiggede længe under de forskellige kategorier, og det mest fantastiske ved hjemmesiden er, at der står en meget fin beskrivelse ved hvert produkt. For typer som mig, der normalt får sin veninde, som arbejder i Matas, til at stå for mine indkøb, så er Bellabellacci virkelig overskuelig.

 • Funktionalitet 5
  Som skrevet ovenover, så synes jeg, at hjemmesiden er rigtig nem at navigere rundt i. Alt er inddelt i kategorier med beskrivelser til alle produkterne, og så er udvalget stort!
 • Nødvendighed 4
  Bellabellacci er helt klart blevet et sted, som jeg vil besøge, når jeg står og mangler skønhedsprodukter. Jeg kan godt lide, at jeg selv kan sidde og læse mig frem til produkterne, og jeg er klart blevet fristet med flere ting, som jeg skal have købt. Hjemmesiden har jo alt fra cremer, makeup produkter til hårprodukter. Og så er der leveringen. Den er fra dag til dag, hvilket er helt perfekt.
 • Kvalitet 5
  De har mange kvalitetsprodukter inden for skønhedspleje. Jeg manglede en lækker læbestift i en kraftig farve. Så i bedste Kylie Jenner stil, valgte jeg en læbestift, der har fokus på kraftfuld læbepleje med et miks af plejende og nærende naturlige ingredienser. Og den holder, hvad den lover.
 • Pris 5
  Prisen varierer, hvilket gør, at alle har råd til at finde noget lækkert. Samtidig er der ofte tilbud på mange af produkterne. Der er også produkter i den dyre ende. Så hvis man vil have lidt ekstra luksus, så kan det også købes dér.

Esme fra Momster har også testet:

Det er ingen hemmelighed at travle mødre som os, ikke altid lige får prioriteret skønhedsrutinerne og udforsket nye produkter. Man holder sig til det man kender. For det virker. Alt andet indebærer en risiko – en risiko for at spilde penge og vigtigst af alt: TID! Men det er så derfor, vi har Momster TEST. For så kan vi anmelde og guide jer igennem den store jungle af produkter. Og inde på BellaBellacci er der virkelig mange produkter, så den hjemmeside tog lang tid for os at teste. Men det var det hele værd.

Ansigtsmasker

Inde fra webshoppen valgte at bestille disse Facial Firming Masks fra Shills, som lige nu er sat ned til blot 59 kr for en pakke med fem masker i. Det er dem, der også har lavet de der black masks, du sikkert har set massevis af videoer af på facebook. SÅ jeg havde store forventninger til dette produkt. Og det var da også noget af en oplevelse. Hvis du fulgte med på instastory, så ved du hvor meget sjov, jeg havde med det.

ansigtsmaske face lifting mask
Før masken kommer på, skal ansigtet renses grundigt
Man skal have masken på mellem 1 og 8 timer. Og man må hverken tale, spise eller drikke. Jeg holdt 2,5 time!
Man skal have masken på mellem 1 og 8 timer. Og man må hverken tale, spise eller drikke. Jeg holdt 2,5 time!
Ansigtsbørste

Ansigtsbørsten fra Badeanstalten havde jeg til gengæld virkelig brug for. Så den glædede jeg mig rigtig meget til. Men lad mig være helt ærlig, den er ret hidsig. Så er du den sarte type, der har et skånsomt ansigt, skal du ikke vælge den. Men er du ligesom mig og godt kan lide at skrubbe dit ansigt grundigt igennem i hvert fald en gang om ugen, så er den intet mindre end perfekt! Og du kan også bruge den på halsen og decollette, som vi jo ofte har en tendens til at glemme.

 • Funktionalitet: 5
  Bellabellacci har et kæmpe udvalg af pleje og skønhedsprodukter. Og jeg elsker at de er så grundige i teksten forbundet til produkterne. For jeg er typen, der godt kan lide at læse og nørde i detaljer.
 • Nødvendighed: 4
  Jeg er topbegejstret for ansigtsmasken, som har været en rigtig sjov oplevelse. Og så er ansigtsbørsten en fast del af min hverdag nu – tænk jeg aldrig har overvejet at købe den før.
 • Kvalitet: 4
  Det er en lækker webshop, med produkter fra både store anerkendte mærker og også mindre typer. Fra når man bestiller til man modtager produkterne går der kun et par dage. Og så får man et håndskrevet brev fra Sabine
 • Pris
  De har virkelig mange produkter på tilbud. Det er så fantastisk at ose rundt derinde og se rigtig dyre produkter men også mulighed for at spare mange penge. Fx kostede ansigtsbørsten kun 20 kr, som fast pris.
BellaBellacci er en dansk webshop, der sælger naturlige plejeprodukter på det danske marked. Alle produkter er nøje udvalgt. De har en score på 9.6 inde på Trustpilot, baseret på 100 anmeldelser. Der er gratis fragt for bestilling på 399 kr og derover. Levering sker allerede dagen efter.

Skriv et svar