Momster guider til sommerens nødvendigheder

Kalenderen siger juli, solen står højt på himlen og sommeren er officielt over os. I løbet af det seneste år har Momster testet mange skønne produkter til familielivet. Mange af disse er super relevante netop nu, hvor sommeren er i fuld gang. Derfor har vi samlet en oversigt over fire uundværlige sommer-essentials, så du kan gå sommeren i møde fuldt forberedt.

Badetøj fra Color Kids

Color kids badetøj

Momstrene testede badetøj fra Color Kids sidste år sammen med deres skønne børn. Badetøjet indeholder UV-beskyttelse og fås i mange forskellige varianter, farver og størrelser, så der burde være til enhver smag.  Her kan du læse, hvordan de vandglade Momsterbørn oplevede badetøjet. Vi kan afsløre, at det ene Momsterbarn var så glad for sit UV-sæt, at familien endte med at købe et sæt magen til til familiens lillebror. Badetøjet scorede desuden højt i kategorierne Funktionalitet og Kvalitet.

Bikini fra Color Kids

Økologisk solcreme fra Green People

Ethvert børnehjem er ofte storforbrugere af solcreme om sommeren. Det er supervigtet at beskytte de små poder (og voksne for den sags skyld) mod solens farlige ståler. Det er her, den økologiske solcreme fra Green People kommer ind i billedet. Solcremen kan både bruges af børn og voksne, og den scorede høje point i kategorierne Nødvendighed og Kvalitet i Momstrenes test. Med andre ord er det en superlækker solcreme, som er værd at investere i. Læs Momster Testen med solcreme til børn og voksne lige her.

Udstyr til den aktive familie fra Thule

I efteråret testede Momstrene udstyr fra mærket Thule, der inviterer børnefamilier til at bruge masser af aktive timer sammen. Der blev kørt i klapvogn, multitrailers og cykelstole. Det dejlige danske sommervejr, som vi har været så heldige med denne sommer, opfordrer børnefamilier til at komme uden døre og bruge masser af god energi sammen. Og så er det jo vigtigt med udstyr, der kan gøre det hele lidt lettere. I Momstertesten var der bred enighed om, at udstyret fra Thule emmede af kvalitet, at det var funktionelt og ikke mindst nødvendigt. Her kan du læse deres oplevelser af det aktive udstyr.

Lydbogstjenesten Fairytell tryller børnene i søvn

Efter en lang sommerdag med masser af energi og strabadser, kan det være belejligt med en lille hjælpende hånd til at få ungerne til at påbegynde rejsen ind i drømmeland. I testen af lydbogstjenesten Fairytell blev samtlige Momsterbørn fortryllet af det eventyrlige univers. Appen indeholder lydbøger til alderen 0-10 år, og indeholder, udover lydbøger, også læs-selv og engelske bøger. Appen er både med til at bidrage med stimulans, men er også genial til puttescenarier, hvor app’ens højtlæsning hjælper børnene med at falde til ro. Momstrene var især begejstrede for prisen, da du til meget få penge for adgang til et kæmpe univers af børnebøger. Det kan ikke gøres billigere. Du kan læse om Momstrenes oplevelser med Fairytell lige her.

1 comment / Add your comment below

  1. Green Peoples solcreme er god, men man kan desværre ikke få den så mange steder i Danmark. Er også fint tilfreds med Dermas, som er lidt nemmere at få fingre i 🙂

Skriv et svar