Zorollas Verden laver unikke plakater med håndlavede tryk

Carina fra bloggen Sættekassen her på Momster står bag Zorollas Verden, som er en verden af bogstaver, står der på hjemmesiden. Har laver hun flotte plakater med tryk. Og det hele i hånden. Altså manuelt trykker hun alle bogstaver enkeltvis på og skriver det, du ønsker. Bogstaverne har hun arvet fra sin morfar, som var typograf og arbejdede med præcis den slags bogstaver siden han blev uddannet i 1948. Momsterne har fået lov at bestille en plakat og teste Zorollas Verden og hvad det kan gøre i et børneværelse.

Superprinsessen har testet

Laura har fået en fødselstavle og sikke et flot håndværk. Alt er trykt i hånden. Et kæmpe arbejde, og så utrolig flot og virkelig lækkert at se på. Jeg blev så glad, da jeg pakkede den op – virkelig en fin gave jeg der havde modtaget. Elsker et flot håndværk. Jeg har egentlig altid snakket om at give børnene personlige gaver. Den yngste fik en fødselstavle kort efter fødslen, men de store er blevet sprunget over. Men hvorfor kun give fødselstavler til f.eks. barnedåb eller i barselsgave? Det er jo en oplagt personlig gave til børn i alle aldre. Fødselstavlen er flot at have hængende på værelset og den minder om noget stort; nemlig den dag barnet kom til verden. Laura har altid været vild med lilla og derfor blev det mit valg til fornavnet. Data og farveønsker ordnede vi via messenger og det var også her, jeg et par dage senere,fik et billede af plakaten til godkendelse. Kommunikationen med sælger fungerede rigtig godt og derfor kan jeg trygt anbefale at bestille en fødselstavle eller en anden plakat hos Carina.

 • Funktionalitet: 5
  Det er et enkelt design der passer ind i ethvert hjem. Nu på børneværelset og senere forhåbentlig i hendes første eget hjem.
 • Nødvendighed: 3
  Selvfølgelig kan man leve uden en fødselstavle, men den er et utroligt smukt minde til væggen.
 • Kvalitet: 5
  Plakaten er så flot lavet. Trykt på lækkert papir og dejlig skarp i farverne.
 • Pris: 4
  Pris og kvalitet hænger klart sammen. En meget smuk håndlavet plakat til en yderst fair pris.

Regnbuemor har testet

Vi har været så heldige at teste de super lækre fødselstavler fra Sættekassen/Zorellas Verden. Fødselstavlerne er lavet i en super lækker kvalitet og pynter virkelig på drengens værelse. De er unikke og ligner ikke se gængse fødselstavler man ser rundt omkring. Farverne er tilpasset drengenes værelse, og de blev leveret meget hurtigt.

 • Funktionalitet: 5
  Virkelig lækkert design som er blevet tilpasset i farverne, så de passer perfekt ind i omgivelser. Plakaterne er trykt på kraftigt, lækkert papir, og der er virkelig kælet for designet, som er lidt anderledes end på andre fødselstavler. De er trykt på en overskuelig måde, men med “et rodet” udtryk, som giver plakaten kant. Den er virkelig unik.
 • Nødvendighed: 3
  Man kan sagtens leve uden en fødselsplakat i hjemmet, men jeg synes virkelig at det pynter på værelset + minder en om en dejlig tid fra fødslen.
 • Kvalitet: 5
  Kvaliteten på produktet er høj, og set er fedt at man kan sætte sit eget præg på valg af farve mm.
 • Pris: 3
  Prisen er i den dyre ende med 300 kr pr plakat, hvor man også skal ud at købe ramme, men til gengæld er den pengene værd. Man får et unikt produkt som højner indretningen i hjemmet -og så ligner den ikke alle se andre fødselstavler på nettet.

Skriv et svar