Badelegetøj til de små vandhunde

På shoppingsitet Watery har de både et udvalg af svømmeudstyr og badelegetøj til de mindste. Så det at komme i bad kan være en oplevelse forbundet med leg og sjov, og vi forældre slipper for at, ungerne slæber biler og barbiedukker derud, da de jo ikke rigtig kan tåle det. Vi har derfor testet et udvalg af badelegetøjet, og momster-børnene var vilde med det.

Simone fra Drengelopper og hendes søn har testet

Det blev Noam på 6 år, der fik lov at teste badelegetøjet fra Watery. Egentlig tænker jeg, at det skulle være min yngste, man han er stadig for lille, så Noam meldte sig glædeligt til. Vi fik noget legetøj, der er formet som små, søde skyer. Mens den ene fungerer som en blød børste, kan den anden regne med vand. Og legetøj, der kan hælde vand, er bare altid et hit herhjemme! Men modsat de udskældte badeænder, kan vandet ikke gemme sig grundet de mange huller i regnskyen, og man risikerer altså hverken mug eller svamp.

 • Funktionalitet: 5
  Skyen, der fungerer som en børste er i den grad brugbar, uanset om man har en snavset baby eller beskidte drengebørn. Den er enormt blød, og drengene børster gerne selv mudder og snavs af sig. Regnskyen er rigtig sød, og det syntes mine børn utvivlsomt også.
 • Nødvendighed: 3
  Længe har drengene hevet diverse lego, biler og transformers med ud i badet, hvorfor vi faktisk ikke har haft konkret badelegetøj i lang tid. Men jeg er samtidig ikke i tvivl om, at det bliver rigtig godt for Atlas at have noget decideret badelegetøj, når han engang kan sidde op.
 • Kvalitet: 5:
  Børsten er rigtig blød, og drengene bruger den også automatisk, selvom de ikke er beskidte. Skyerne er lavet af hård plastik, der er tænkt over detaljerne, så feks vandet ikke bliver inde i skyen og udvikler mug og svamp.
 • Pris: 5
  Regnskyen koster 99 kr og børsten 69 kr, så jeg syntes ikke, at det er dyrt badelegetøj, når der både er tænkt på kvalitet og funktionalitet. Det er også de samme priser, jeg finder andre steder.

Maria fra Slinky Piinky har testet med sin søn

Alvin elsker vand og kan lege i badet længe. Så derfor sagde jeg ja, tak til at teste badelegetøjet, for det ville han elske – og det gjorde han heldigvis også. Vi testede en sky og en kande. Alvin er ret glad for skyen, og bruger den både til at regne med på sig selv, og på sine figurer han har med i bad. Produkterne hører til i den gode ende af badelegetøj, synes jeg. Men den ideelle målgruppe, vil jeg sige, er 2-6 år.

 • Funktionalitet: 4
  Vi er tilfredse med det, som legetøjet kan. Det er både smart og sjovt for barnet. Designet er mega lækkert, jeg er især begejstret for de fine retro farver.
 • Nødvendighed: 3
  Badelegetøj er ikke en nødvendighed. For os i hvert fald. Men det kan gøre badet meget, meget sjovere! Alvin har altid været glad for at bade, og nyt, udfordrende legetøj er sjovt.
 • Kvalitet: 5
  produkterne virker til at være af rigtig fin kvalitet. Det er også smart, at de er i hård plast, således at der ikke samler sig svamp indeni, som barnet kan tygge hul ind til. Jeg tror, at det kan holde til rigtig mange ture med i bad!
 • Pris: 5
  Rigtig fine priser. Hvis man er typen der specifikt investerer i badelegetøj, kan man sagtens være med her. 100kr for skyen og 130 kr for kanden.

Esme Emma Sutcu har testet med sin datter

Vankande fra Watery

Min datter på 6 år har aldrig været fan af at komme i bad. Eller hun kan godt lide at komme i bad, men hader selve hårvasken. Så vi har efterhånden minimeret hendes badeture til det højst nødvendige, samtidig med vi prøver at finde alverdens muligheder for at lokke hende derud. Så da der skulle testes badelegetøj, hoppede vi straks på. Vi testede en sky, der havde børster. Og en slags vandkande, der både hælder vand ud af en lang stråle og så ud af regnstråler. Vi har leget en del med den i badet. Men min datter ville ikke lade mig tage billeder af hende i badet, så i stedet får i dem her fra vores fine velour sofa.

 • Funktionalitet: 4
  Kanden er super smart og har flere forskellige funktioner. Den kan hælde fra den store tud, så kan den regne med vand, og så kan den indgå i alle lege i badet, pga dens form. Min datter vild med den og leger både med den i badet og udenfor. Fem point for den. Jeg synes dog, skyen er for hård til at børste på min datters bløde hud. Så jeg bruger den faktisk på mig selv. Det er en rigtig god ansigtsbørste, synes jeg. Den har en perfekt hårdhed uden at være alt for skrap, som nogle af mine andre ansigtsbørster er. Tre point for den, så det samlet bliver fire.
 • Nødvendighed: 4
  Vi kan ikke gå i bad uden noget at lege med. Og vi har sjovt nok aldrig taget legetøj fra hendes værelse med i badet, som mange andre familier gør. Til gengæld kan min datter være meget kreativ, med hvad der nu er derude. Giv hende nogle gamle shampooflasker, en vaskesvamp og et par dykkerbriller, så er hun kørende i timevis.
 • Kvalitet: 4
  Materialet, som kanden er lavet af, er tydeligvis rigtig god kvalitet. Og farverne er mega lækre. Jeg kan dog ikke helt genneskue sky-børsten, og om de blå tråde virker mest som billig nylon, eller kvalitetsbørstehår. Jeg synes, det er for hårdt til at være helt rigtig kvalitet.
 • Pris: 5
  Børsten koster også kun 69 kr og kanden er 130 kr, så jeg syntes ikke, at det er dyrt badelegetøj. Men det er et spørgsmål om at være typen, der køber legetøj til badet. Gør man det, er det jo rigtig gode priser – gør man ikke, så bliver det penge, der blir smidt ud med det beskidte badevand.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar