Kan det betale sig at få leveret måltidskasser til døren? Momsterne har testet Årstiderne

måltidskasserne fra årstiderne
Måltidskasser fra Årstiderne

I to uger har Momsterne sluppet for at stille de klassiske spørgsmål i enhver børnefamilie: “Hvad skal vi lave til aftensmad?” og “Skat, har du handlet?”. De har nemlig testet hele tre forskellige måltidskasser fra Årstiderne, nemlig Børnefamiliekassen, Den veganske Måltidskasse og Kvikkassen. Ambitionerne var høje, og der blev prøvet en masse nye, lækre retter. Men kan det virkelig betale sig at få sin aftensmad leveret til døren og kunne det hele spises? Læs her, hvad vores tre mødre mener om de kendte måltidskasser.

Viktoria har testet Kvikkassen

Min travle lille familie og jeg har haft nok at se til, den sidste måneds tid. Derfor var det som sendt fra guderne, da vil skulle teste Kvikkassen hos Årstiderne. Alle retter i denne kasse tager max 30 min at lave og så er det sundt, økologisk og varieret mad. Det har betydet mere tid til bachelor-skrivning, mere tid til Jónathan og jeg kan få lov til at slå hovedet fra og ikke behøve tænke på aftensmaden i et par uger. Derudover er der så meget grønt i hver kasse, at vi faktisk har haft til 5 dage i stedet for 4 – hvis vi bare selv køber kød til den ekstra dag.  

 • Funktionalitet: 5
  Det hele er sgu meget ligetil. Du får én kølerkasse med kød og kølervarer, og én trækasse med grønt, krydderier og lignende. Det er forsvarligt pakket ned og alle varerne er intakte ved ankomst.
 • Nødvendighed: 5
  Den får fandme topkarakter i denne kategori. Jeg er vild med konceptet, da jeg ikke behøver at lave madplan og jagte tilbud i diverse supermarkeder. Derudover synes jeg, at det er helt fantastisk, at alting er økologisk og portioneret, for at reducere madspild.
 • Kvalitet: 5
  Økologi, grønt, kød, fisk, nye retter. Det er lokalt, lækkert og der medfølger udførlige opskrifter til hver enkelte ret. Behøver jeg at sige mere?
 • Pris: 4
  Den får en 4’er herfra, da jeg synes det er dyrt. Desværre er det sådan, at jeg er sygeplejerske og min kæreste er pædagogmedhjælper. Med en dyr husleje og andre faste udgifter, er 606 kroner ugentligt lidt for mange penge. Personligt har jeg dog tænkt mig at udnytte rabatten, som i læsere også får mulighed for at bruge, og bestille mig et par kasser mere.

Maria har testet Børnefamiliekassen

Hjemme hos os har vi testet Den store børnefamiliekasse fra Aarstiderne. Den var gennemgående en succes.
Jeg har længe været nysgerrig på konceptet, så skyndte mig at takke ja. Det var sjovt at prøve den nye mad, og vi fik absolut prøvet nogle retter af, som vi ellers ikke ville have spist. Så kæmpe plus point for ny inspiration!

 • Funktionalitet 5
  Konceptet er genialt! Du får leveret en kasse fyldt med lækre varer, sætter tingene i køleskabet og retur med kassen. Når den nye leveringsdag kommer, så byttes de tomme kasser ud med nye – smart! Der medfølger endvidere opskrifter, som både er nemme og overskuelige.
 • Nødvendighed 2
  Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det altså ikke en nødvendighed. Men en luksusting. Men lækkert og smart er det, og en rigtig god idé i den travle børnefamilie. Vi kunne sagtens finde på at benytte os af det en uge med ekstra travlhed.
 • Kvalitet 4
  Årstiderne går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er lækre varer. Jeg er både glad og lidt træt af, at den kun indeholder økovarer, for fersknerne var altså allerede rynkede efter et par dage i køleskabet. Men udover det, så er det toplækker kvalitet!
 • Pris 2
  Nu hører jeg i forvejen til den måske lidt mere nærige del af befolkningen – og overvejer meget hvad ting koster. Og det ér dyrt. Men i en travl uge, hvor tiden er presset er det givet godt ud! Og også hvis man “bare” er mega øko- og kvalitetsbevidst.

Simone har testet den veganske måltidskasse

Jeg tror aldrig, at jeg har været så glad for at se mad før, som da jeg åbnede min hoveddør i sidste uge og så den fineste, virkelig fulde måltidskasse med tilhørende frugtpose fra Årstiderne. Jeg elsker konceptet! Det er mad leveret direkte til min dør. Mad, som endda er tilpasset vores koststil: Vegansk. Og så er det endda økologisk mad og friske, lækre råvarer, som vi går meget op. Ikke nok med at jeg slipper for at handle ind, så slipper jeg også for at finde på, hvad der skal handles ind til.

 • Funktionalitet 5
  Årstiderne har en masse forskellige kasser med mulighed for at tilpasse efter ens kost, antal personer i husstanden og antal dage om ugen. Bedre bliver det ikke. Eneste minus er, at netop vores kasse ikke er lige børnevenlig hver gang. Men det kan hurtigt løses ved at koge lidt pasta eller ris ved siden af, fravælge chili og måske tilbyde lidt soyasovs eller ketchup.
 • Nødvendighed 3
  Det er ikke en need-to-have, men absolut nice-to-have. I en travl hverdag med børn, hus og arbejde er der nok at se til. Så at slippe for at planlægge x antal maddage om ugen, og samtidig slippe for indkøb til disse, har ærlig talt været en luksus.
 • Kvalitet 5
  Råvarerne er rigtig lækre og samtidig er de økologiske. Det betyder meget for os. Der er også gjort meget ud af opskrifterne, som er nemme at følge. Retterne tager typisk mellem 30 og 45 min at lave – hvilket er den tid, jeg i forvejen plejer at stå i køkkenet.
 • Pris 4
  Vi har fået veganer kassen til 3 personer i 4 dage. Der har været rigeligt med mad til 2 voksne, 2 børn og en prøvesmagende baby. Denne koster 455 kr, hvilket giver en kuvertpris på 37 kr. I vores tilfælde lidt mindre, fordi vi er flere, end kassen er angivet til. Samtidig har vi også fået frugt til ugen, som har en tillægspris på 67 kr. Taget i betragtning af, at alle råvarerne er økologisk, maden bliver bragt til døren, maden rækker længere end forventet, og jeg ikke engang behøver finde på retter selv, så synes jeg, at prisen er ganske fornuftig.

Vil du også prøve?

Hvis du skulle få lyst til at få leveret en lækker kasse til din dør, så er det lige nu du skal gribe den gode mulighed. Hvis du klikker lige her, kan du få 15% rabat på din første måltidskasse fra Årstiderne ved at benytte denne rabatkode:

PV6KPZ

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar