Badetøj fra Watery til de skønne momsterbørn

Badesæsonen er lige om hjørnet, så Momsterne har med deres dejlige unger testet badetøj fra Watery, som er et online shoppingsite med alt indenfor svømmeudstyr. Watery har sendt badetøj til fire dejlige og friske momsterbørn, som har taget opgaven til sig og hoppet i vandet. Her kommer deres anmeldelser, skrevet i samarbejde med deres mødre.

Fantasifabrikkens datter har testet en badedragt

Alma på 5 år har testet en lækker badedragt fra mærket Funkita. Den har været med til svømmetræning og hyggetur i svømmehallen med familien. Den passer perfekt til begge dele. Man må sige, at badedragten har levet op til de krav og forventninger, vi havde, og vi vil helt sikkert anbefale badragten og Watery til andre.

 • Funktionalitet: 5
  Badedragtens design er lige i en 5 årig piges smag. Lyserød med havfrue mønster. Så kan det næsten ikke blive bedre. At der så ligefrem står “havfrue i træning” på brystkassen, er bare et plus. Badedragten sidder rigtig godt blandt andet på grund af de lave benskæringer, som gør at badedragten bliver siddende, hvor den skal. Og det er selvom der plaskes og hoppes rundt i vandet. Stropperne har en god længde, der gør, at badedragten ikke falder ned foran, når man dykker rundt under vandet. Ryggen er lukket, hvilket gør det nemt selv at tage den på uden at blive viklet ind i stropper og ligende. Sidst men ikke mindst er det perfekt at badedragten er i to lag så den holder faconen også efter gentagende gange i vandet. Dem der står bag badedragten har sat sig ind i, hvordan en pige badedragt skal være og det lever den helt sikkert op til.
 • Nødvendighed; 5
  Som familie bruger vi rigtig meget tid i vand, både i svømmehal, og om sommeren, ved stranden og i badebassin i haven. Derfor er badetøj alfa omega for os. Børnene er meget bevidste om, hvilket badetøj de vil have på. Især Alma på 5 år. Denne badedragt lever heldigvis op til hendes krav om farve og pasform. Ydermere er den nem selv at tage på, hvilket er vigtigt, når man er storesøster i en søskendeflok på 3, og for det meste ynder selv at klare sig.
 • Kvalitet: 5
  Kvaliteten er helt i top. Lækkert stof, der ikke ændrer facon eller mister farven i vand. Trykket på stoffet er rigtig pænt og emmer af kvalitet. Syninger og samlinger er pæne og sammen med dens tolags-stof gør, at badedragten sidder godt og fremstår som et kvalitetsprodukt.
 • Pris 5
  Watery kører med prisgaranti, hvilket i sig selv er godt. Men i det hele taget er priserne allerede meget rimelige og med den gode service Watery giver, er det helt sikkert et sted, vi igen vil handle. En lille sjov detalje der får smilet frem på læberne, er deres ordrebekræftelse. Her fortæller de, hvordan pakken er svømmet ned til pakkecentralen næsten lige så hurtig som Michael Phelps ville have svømmet strækningen. Det sætter lige prikken over i’et på Waterys høje serviceniveau.

Sophie fra Regnbuemor har testet badedragt på sin datter

Isabella har testet Funkita Binary Babe Diamond Back badedragt fra Watery.dk. Det passede perfekt med at vi skal til Lalandia. Badedragten var nem at bestille på hjemmesiden, som er fin og overskuelig, og den kom hurtigt med posten. Badedragten er i super lækkert materiale med fine detaljer på fx ryggen. Den har en perfekt pasform til Isabella, som fremhævede stoffet som super rart at have på.

 • Funktionalitet: 5
  Badetøjet er i lækkert materiale og sidder flot tæt ind til kroppen. Den sad flot ind til kroppen og gav fin mulighed for udfoldelser i det våde element.
 • Nødvendighed: 4
  Vi bader en del i familien, så ingen af os kan undvære badetøj. Om det skal være en badedragt eller bikini, så er det svært at vurdere om det ene er bedre end det andet.
 • Kvalitet: 5
  Badedragten er lavet i super lækkert materiale, som smyger sig om kroppen. Kvaliteten er god og der er fine detaljer på den.
 • Pris: 4
  badedragten koster 310 kroner, hvilket jeg synes, er en rigtig fair pris for det fine produkt og kvaliteten af det.

