Fantastisk udstyr til den aktive familie

Kan du også lide at komme ud og bevæge dig med ungerne? Så læs med her. For momstrene har taget hele familien under armene og testet udstyr til den aktive familie. De har prøvet klapvogn, multitrailers og cykelstole fra mærket Thule. Læs alt om deres oplevelser lige her.

Camilla fra CamamaMilla

Vi har gennem de seneste uger testet den fantastiske løbevogn, Urban Glide fra Thule. Og jeg kan lige så godt afsløre med det samme: Vi er mere end almindeligt begejstrede. Vi har brugt den på almindelige veje, ture på grusveje, i skoven, i byen og sågar på sygehuset. Den fungerer bare på alle typer underlag og til både by- og offroadkørsel. Men det allervigtigste for os er, at den fungerer perfekt til vores lille Kalle, der lider af en alvorlig lungesygdom, og derfor er afhængig af en del udstyr – udstyr der ikke kan tåle vand eller fugt. Det er der fint plads til i det super smarte opbevaringsrum under vognen, der kan lukkes til med et vandafvisende dække med lynlås.

 • Funktionalitet: 5

  Her er virkelig en løbevogn, hvor alle detaljerne er gennemtænkt. Den er SÅ nem at klappe sammen, når man skal have den med i bilen. Faktisk så nem, at jeg formåede at gøre det med en hånd, mens jeg havde Kalle på armen. Og så fylder den ikke alverden og vejer ikke meget – hvilket gør den virkelig let at håndtere. Stort plus i min bog. Det justerbare håndtag gør, at både mor på 1,62 m og far på 1,90 m synes den er behagelig at gå med. Faktisk har jeg aldrig før prøvet en klapvogn, der er så nem at gå med. Den er nem at dreje, og der skal ingen kræfter bruges, når man går med den. Og så sidder Kalle virkelig godt i den. Især er jeg begejstret for selerne, der er meget behagelige og nemme at tilpasse. Og er altså også nødt til, at nævne kalechen, der med sine mange indstillinger kan give læ for både vind og vejr, men også skærme Kalle lidt, hvis indtrykkene bliver for mange. Og så er opbevaringsrummet under vognen virkelig genialt. Der er masse af plads, og det at man kan lukke det helt til, og at materialet er vandafvisende gør, at man trygt kan have sine ting liggende der – selv på en tur i skoven på en fugtig dag.
 • Nødvendighed: 5
  For os er en klapvogn af denne type et absolut must. Da jeg har dårlig ryg, har det stor betydning, at vores klapvogn er nem at slå sammen, ikke vejer alverden og vigtigst af alt: er super let at gå med. Her er en babyjogger den eneste rigtige løsning, og denne opfylder alle vores behov på bedste vis.
 • Kvalitet: 5

  Både når man ser på og rører ved Urban Glide, er man slet ikke i tvivl om, at her er et produkt af en meget høj kvalitet. Vi har før haft en babyjogger, men denne er i klasse for sig. Stellet er virkelig solidt, kalechen lige så, og sådan noget som selerne, håndtaget og opbevaringsrummet under vognen er også virkelig lavet i en god og lækker kvalitet. En vogn der oser af kvalitet hele vejen igennem faktisk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den nok skal holde i mange år.
 • Pris: 3
  Prisen er faktisk det eneste, der, i min optik, trækker en smule ned. Med en pris på 4299 kr., ligger den i den høje ende for en løbevogn. Dog skal det siges, at kvaliteten på Thule`s Urban Glide til fulde retfærdiggør prisen.

Anne og Dorte fra Fantasifabrikken:

Vi kan lige så godt indrømme det fra starten af, vi er vilde med Thule Urban Glide. Når man har små børn, har man brug for, at vognen virker hver gang, og at den er bekvem at bruge. Jo flere vogne man har haft, jo mere specifik bliver man også på sine krav og behov. Det fede ved denne vogn er, at den opfylder to funktioner; løbevogn og almindelig klapvogn – og tilmed uden at gå på de helt store kompromiser.
 • Funktionalitet 5
  Thule ved, hvad de laver og her er der tænkt over tingende og kælet for detaljerne. Det er skønt, at man kan nørde i vognens funktioner, uden at blive skuffet. Så som små magneter de steder, hvor der normalvis er velcro. Dette gør, at man ex lydløst kan kigge ned til et sovenede barn. Når urolige rollinger skal spændes fast, er det en skøn ting, at man kan klikke hver sele fast individuelt uden, at den skal samles på midten først. Samtidig er selen dejlig polstret og nem at indstille så den slutter helt til. For de mindste er der en krog, hvor legetøjet kan hænge fra. De store lufthjul gør, at man kan køre i alt slags terræn og når den bruges til løbevogn kan forhjulet fastlåses. Der er også mulighed for at indstille på vognens balance, så den ikke trækker skævt selvom terrænet skråner. Det er et kæmpe plus, at højden på styret nemt kan reguleres og dermed passe både mor og far. Kurven under vognen, som man altid propper alt i, har et låg. Det forhindrer bamser i at strikke af eller bleer i at blive våde af regnen.
 • Nødvendighed: 4
  Det er dejligt, at vognen har flere funktioner. Den kan både bruges til løbeture i alt terræn og almindelige gåture i byen. Da vognen først kan bruges som løbevogn fra barnet er ca 6 mdr passer det fint, at den kan bruges som almindelig klapvogn indtil da.
 • Kvalitet: 4
  Der er ingen tvivl om, at det er en kvalitetsvogn, man her har med at gøre. Der er fyldt med lækre gennemførte detaljer. Den eneste detalje som, i vores optik, trækker noget ned er den ’voldsomme’ bremse, som giver et kæmpe ryk, når den aktiveres. Vi taler af erfaring når vi siger, at et sovende barn med garanti vil vågne. Hvis de får styr på en bedre bremse ville den helt sikkert ligge til en solid 5’er.
 • Pris: 5
  Hvis man er på jagt efter en all round sports klapvogn, vil vi mene, at den helt sikkert er pengene værd. Kvalitet og pris hænger sammen her.

