Tag kampen op mod kvalme og køresyge med akupressurarmbånd fra SeaBand

Tænk, hvor fantastisk det vil være, hvis vi kan slippe for mor-kvalme og køresyge børn med bræk på bagsædet? Momsterne har netop testet SeaBand, som er akupressurarmbånd udviklet til at sætte en stopper for kvalmen – blot ved at tilføre et tryk på indersiden af håndleddet. Det er dermed en medicinfri behandling af kvalme, hvilket gør det oplagt at anvende til børn og gravide – og alle os andre, som er fan af at undgå medicinske bivirkninger. Men virker de så? Uden at afsløre for meget, så var der både skepsis og begejstring blandt børn og voksne. Læs de meget forskellige anmeldelser lige her, og find ud af om SeaBand virkelig er den førstehjælp til kvalme og køresyge, som du har ventet på at opdage.

Tina Therese har selv testet:

Jeg har nu testet dette skønne armbånd i lige omkring 3 uger, og det har virkelig reddet min hverdag rigtig meget. Jeg har brugt det næsten hver dag fra eftermiddag til aften, da jeg lider af en del kvalme. Armbåndet fra SeaBand, hjælper rigtig meget mod kvalme og har virkelig gjort min hverdag meget nemmere. Det er nemt at holde rent. Det er samtidig også fantastisk nemt at finde p6-punktet, hvor armbåndet skal sidde. Jeg har nået at teste det både mod kvalme og mod køresyge og det hjælper på begge dele.

 • Funktionalitet: 5
  Det virker på den måde, at man først og fremmest finder p6-punket, for at finde på af hvor akupressur-knappen skal sidde. Dette finder du ud af, ved at ligge dine 3 mellemste fingre på håndleddet og under pegefingeren skal akupressur-knappen (den hvide knap) sidde. Det virker på den måde, at du trykker eller masserer let på akupressur-knappen, som så går ind og lindre kvalmen. Designet er fantastisk, det er et let og luftigt armbånd. Så selvom det er sort og lidt halvtykt, så sveder du ikke når du har det på. Det er dejlig luftigt og nemt og holde rent.  
 • Nødvendighed: 4
  Armbåndet er rigtig vigtigt i mit liv, det har gjort jeg ikke er så afhængig af at sidde i foran, når vi er ude at køre, men jeg kan sidde omme hos vores søn på 6 måneder. Det har samtidig også lettet min dag ekstremt meget, sådan så jeg kan komme igennem dagen, uden at tage kvalmestillende for at få hele min eftermiddag og aften til at fungere.
 • Kvalitet: 4
  Det virker godt. Det virker, som man bliver lovet, og det er et fantastisk udvalg man har af SeaBand. Det er fantastisk, at det er så effektivt og at man kan bruge det til så meget forskelligt. Der findes så mange forskellige slags og det findes også til folk, der er ramt af pollenallergi og det synes jeg også er fantastisk, at man kan få det til at dække så mange forskellige områder, så man slipper for allergipiller, ipren og panodil, som man ellers godt kan blive en smule immun overfor.
 • Pris: 5
  Jeg synes det er billigere end andre steder, har mange gange gerne ville have et, men har simpelthen været for nærig og har ikke ligefrem tænkt over, at jeg bare kunne gå ind på deres egen hjemmeside og bestille det. Synes mange steder tager overpris for det, og det gør, at folk ikke vil afprøve det selvom de faktisk tror på det vil virke. På Seaband.dk, får du hvad du betaler for og mere til, og det synes jeg er fantastisk.

Susan har testet med sine sønner:

To af mine drenge lider af køresyge, så da vi fik muligheden for at være med til at teste de magiske bånd, var vi ikke i tvivl om, at det var noget, som vi gerne ville være med til. Jeg skal dog ærligt indrømme, at jeg gik ind i det med en vis skepsis. Denne skepsis blev dog afløst af noget andet efterhånden som ugen og testperioden har nærmet sig sin slutning. Og konklusionen er, at det virker.

