Momsterne tester romantiske produkter

romantiske produkter fra Lamourbox

Vores dejlige momstere har hevet deres skønne momster-mænd med under dynen for at teste romantiske produkter. Og det er der kommet rigtig mange sjove oplevelser ud af. Her kan du læse deres erfaringer.

Betina fra Byduve har testet med sin mand

romantiske produkter fra Lamourbox

Lamourbox’s hjemmeside er nem og overskuelig. Den er flot, og man kan nemt læse mere omkring deres koncept, som klart beskriver, hvad man kan forvente og hvad deres tanker er bag. Man fornemmer hurtigt, at der ikke er en masse med småt som også lige skal læses. Man kan nemt finde frem til bestilling af boxen. Her er det igen nemt og hurtigt at få den bestilt. Alt i alt en flot og nem hjemmeside, som virker troværdig.

 • Funktionalitet: 5
  Selve boxen er flot og nem at åbne. Produkterne lever op til de forventninger, jeg havde, selvom det var med lidt røde kinder at kigge produkterne igennem. Tingene er flotte og passer til temaet for boxen, der er en klar “rød tråd”.
 • Nødvendighed: 4
  Boxen er jo ikke en nødvendighed som sådan, men synes man, at ens kærlighedsliv er gået lidt i stå, blevet ensformigt eller måske ikke-eksisterende. Så kan boxen være med til at sætte lidt fut i løjerne. Den passer faktisk ikke kun til par, men også til singler.
 • Kvalitet: 4
  Hvis man starter med selve æske, så giver den et indtryk af, at man skal til at åbne ind til noget lækkert – det skal man også. Produkterne virker af høj kvalitet, de er alle i en flot emballage, som på ingen måde virker billigt. I mange boxe modtager man ofte mindre prøver og så en ting i den “rigtige” størrelse, det er altså ikke tilfældet her. Der er tænkt over det. På intet tidspunkt føler man sig snydt.
 • Pris: 5
  Du betaler 199 kr hver anden måned – og det er inkl. fragt. Der er ingen binding, og du modtager 5-7 produkter til en værdi af minimum 700kr! Så skulle man selv ud at shoppe ind til lidt frækt, ville man skulle af med væsentligt mere. Her bliver man overrasket og kastet ud i noget nyt.

Christina fra Frufrilda har testet med sin mand

Skulle du nu trænge til at pifte jeres lumre hjørne lidt op, så kunne L´AMOURBOX  være et kig værd. Det er inspirerende og hyggeligt at få lidt spænding ind af døren, uanset om det bare skal ske noget, eller i er gået helt i stå. Alle kan få brug for lidt ekstra krydderi. Deres hjemmesid er nem at finde rundt i, og det bliver hurtig tydeligt, hvad du kan få. Fx kan du bestille L´AMOURBOX som et enkelt køb, eller som et abonnement, hvor du får en boks hver 2. måned. Og det er altså ret fedt, at du ikke binder dig. Derudover er bestillingsprocessen delt i trin og dermed brugervenlig. Det skal også nævnes, at du på hjemmesiden kan se, hvem der står bag. Jeg kan godt lide at læse de små beskrivelser ved hver medarbejder – det er en skidegod ide, og jeg synes, det er kundeservice på nettet!

 • Funktionalitet: 4
  Produkterne er nemme at bruge og virker lige til. Dog skal man lige sætte sig ind i brug af vibratoren.
 • Nødvendighed: 3
  Det er som sådan ikke nødvendigt med sådan en æske – men det er et sjovt og overraskende element i hverdagen. Og så er der i øvrigt ingen undskyldning for ikke at sætte ”voksentid” på skemaet.
 • Kvalitet: 5
  Der er kælet for både boksen, indpakningen og produkterne. Boksen er hyggelig at pakke op, og der er spænding forbundet med udpakningen. Det er virkelig luksus!
 • Pris: 5
  Du får virkelig noget for pengene – boksen koster 199 kr, men indholdet overstiger langt denne pris.

Viktoria fra Viktoria Gudrun har testet med sin kæreste

L’AMOURBOX er et genialt koncept, der kan bruges af alle slags par. Herhjemme er vi et ungt par på 25. Og vi har haft utrolig stor glæde af boksen. Indholdet er en overraskelse, så du finder først ud af, hvad du får, når du tager låget af. Både min kæreste og jeg fik et smil på læben, da vi åbnede æsken. Og bare det at se indholdet, gav kilden i underlivet. Selve kassen er faktisk også super lækker, så den kan genbruges. Jeg tror jeg vil gemme julepynt deri, nu hvor den er rød og sådan.

 • Funktionalitet: 5
  Du går sgu ikke galt i byen her. Det er ligetil og nemt at bruge. Vibratoren skal lige lades op inden brug og badekarret skal fyldes med vand, inden du smider konfetti-hjerterne i.
 • Nødvendighed: 4
  Det er ikke en æske, der som sådan er nødvendig – men det er noget, alle par bør prøve! Det er i hvert fald ikke sidste gang, vi får L’AMOURBOX herhjem, kan jeg godt sige jer.
 • Kvalitet: 5
  Rigtig god kvalitet. Det jeg især blev glad for, var den rengøringsspray der kom med i boksen. Især nu hvor der også var en vibrator – den skal jo renses lidt efter sådan en omgang. Høhøhø. Servicen er bestemt også helt i top. Tøv ikke med at skrive ind til det søde hold hos L’AMOURBOX, for de vil hellere end gerne svare på spørgsmål og gør det med et frækt glimt i øjet (altså det virtuelle øje).
 • Pris: 5
  For satan hvor kan det betale sig! 199 kroner for en æske med voksen-sjov i til en værdi af cirka 700 kroner. Mine veninder skal satme glæde sig, til de har fødselsdag.

Maria fra Slinkypiinky har testet med sin kæreste

Sexlegetøj er jo lissom ikke så nyt og fremmed længere. Jeg kan i hvert fald gå så langt til at sige, at det der er i boksen fra L´amourbox er så lige tilpas hyggeligt og spændende, at det ikke støder nogen.

 • Funktion: 3
  Boksen indeholder en masse små ting. Glidecreme, julemandskondomer, et rødt strømpebånd og den store finale; en par-vibrator med lader til, så man slipper for trælse batterier. Strømpebåndet er et one Size fits all, og må snart på…! Det er jo jul, for fanden.
 • Nødvendighed: 3
  Kondomerne røg altså videre til min nisseven; de gør ikke så meget gavn herhjemme. Men de var sjovt pakket ind, med en kæk tekst henover Santa’s coming…! Man kan få boksen hveranden måned. Og indholdet matcher det par, man er. Eksperterne her var begejstrede, og synes at det er en virkelig sjov og god idé!
 • Kvalitet: 3
  De to prøver på glidecreme var vi ikke skide imponerede over. Det lugtede syntetisk og tørrede hurtigt ud, da vi testede det på håndleddet.
 • Pris: 5
  Alt i alt indeholder boxen værdier for 799 kr, men koster kun 200kr! Det er sgu da i orden. Så mangler du den sidste julegave, så kan vi anbefale L’amourbox! 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar