Håndcreme til den travle mor, der ikke har tid til fedtede fingre

Dr Hauschka Hydrating Hand Cream
Dr Hauschka Hydrating Hand Cream

Vinterkulden har været ekstrem hård i år. Og varet alt for længe, hvis du spørger mine hænder. Derfor har jeg været all in på håndcremer og har gang i flere forskellige. Men så testede jeg denne for oven, og jeg må bare erkende, at jeg aldrig har prøvet noget lignende før.

Hyppige håndvaske

Jeg er typen, der vasker hænder mange gange om dagen. Jeg har aldrig talt hvor mange. Men det er mange. Det er som om, jeg flere gange i løbet af dagen kommer i tanke om alle de dørhåndtage, jeg tager fat i, taskeremme jeg hiver op i, computertastaturer jeg hamrer på og busstænger jeg holdt fast i. Jeg er ikke bakterieforskrækket egentlig. Men mere at det er ret klamt med alle de overflader, og at alt jeg har rørt ved, sidder fast på mig. Og det kan kun forsvinde, hvis jeg lige skrubber hænderne godt med sæbe og varmt vand.

Alt det vaskeri slider en del på hænderne. Og især her i kulden kan mine hænder ikke klare det. De blir tørre, ru og slidte at se på. Og nogen gange sprækker de og bløder! Så jeg føler ofte, jeg har brug for en god, fed håndcreme. MEN det der er med gode håndcremer, er, at de fedter noget så fælt. Og når man sidder så meget med telefon og computer som jeg gør, så blir det enormt besværligt med fedtede fingre. Så jeg undgår håndcreme i løbet af dagen. Og om eftermiddagen med barn og institution, og aften med tandbørstning og putning af en overstimuleret unge løbende rundt i hjemmet, er det helt umuligt for mig at fatte, hvordan nogen som helst mødre kan have creme på!

Fed og absorberende på samme tid

Men så fandt jeg denne fra Dr. Hauschka. Og alt ændrede sig. Aldrig har jeg oplevet en creme, der var så fed, men stadig så hurtigt absorberende. Og jeg er ikke typen, der sparer på mængden, når jeg tager creme på. Men allerede efter at have gnedet hænderne sammen et par gange, så er den nærmest suget ind i huden. Og man kan fortsætte tastaturhamring med det samme. Det er da genialt.

 • Funktionalitet: 4
  Den er super absorberende like no other creme jeg nogensinde har prøvet. Samtidig med at den er fed og går ind og virker på de tørre hænder.
 • Nødvendighed: 5
  Det er ultra nødvendigt for mig med en god creme – især om vinteren. Der har jeg nemlig altid brug for noget fed creme, men magter ikke at skulle fedte rundt på alt omkring mig.
 • Kvalitet: 3
  Den holder godt. Rigtig godt. Jeg bruger den en gang, når jeg lander på arbejdet og så holder det hele dagen. Og så kan jeg tage på igen når jeg skal hjem lige inden, jeg hopper på cyklen, og så virker det resten af aftenen. Men jeg synes, man skal tage en stor klump på, for at kunne fordele den ordentligt på hænderne. Så den er hurtigt tømt.
 • Pris: 4
  66 kroner for 30 ml, som jeg har testet. Ellers kan du også købe 100 ml for kun 149 kr lige herinde.

Skriv et svar