 • Funktionalitet: 5
  Armbåndet er et akupressurarmbånd, som virker ved at give et svagt tryk på håndleddet. Armbåndet skal placeres, sådan at kuglen, som sidder i armbåndet, rammer et bestemte punkt på håndledet. Der følger en fin vejledning med sammen med armbåndet, som viser, hvordan armbåndet skal placeres. Så det er nemt for børn selv at placere armbåndende korrekt.
 • Nødvendighed: 5
  Det afhænger jo fuldstændig af, om man selv eller ens børn lider af kvalme. Hvis man har tendens til kvalme fx pga. køresyge, søsyge eller graviditet, så er der grund til at anskaffe sig et akupressurarmbånd.
 • Kvalitet: 5
  Fin kvalitet.
 • Pris: 1
  Jeg må tilstå, at jeg synes 135 kr. er rigtig mange penge for sådan et sæt armbånd. Det kan findes til langt under den pris andre steder.

Christina har selv testet:

Jeg har i en uge testet Seaband MAMA mod graviditetskvalme. Jeg er gravid i 36. uge og lider af Hyperemesis Gravidarum, der gjorde mig meget syg i især de første 22 uger. Min kvalme er nu til at arbejde med, når jeg tager min kvalmemedicin, men den kommer stadig i bølger, og jeg havde derfor store forhåbninger til armbåndene. For selvom akupunkturbehandling ikke virkede for mig tidligere i graviditeten, så var det da kvalmen og opkasten var på sit højeste, og jeg havde derfor et håb om, at akupressur kunne virke nu, hvor kvalmen er i en hel anden skala og under kontrol.

 • Funktionalitet: 3
  SeaBand MAMA fåes i tre forskellige farver – sort, grå og lyserød. Jeg valgte den grå, da jeg synes den så mest neutral ud, og planen var at gå med armbåndene næsten konstant i en periode. Det var let at bestille på hjemmesiden, og produktet blev lynhurtigt afsendt, så jeg havde dem i løbet af 2 dage. Sammen med leveringen var der en fin og udførlig beskrivelse af produktets anvendelse. De SeaBands, som jeg modtog, kom i en fin lille æske, så man kan holde styr på dem, når man ikke har dem på, og de kan ligge i en taske uden at blive snaskede eller forsvinde fra hinanden. Plus på point der.
  Udseendet minder mest af alt om et mini-svedbånd, og med mindre man er til 80ér fest eller på vej til tennis – ja, så er det altså ikke så kønt i min verden. Men hvad hulen – hvis det virker, så skidt med skønheden…!
  Stoffet er godt elastisk og blødt, og sidder stramt ind til huden, men uden at det føles ubehageligt. Dog er jeg begyndt at få lidt væske i kroppen her i forbindelse med varmen, og ja –  at være højgravid. Så efter nogle timer, måtte jeg holde pause fra armbåndet, da mine håndled begyndte at hæve op, og klø. Til gengæld var det en klar indikator for, om jeg havde sat armbåndet korrekt, for der var tydeligt mærke fra der hvor knoppen havde siddet.
 • Nødvendighed: 4, hvis det virker
  Jeg lider af Hyperemsis gravidarum, og behovet for noget der kan hjælpe mod kvalmen stor.
 • Kvalitet: 2
  Virker det så? Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne sige ja. Men i mit tilfælde var der ingen effekt overhovedet. Min kvalme kom præcis som den plejede, selvom jeg havde armbåndene på. Da jeg samtidig hævede lidt op om håndledene, måtte jeg opgive at gå med dem konstant, og derfor fik jeg også testet dem, når kvalmen opstod, hvor jeg så tog dem på. Desværre heller ingen forskel.
  Jeg har tidligere hørt andre tale godt om SeaBand og mange har jo også god glæde af akupunktur mod graviditetskvalme. Jeg vil derfor ikke afskrive armbåndene og deres virkning. Desværre er Hyperemesis Gravidarum ikke “bare almindelig graviditetskvalme”, og det kan meget vel være derfor, at jeg ikke oplever nogen effekt. Derudover er jeg i forvejen på kvalmestillende medicin, der tager toppen, så hvem ved – måske kunne det have haft en effekt, hvis jeg ikke havde været på medicin samtidig. Den del er jeg dog ikke villig til at gamble med pt… Jeg gemmer armbåndende til fremtidig brug – måske de skal ligge i bilen til eventuel køresyge – der skulle de jo også kunne hjælpe.
  Hvis du lider af almindelig graviditetskvalme, så er det da et forsøg værd – det er ikke medicinsk og skader i hvert fald ikke.
 • Pris: 5
  Forudsat at SeaBands virker på dig, så er prisen meget rimelig efter min mening. Da de kan bruges igen og igen, og kvaliteten af selve armbåndet virker fint, er 134,50 kr en helt fair pris.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar