Jeg har testet en vidunderlig hårcreme til at tæmme krøllerne

Hey, du der har krøller – læs lige med her. Jeg er nemlig sikker på, du kan bruge denne guide til dig og dine krøller. Jeg selv er født med et kæmpe krøllet garn. Og har brugt utallige produkter til at tæmme, frisere, gøre det blødere at se på – you name it. Men nu har jeg testet denne oil-in-cream hårcreme fra L’oreal i et helt år – og hvad jeg har oplevet, kommer lige her.

Glat hår

Jeg har primært to frisurer. Enten glatter jeg håret med glattejern, eller også kører jeg med mine naturlige krøller. Ved førstnævnte bruger jeg meget lidt produkt. Det kan være heat-protection eller bare at afslutte det med noget hårolie for at give det et lækkert finish. Men ellers går jeg altid med mit glatte hår fuldstændig produktløst. Intet behov for produkter, når blir så lækkert glat. Til gengæld tager det så 30-40 minutter at glatte det hver gang. Pænt tidskrævende.

Krøller

Min anden to-go frisure er simpelthen at owne mine krøller. Og der har jeg en helt fast procedure. Jeg går normalt altid i bad om aftenen, så jeg lader håret lufttørre, inden jeg går i seng. Fordi jeg så har lagt på det hele natten, er det tæmmet ret godt, når jeg står op – jeg sover åbenbart som en bevidstløs mand, der slet-slet ikke bevæger sig. Når jeg så står op og løber i cirkler resten af dagen, kan håret jo hurtigt fare alle mulige vegne. Så det er der, jeg lige bruger en håndfuld af denne hårcreme i højre side af håret og en håndfuld til venstre side. Og det fungerer perfekt. Fordi det både holder håret sammen, giver det et flot finish, og så dufter det forbandet godt!

 • Funktion: 4
  Hårcremen virker som en helt almindelig håndcreme. Og ikke noget klistret øv-stads. Så det føles lækkert at have i hånden og fordele det i håret. Men der er dog en enkelt fejl. Jeg synes simpelthen, hullet i flasken er alt for stor. Og fordi den så også står op, så ryger der hurtigt alt for meget ud, når man squeezer den bare en smule, synes jeg. Det kan godt være lidt belastende med alt det creme i hånden.
 • Nødvendighed: 4
  Jeg kan ikke leve uden hårcreme til mit store, tykke, krøllede hår. Og den virker sindssygt godt, så helt klart en vigtig del af min hårrutine. Men har man ikke store, besværlige krøller, så er den måske ikke super nødvendig. Jeg ved nemlig slet ikke, hvordan den virker på glat hår.
 • Kvalitet: 4
  Det er et rigtig lækkert produkt, der virker effektivt. Det har en langtidsvirkning, så jeg behøver ikke at putte mere i dagen efter fx, for det holder i flere dage.
 • Pris: 5
  40 kroner i Matas. Og jeg har nu brugt den samme tube i et helt år! Det er eddermame en god pris for et så drøjt produkt!

Skriv et svar