Kom tættere på din mand ved hjælp af L’AMOURBOX

Så har momsterbloggerne testet endnu en omgang L’AMOURBOX. Og denne måneds indhold har heller ikke skuffet mødrene. Og deres mænd.

Viktoria fra ViktoriaGudrun har testet:

Det er ikke første gang, jeg modtager den intime box – og det er bestemt heller ikke sidste gang. Jeg får et kæmpe smil på læben, hver gang jeg åbner låget til æsken og ser min overraskelse.

I denne måned har de kære mennesker bag L’AMOURBOX. sammensat en række produkter, der vækker min indre Christian Grey til live. Jeg skal have lov til at udfolde min seksuelle horisont og ser helt vildt meget frem til, at Tue giver mig lov til at give ham de bløde håndjern på og nusse ham med den sexede fjer.

Lige nu ligger han på sofaen og fiser ved siden af mig. Vi har hårdt brug for denne frække  L’AMOURBOX. Så nu her efter jeg har smidt ham i bad, kan han få bind for øjnene og kalde sig selv for Anastasia.

 • Funktionalitet: 5
  Det er sgu ret ligetil. Super frækt! Ikke noget jeg selv ville have været ude og købe, men det gør bare oplevelsen mere fræk.
 • Nødvendighed: 4
  Det er jo ikke nødvendigt som sådan, men det er en god forkælelse til parforholdet.
 • Kvalitet: 5
  Jeg kan ikke sige noget dårligt om kvaliteten. Produkterne kommer i den røde l’amourbox, og inde i boxen er der frække små æsker, mystisk og sexet.
 • Pris: 5
  199 kroner. Jeg siger det lige igen – 199 KRONER!

Malene fra Åndehuller har testet med sin mand

I romantikkens tegn har vi været så privilegerede at få lov til at teste den sprøde L’AMOURBOX, som i denne udgave kaster sig ud i et Fifty Shades of Valentines tema. Webshoppen er nem at overskue, så man finder let de nødvendige informationer for at nå videre til sin bestilling. Konceptet er en sød, lille håndsrækning til parforholdet, hvad enten man vil spice tingene op eller komme tættere på hinanden. Måske begge dele. Det bestemmer du helt selv med denne lille intime boks.

 • Funktionalitet 5
  Der er kælet for detaljerne, det mærker man allerede, når man åbner boksen og møder det knitrende, hemmelighedsfulde silkepapir med logo klistret på. Tingene er sirligt pakket ind, og som man pakker det ud, mindes man i sit morhjerte om, at man skal være bedre til at huske sig selv. Boksen oser af omhu, hvilket øjeblikkeligt smitter af på lysten til at give sig i kast med tingene. Tingene er enkle at finde ud af og i smuk emballage, men er man i tvivl om, hvordan man skal bruge det, så medfølger der også en længere manual i papir, der dog er knap så sexet. Der er tænkt på det hele, det fornemmer man hurtigt.
 • Nødvendighed 5
  Altså det er lige før jeg vil påstå, at man ikke kan leve uden. Det kan man selvfølgelig godt, men lad mig sige det sådan her: Efter at min mand glemte vores bryllupsdag i december, så har stemningen været mindre god på den front. Alle de lækre ting fik mig til at glemme, at jeg var sur og bitter! Måske han ligefrem kan se fordelene i at fortsætte med et abonnement.
 • Kvalitet 4
  Produkterne er lækre og appellerende, men jeg er ikke så vild med den tunge parfume, som er på rosenbladene. Det er synd, for de er drønflotte og funktionelle, men duften er alt for dominerende. Floggeren og håndjernene er jeg heller ikke imponeret af, men resten af tingene er så til gengæld helt i top og oser af luksus, så jeg er stadig imponeret af hele konceptet omkring boksen. Man når langt med silkepapir!
 • Pris 5
  Prisen er presset helt i bund. Det gør, at man kan se gennem fingrene med, at det ikke er et 100 % match, for man får stadig fuld valuta for pengene. Det er rigtig vigtigt og efterlader en sulten på mere. Jeg kunne ikke forestille mig, at man kunne gøre det billigere andre steder, og de har fat i den lange ende med at følge med i tidens trends og tempo.

Betina fra Byduve har testet med sin mand

L’AMOURBOX er kærlighed på box, med garanti for røde kinder og en sjov stund sammen. Måske grænseoverskridende for mange, men et vigtigt koncept! Hold kærligheden og spændingen ved live med din partner. Jeg er vild med det geniale koncept!

 • Funktionalitet: 4 
  Der er ingen tvivl om at der er kræset for produkterne og at de er nøje udvalgte. Alle produkterne passer til boxens koncept. Det er ikke de billige produkter man modtager med kvalitet.
 • Nødvendighed: 3
  Som sådan er det jo ikke en nødvendighed, MEN hvis det kan give et sjovere, mere spændende og frækkere forhold, så er det vel en nødvendighed?
 • Kvalitet: 5
  Når boxen åbnes rammer dufter af roser en, elegance i form at sort og guld, det er smukt at se på, og det virker som god kvalitet. Min erfaring er ikke den største på dette område, men jeg er ikke i tvivl om at det er god kvalitet jeg står med, overraskende for den lave pris.
 • Pris: 5
  Hold nu op 199,- hver anden måned for en box fyldt med frække overraskelser! Det vil jeg gerne give. Der ingen tvivl om, at boxens indhold har en meget højere værdi end de 199,-. Nem at bestille og ingen binding.

 

Skriv et svar