En fotobog fyldt til randen med personlige minder

Momstertest test af fotobog fra CEWE

Det er fantastisk at mindes de værdifulde familiestunder – rejser, børnenes første år og de særlige kapitler i livet, som giver et smil på læben og blanke øjne at kigge tilbage på. Endnu bedre er det at dele sine gode minder med dem, man holder af. At samles om en bog, der har fulgt ens liv. Børnene elsker det og vi elsker at kigge på dem. Momsterne har testet fotobøger fra CEWE, og vi tør godt love, at de er blevet flotte! Selvom det kan virke tidskrævende at få sammensat den helt rigtige fotobog med de helt rigtige billeder, så har det uden tvivl spredt hygge hos Momsterne og ikke mindst deres børn.

Libbie har testet med sin familie

Momstertest test af fotobog fra CEWE

Jeg har lavet en fotobog via Cewe.dk over vores rejse til New York. Startede ud med at forsøge via hjemmesiden, men havde svært ved at overskue alle de muligheder, der er med design og bogstørrelse. Det var svært for mig at designe siderne i bogen, uden at billederne enten stod på skrå eller var med “underlige” rammer omkring. Derfor besluttede jeg at downloade deres gratis bestillingssoftware, som gjorde det meget nemmere og meget mere overskueligt!

Cewe virker enormt professionelt, dog synes jeg det er en smule oldfashioned i sit design på selve hjemmesiden. Siden sælger ikke sig selv så godt. Måske det er det røde look, der skræmmer mig en smule, for produkterne fejler absolut intet.

 • Funktionalitet: 3
  Cewe har virkelig mange muligheder i layout, og jeg tror det er lidt der, jeg kører en smule sur i det. Desværre. Det skal være meget enkelt for én som mig. Jeg er bestemt ikke en, der sidder længe og nørder med en fotobog. For mig skal det være nemt og overskueligt. Det må helst ikke drille for meget. Jeg brugte en del tid på, at lede efter lige det format af bog jeg ville bruge, og hvordan jeg så kom videre. Ved at downloade bestillingssoftwaren blev det betydeligt mere overskueligt for mig.
 • Nødvendighed: 5
  Jeg synes fotodokumentation af vores liv er meget nødvendigt, både for os og vores børn. Jeg kunne godt ønske mig, at vi havde prioriteret at lave årsbøger. Hvert år fotodokumenteret ned i 1 bog med årets highlights. Noget man jo sagtens kunne bruge sin juleferie på f.eks.
 • Kvalitet: 5
  Virkelig super god kvalitet og smukke blanke billeder på tykt papir. Jeg bestilte også et par store forstørrede billeder, og her hænger pris og kvalitet bestemt også sammen. Elsker at udsmykke husets vægge med gode minder.
 • Pris: 4
  Umiddelbart tænker jeg sagtens, at Cewe kan være med. Normalt bruger jeg den fotoservice, som dagligvarebutikkerne udbyder, og det er næsten samme pris. Her har Cewe dog langt flere muligheder både i layout og design. Jeg bestilte bogen tirsdag aften (sent) og modtog den fredag middag. Det er dælme hurtig service!

Manja har testet med ungerne

Momstertest test af fotobog fra CEWE

Okay, erkender at jeg altid har synes at fotobøger var top tacky, faktisk.. Men jeg fik da nok fået ændret min holdning omgående, da jeg så mulighederne inde på cewe.dk.

Jeg elsker elsker elsker min fotobog. Efter et eventyr på 1,5 år med familien i Spanien, synes jeg det gav sindssyg god mening at samle et godt udvalg af billeder i en fotobog. For hey, jeg kan jo selv vælge designet! Nogle vil nu nok kalde min for kedelig, men jeg er simpelthen fan af en minimalistisk, uprætentiøs og enkel stil… Så lige meget hvilken indretning jeg har, så matcher den jo ind (Yes, det er en coffee table book, den skal være fremme, og folk skal nyde at kigge i den).