Camilla fra Myminmy:

Vi har de sidste to uger haft fornøjelsen af at teste en Thule Chariot Lite letvægts cykeltrailer. Som også er en løbevogn, gåvogn og faktisk også ski pulk i en og samme produkt! Indtil videre har vi kun haft muligheden for at teste gå- og løbefunktionen, men den har heller ikke fået for lidt. Faktisk har vi taget ca 120.000 skridt, siden vognen kom med posten.
 • Funktionalitet: 5
  Vognen er helt fra starten utrolig nem at samle. Det meste samles med et meget enkelt og let kliksystem. De få dele der skal skrues på medfølger skruenøgler man skal derfor ikke rundt og lede efter skruetækker osv. Vognen vejer kun 11,5 kg og er derfor utrolig let at kører rundt med. Vi har haft den med gennem ufremkommelig skov, på tur til børnehaven, i supermarkedet og i fuld galop på løbeturen. Den kører som en drøm og man skal ikke bruge ekstra energi på at medtage vognen. Vores lille dreng på 7 måneder kan sidde uden babyindsatsen, men han sidder også utrolig flot selv allerede, kravler rundt og rejser sig ved alt. Hvis jeg havde en baby med knap så meget krudt i rumpen tror jeg at vi havde tilkøbt babyindsatsen.
 • Nødvendighed: 5
  Man kan jo altid diskutere om noget er nødvendigt, og det kommer selvfølgelig helt an på den enkelte familie, de nærliggende ude områder og pladsen i det enkelte hjem. Men her hos os er det en klar 5’er. Vi havde inden vi modtog vognen besluttet os for at give motionen og ude aktiviteterne en over nakken når jeg igen var afsted på arbejde og min mand skulle gå hjemme. Den beslutning er kun blevet understøttet med så lækkert et køretøj. Nu kan vi have lillebror med på alle vores ture og han nyder det mindst lige så meget som os.
 • Kvalitet: 5
  Kvaliteten på vores Thule Chariot Lite letvægts cykeltrailer, løbevogn, gåvogn er helt i top. Fra man åbner kassen med den sammenklappede vogn, til samlingen og siden hen turene ud i det ganske danske land. Kvalitet hele vejen igennem. Når vognen bumler gennem skoven over stok og sten kan man nærmest ikke høre den rasle trods det hårde terræn. Når den skal pakkes sammen for at komme med i bilen gøres dette også i et snuptag uden større besvær og vognen fylder heller ikke særlig meget!
 • Pris: 5
  Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Det gælder også i dette tilfælde. 4699 kroner koster den. Vi har før haft andre vogne til billigere penge. Men tilfredsheden har aldrig været helt i top. Med vores nye vogn er der ikke noget at sætte en finger på og jeg vil med den erfaring aldrig tøve frem over hvis jeg skal købe et andet outdoor produkt fra Thule.

Trine fra Septemberborn:

Vi har fået lov at teste Thules Yepp Maxi cykelstol. Jeg oplever den som et must for den travle børnefamilie. Både fordi der så er mulighed for at benytte sig af cyklen frem for bilen, men også pga. dens design, funktionalitet og ikke mindst kvalitet. Derudover virker den robust til både de små og store børn, så alle mine 3 børn på hhv. 1, 3 og 5 år kan bruge den.