Laura fra Lille Stjernelys har testet med sin søn

Marko har været så heldig at få lov til at teste disse lækre badebukser fra Watery. Vi elsker ture i svømmehallen, så de er så fine til det. Marko elsker farver, så valget faldt hurtigt på disse med alle de skønne farver. De er i hvert fald blevet et hit herhjemme.

 • Funktionalitet: 4
  Badebukserne sidder godt på den lille krop og fungerer godt med både ble under og med bar numse. Der er en bindesnor, så man kan tilpasse dem til ens barn. Det eneste minus er, at bindesnoren sidder på indersiden af badebukserne, men de generer ikke.
 • Nødvendighed: 4
  Badebukser er nødvendige til en strandtur og for vores vedkommende nødvendige over badebleen for at holde den på plads. Og så er den også praktisk til alle vores ture i svømmehallen.
 • Kvalitet: 5
  Stoffet er lavet i lækkert, blødt og kraftigt kvalitet. Man kan bestemt mærke forskel på dem og de billige alternativer. Så jeg er positiv overraskelse over den bløde og rare kvalitet.
 • Pris: 5
  Badebukserne koster 180 kr, og hvis man samligner kvalitet og pris, så er det en rigtig god pris for et par lækre badebukser.

Nina fra Berlinbabys søn har testet badebukser

Jordan på to år og jeg fik lov til at teste blebadebukser fra Watery, og valgte den model, der hedder Lässig. De skulle egentlig testes i en svømmehal eller på stranden, men min søn har været syg, så badekarret er blevet vores “testplads”. Mit første indtryk, da jeg åbnede pakken, var meget positivt. Udover badebukserne til min var der også en badehætte og et fint kort i pakken. Det er god service. Badbukserne var langt flottere end jeg havde ventet og i super kvalitet, med lille blebuks indeni. Men jeg var spændt på pasformen og om de ville holde tæt?

 • Funktionalitet 4
  Badebukserne kom nemt på og sidder godt på min dreng, som er str 98. Han skal dog ikke vokse meget mere før, de er for små. Lige nu sidder de perfekt. Jeg ville have foretrukket, at man kunne regulere størrelsen om maven med en “rigtig” snor og ikke blot en pyntesnot, som er på nu. Mere fordi det begrænser, hvor godt de sidder, hvis ens barn er lidt mindre end min søn er nu. Blebuksen indeni shortsene kan godt virke lidt stram om lårene, men den skal jo også sidde helt tæt for at holde vandet ude. Da jeg tog badebukserna af igen efter leg kunne jeg se, der var vand i dem. Det er naturligvis fordi, tis og lignende ikke skal komme udenfor blebuksen. Hvordan man så lige håndterer en “fyldt” blebadebuks, når det ikke blot er vand, der er inden i, har jeg endnu ikke prøvet. Derfor kan jeg ikke gi’ den toppoint endnu.
 • Nødvendighed: 4
  Min søn kunne godt bare bruge svømmebleér, som man så bruger og smider væk. De her badebukser er bare langt flottere og sidder godt. Da de har længere ben end en svømmeble, er han også bedre beskyttet mod solen, hvis vi sopper.
 • Kvalitet: 5
  Virkelig lækker kvalitet og langt højere end min forventning. Elsker designet og de små detaljer. Min søn ligner en super cute surfer dude og jeg er vild med printet på stoffet. De føles også rare, når de er våde og tørrer hurtigt. I kvalitet får den toppoint af mig.
 • Pris: 4
  De koster 229 kr, hvilket er i den lidt højere ende end det, jeg kan se, man kan få på andre webshops. Men dem der koster billigere penge, er bare ikke lige så flotte. Og så kender jeg jo egentlig ikke kvaliteten de andre steder, så jeg vil vurdere disse til et godt køb.

 

Skriv et svar