Dennis Knudsen til mødrene

Momstrene har testet skønhedsprodukter fra Dennis Knudsen. Både til hud og til hår. Og her er deres personlige anmeldelser af produkterne.

Maria fra Slinkypiinky

Serien består af en række effektive produkter, der fokuserer på hudens basale behov for fugt og samtidig modvirker aldersforandringer. Nå! Især det med aldersforandringer er ved at være interessant for mig. Min hud er ikke lige så fin og spændstig, som den var for bare fem år siden. Kolikbarn og skilsmisse spiller måske lidt ind dér…?

Jeg er med alderen blevet mere kritisk med, hvad jeg bruger til mit hår, og i særdeleshed min hud. Jeg skifter lidt blandt produkter, og kan helt ærligt godt finde på at vælge efter pris (blandt de udvalgte, når jeg står i butikken…) Én ting, jeg dog har erfaret, er, at jeg faktisk næsten altid ender med at bruge natcreme. også om dagen. Jeg synes bare, at natcremer er ekstra lækre og fugtgivende – især om vinteren! Jeg glædede mig derfor meget til at teste især ansigtscremen, som er en kombi – altså både dag og natcreme; et 24 timers produkt om man vil. Den dufter skønt, og jeg var faktisk rigtig godt tilfreds med duft og effekt. Den var lækker hele dagen. Jeg har ikke gjort mig i ansigtsserum før, så det var en first timer (Dennis Knudsen ville sikkert himle med øjnene, og mene at det er årsagen til de pigment forandringer jeg har fået i hårgrænsen – og måske har han ret?). Jeg forventede at min hud ville blive silkeblød, ligesom når jeg bruger hår serum. Det blev den ikke, men til gengæld gennemfugtet og lækkert. Renseproduktet er jeg ret vild med! Det er super effektivt og virker drøjt i brug. Jeg har brugt mindre, end jeg ellers bruger med min sædvanlige kedelige minirisk. Hårolien er den, jeg er mindst imponeret  over – og det overrasker mig lidt, når nu Dennis Knudsen er en slags ekspert i det med hår.

 • Funktionalitet: 3
  Emballagen er så lækker, og produkterne ser meget fine ud på min hylde! Men det er ligesom om at pumpen er lidt sløj, som om man har sparet og valgt den billige model? Det trækker altså lidt ned.
 • Nødvendighed: 4
  Man dør jo ikke, hvis man ikke bruger denne form for plejeprodukter – men det er så indgroet en del af min rutine og hverdag, så her er de altså ret nødvendige.
 • Kvalitet: 4
  De var alle super lækre produkter, undtagen hårproduktet. Den gør, at de samlet lander på en firer, da jeg altså havde forventet mere af et Dennis Knudsen produkt.
 • Pris: 4
  Rigtig fine priser, synes jeg! Ansigtsserum for 130kr, det synes jeg sørme er en fair pris!

Henriette fra Fru Holmlund

Dennis Knudsen

Lad mig allerede afsløre med det samme: Jeg er ikke voldsomt imponeret. Undskyld Dennis Knudsen. Jeg elsker ellers at lytte til dig i Mads og Monopolet, men produkterne her – dem er jeg ikke fan af. Jeg har testet og prøvet dem i et par uger, og her er min endelige dom:

 

 • Funktionalitet 4
  Det er her produkterne scorer højest ved mig, for de er alle udstyret med pumpe, og det er skide godt. Nemt at dosere og jeg skal ikke have grabberne ned i produkterne, hvilket ellers kan samle grimme bakterier. Så der er thumbs up fra mig her til den del.
 • Nødvendighed 2
  Altså dag/nat cremen er vigtig for mig. Ellers bliver jeg stram og tør i ansigtet. Serummet er nok en temperamentssag. Man kan leve uden, men det er sikkert ingen skade til at bruge det. Cleanser er også et must. Olien til håret er ret brugbar, da den lige kan tæmme alle de forfløjne små hår.
 • Kvalitet 2
  Altså produkterne gør ingen skade. Men de gør heller ikke nogen gavn. Altså jo, bevares cremen og serum fugter mit ansigt, men ikke mere end en noget billigere model ville gøre det. Der er ingen wauw-effekt, og jeg føler ikke den fugter længe. Cremen dufter af Matas de stribede og det er der altså ingenting galt med. Så kunne jeg bare ligeså godt have købt det. Hånden på hjertet har jeg ikke brugt serum og creme længe nok til at vurdere, om der er nogen luksus-effekt i det lange løb, men sådan i momentet når man smører, er der ikke nogen englesang. Der er ikke lidt ekstra hverdagsluksus. Hårolien er nok det jeg vil bruge mest. Den kan jeg godt se logikken i til mig, der ikke gider glatte mit hår. Så kan et par dråber tæmme det værste. Men igen er der for lidt luksus i den (både i forhold til effekt og duft), til at den bliver en vinder hos mig.
 • Pris: 2
  I forhold til hvad produkterne faktisk gør, så er prisen alt for højt! For jeg kan reelt set få det samme hos et billigere produkt. Produkterne kan dog ofte findes på tilbud hos Føtex.

Sarah fra Twinmami

Jeg har ret problematisk hud, med tendens til meget tørhed og irritation. Så det er meget besværligt at finde produkter, jeg kan bruge. Derfor har jeg brugt de samme sikre produkter fra apoteket i mange år. Så det er spændende at skulle prøve noget helt nyt.

 • Funktionalitet: 4
  Alle produkterne er lækre  at anvende. Rensevæsken er meget praktisk, da man i et produkt både fjerner makeup, renser huden og fugter den på samme tid. Hudcremen er også praktisk, da man både kan bruge den dag og nat og samtidig er den anti-aging. Den efterlader huden blød og sund at se på. Face serumen giver virkelig et skønt energi boost til huden. Jeg har ret tørt og kruset hår i spidserne, så Argan Oil solution er perfekt til mit hår, da den gør det dejligt blødt og glansfuldt.
 • Nødvendighed: 4
  Jeg kunne sagtens finde på at skifte til dette mærke i stedet for det jeg bruger nu, så lækre synes jeg de er. Og hårolien er i hvert fald blevet en nødvendighed fra nu af.
 • Kvalitet: 4
  Kvaliteten er helt i top og jeg er vild med at produkterne er uden parfume. Det er et must for mig, da parfume kun er til irritation for min hud.
 • Pris: 4
  Lidt over en 100 lap pr. produkt er faktisk en ret overkommelig pris, synes jeg. Jeg vil gerne betale dette for er lækkert produkt, det er rimeligt.

 

Dennis Knudsen:
Mødrene har testet:
24 hour face cream til 130 kr. (50 ml)
Face Serum til 130 kr. (30 ml)
3 in 1 micellaer cleanser til 90 kr (150 ml)
Argan Oil  til 80 kr. (100 ml)
Du kan købe produkterne på dennisknudsen.dk eller hos Føtex og Bilka.

Skriv et svar