 • Funktionalitet: 4
  Cykelstolen kan bruges helt op til 22 kg og jeg var meget spændt på, om det ville virke usikkert, at have Hjalte på knap 20 kg bag på cyklen. Men da han først var spændt fast i cykelstolen, havde jeg ikke nogen følelse af, at han var for stor til den. Det føltes både sikkert og behageligt. Derimod synes jeg, at cykelstolen virker stor og lidt voldsom til Vigga på 13 måneder. Hun er i forvejen ikke en af de længste, men hun kan simpelthen ikke få fødderne i fodstøtterne, uden det virker ubehageligt for hende. Dette på trods af, at man kan justere fodstøtterne op og ned afhængig af barnets størrelse. Én af de ting, jeg var spændt på, var, om det var besværligt at indstille stolen hver gang, et nyt størrelse barn skulle bruge den. Vigga har vi i den mindste størrelse og Hjalte den største. Jeg er dog overrasket over, hvor nemt det er. Fodstøtterne kan nemt flyttes op og ned ved et enkelt klicksystem bag på. Selerne kan også nemt justeres. En ting, som jeg synes, er mega rart, er, at man har mulighed for at tilkøbe baglygte til cykelstolen. Genialt nu når vi går den mørke tid i møde. Ligeledes kan man tilkøbe regncover, hvilket måske er en god idé, når man tager det danske vejr i betragtning. Det er også muligt at tilkøbe et ekstra beslag til en anden cykel, så er det så nemt at skifte cykelstolen fra den ene cykel til den anden, hvilket kan være ideelt ift. eks. at hente/bringe i institution, hvis den ene forælder afleverer og den anden henter.
 • Nødvendighed: 5
  Absolut et must have for den travle børnefamilie, som også ønsker at få rørt sig lidt. Vi bruger den næsten på daglig basis. Vi synes, det er dejligt at cykle frem for at bruge bilen, hvor det kan lade sig gøre.
 • Kvalitet: 5
  Jeg synes, den virker som en rigtig god kvalitet. Cykelstolen er ikke lavet af hård plast, men af stødabsorberende materiale, så den kan holde til nogle knubs. Så hvis cyklen skulle vælte, skal man ikke bekymre sig om cykelstolen går i stykker – for det gør den ikke.
 • Pris: 5
  Generelt er det en funktionel cykelstol, som stemmer fuldstændig overens med mine forventninger. Dermed synes jeg også at prisen stemmer overens med kvaliteten

Esme Emma Sutcu:

Jeg var faktisk lidt i tvivl, om det overhovedet ville passe os at teste en Thule Coaster cykelvogn. For min datter er fem år, så mon ikke tiden var ved at være overstået for os? Men den skepsisme pakkede jeg hurtigt væk, da vi modtog vognen – for er du vimmer, vi har været glade for den i den lille måned, vi nu har testet den! Den er jo så super praktisk, og dækker flere behov på en gang, som vi indtil videre ikke vidste kunne dækkes! Det vildeste ved den er, at den kan switches om til en klapvogn. Vi har planlagt at cykle ud i skoven her i næste uge. Og så kan man hægte den fra og bruge den som klapvogn. Og den kan sagtens klare ujævn terræn, så det glæder vi os rigtig meget til.

 • Funktionalitet: 5
  Først og fremmest har min datter haft stor glæde i at sidde i den med alle sine bamser, tæpper og hyggeting. Så kan hun sidde der og smovse mens jeg cykler ned af gammel kongevej for at aflevere hende i børnehave. Når jeg kører hende hjem, har hun så masser af plads til at gense alle sine legedyr og dele resterne af sin madpakke med dem. Det er som hendes egen lille hule. Og hun vil næsten ikke ud derfra, når vi lander herhjemme. Udover det har den været sindssyg praktisk til, når jeg handler ind. Jeg har i flere år kæmpet med det logistiske i at skulle bære computertaske, håndtaske, to nettoposer og en stor pakke opvasketabs samt alt mit datters grej på en cykel, hvis kurv nu kun sidder fast ved hjælp af en lille bitte rusten skrue. Så det besvær slipper jeg for nu hvor jeg bare kan smide alt ind bagved hvor min datter sidder. For der er sådan et fint lille rum til ting.
 • Nødvendighed: 5
  Vognen har vist sig af have været en vanvittig stor nødvendighed herhjemme og forstår slet ikke jeg har ventet så længe med at få mig en.
 • Kvalitet: 5
  Vognen virker solid, selvom den absolut intet vejer. Jeg hægter vognen af, hver gang jeg kommer hjem og opbevarer den inde i min opgang. Jeg har heldigvis en stor opgang og nogle meget dejlige naboer. Og så er det, at jeg med den ene hånd kan bære en masse tasker og med den anden hånd bare kan hive denne fætter ind i opgangen. Den er virkelig let. Det er super lækkert og praktisk. Jeg er ret vild med overlaget, der følger med. Det virker som noget rigtig godt materiale.
 • Pris: 5
  Denne Thule Coaster XT koster kun 3000 kr. Det synes, jeg er en rigtig god pris, da den har flere forskellige funktioner. Skal man ud i en ladcykel eller christianiacykel kan man nemt skulle af med 15.000 kr. Og med denne har man friheden til at hægte den på og af.

Thule er et svensk firma, der har til opgave at hjælpe aktive familier og udendørsentusiaster. De hjælper dig med sikkert og let at transportere alt det, der betyder noget for dig, og med stil, så du frit kan leve dit aktive liv. De tror på et aktivt liv både i byen og i naturen. Uanset hvor du rejser, uanset hvad du tager med, kan du med Thule frit leve dit aktive liv fuldt ud.