 • Funktionalitet: 5
  Okay, simpelt alligevel! Sæt tid af til det, for det er møghyggeligt, men det tager unægteligt altså også tid at samle sig, samle de rigtige billeder og lave opsætningen som du vil. Det er bestemt hele tiden værd (et par timer) for så er den sindssyg smuk, når den så lander hos dig.
  Det er nemt at oprette sig, via sin email, for så kan du hele tiden gemme dit design, og vende tilbage til det, hvis du lige bliver forstyrret undervejs. (Husk også løbende, jeg er typen, der stoler aaaalt for meget på teknik, hvilket resulterer i meltdowns en gang imellem – Dumt!)
 • Nødvendighed: 3
  Altså… Det er jo virkelig en nice to have ting det her. Jeg synes netop fordi vi har valgt at lave den over et tema, at den er skøn at have og fedt for ungerne at sætte sig med og huske vores tid i Spanien for altid i billeder også. Jeg vil helt sikkert fremover bestille flere, med forskellige temaer.
 • Kvalitet: 5
  Jeg valgte faktisk det helt simple standard valg, på de forskellige ting. Og det er sindssyg god kvalitet. Jeg kan kun drømme om hvor meget mere lækkert det bliver hvis jeg opgraderede papirkvaliteten. Super god service også, fik den altså allerede efter 2 dage!
 • Pris: 3,5
  I have no clue.. Kvalitet koster, min endte mig i 600,- ca, med ekstra 10 x 4 sider, det synes jeg faktisk er ret fint! Kunne være fedt med rabat på bog nr. 2 ( altså en magen til, så er der en til hver af ungerne fx.).

Lea har testet med tvillingerne

Momstertest test af fotobog fra CEWE

Min oplevelse med CEWE er, at det er nemt og hurtigt at få fixet en bog, som fint med dens størrelse opsummerer mine pigers første leveår. Det sværeste var at udvælge billederne, som jeg gerne ville have i bogen.

Jeg havde ikke tid til at sætte mig fordybet ned med computeren, men så er det jo godt, at CEWE har udviklet en app 😉 Det komplicerer det lidt i forhold til at få detaljerne finpudset, da det stiller lidt krav til finmotorikken.

 • Funktionalitet: 4
  Fotobogen fra CEWE er ganske funktionel. Jeg valgte bogen i hard cover, både for holdbarheden, men også for at pigerne nemmere kan bladre i den. Selve siderne er tynde og lidt skarpe til en 2,5-årig, men da det er en bog, der gerne skulle følge dem resten af livet er det ikke en, som de får lov til at kigge i alene. Hvis man kigger på bogen som værende til voksne, er siderne faktisk rigtig fine. De har en tykkelse, så man kan bladre nemt og uden at siderne krøller. Jeg valgte at få lavet bogen med Digitaltryk Standard i størrelsen stor, fordi jeg tænkte, at det ville være nemmere for pigerne at bladre i en bog, der er højere end bredere. Den hypotese gør sig gældende i praksis. Bogen får 4 i funktionalitet. Jeg har ikke muligheden for at lave en bog med hårde sider, altså lavet af pap og derfor får den ikke et 5 tal.
 • Nødvendighed: 1
  I forhold til, hvor nødvendigt det er for pigerne at have en fotobog, så er det en af de ting der er nice to have, frem for need to have. Jeg HÅBER jeg får taget mig sammen til at lave en om deres andet leveår. Nu er der et halvt år til de bliver 3, så kunne jo være fedt at nå det inden der 😉 Jeg kan godt se, at nu hvor de har bogen, så er det til stor glæde og anledning for mig og Simon til at mindes den første tid som tvillingeforældre.
 • Kvalitet: 3
  Kvalitet af app’en er ok. Det er nemt at navigere rundt i valgmulighederne. Når man har valgt det produkt man ønsker, skal man til at sætte billederne ind. Egentlig har app’en alle features man har brug for, men det var ikke alle der var lige intuitive. Jeg måtte derfor lave lidt dobbeltarbejde, før jeg fandt ud af, at man for eksempel kan bruge zoom-funktionen “uden for billedet”. Jeg tænkte at begge min fingre skulle være på det meget lille billede, det nu en gang bliver på en iPhone.
  Kvaliteten af selve bogen virker fin. Lige nu, hvor vi har kigget i den et par gange virker den til at være fint holdbar. Jeg skal ikke kunne sige, om ryggen på bogen går fra med tiden, men der skal man igen have øje for, at to 2,5-årige får lov til at bladre selvstændigt i bogen. Udvalget er fint, men som tidligere nævnt, så har jeg heller ikke muligheden for at lave en bog med hårde sider, altså lavet af pap og derfor får den ikke et 4 tal, men et 3 tal.
 • Pris: 5
  Kvalitet og pris hænger meget godt sammen. Jeg har givet 250 kr pr. bog. Det synes jeg er en fin pris. Perfekt til en dåbsgave eller lignende. Jeg har ikke kigget andre steder på markedet, da jeg er blevet anbefalet CEWE og fandt app’en forholdvis nem at bruge.

Momstertest test af fotobog fra CEWE

Skriv et svar