Klar til institution og skole: Navnemærker fra Identiketter

Det er snart skole- og institutionsstart, hvilket betyder, at der skal holdes godt fast i alle ejendele, så de ikke forsvinder i børnemylderet. Identiketter laver søde navnemærker, du kan placere alle steder i barnets sager, så vi spurgte momsterbloggerne om de havde mod på at teste dem. De fik alle mulighed for at designe dem individuelt op Identiketters hjemmeside og så var det bare om at klistre alt barnet ejer i navnemærker.

***

VIL DU OGSÅ VINDE TRE SÆT NAVNEMÆRKER FRA IDENTIKETTER, KAN DU GÅ IND PÅ VORES INSTAGRAM ELLER FACEBOOK LIGE NU OG DELTAGE I GIVE AWAYEN!

***

Rikke fra A Little Bit of Bihl har testet

En glad og begejstret junior

Identiketter er et smart koncept, der hjælper med at holde styr på alle juniors (eller dine egne) sager, for mærkerne kan sidde på næsten ALT. Navnemærkerne fra Identiketter er lige til at klæbe på det tøj og de ting, der typisk forsvinder, bliver glemt, bliver begravet i sandkassen, kastet ind til naboen osv. Hverken strygejern, tuscher eller symaskine behøver at blive unødigt forstyrret, med disse navnemærker. De er pakket fint ind i små poser og lige til at klæbe på. Hjemmesiden er overskuelig og det er nemt at finde rundt i de forskellige designs, de tilbyder – Og de tilbyder mange! For Identiketter har luret, at junior allerede har en rimelig stålfast mening omkring, hvordan ting skal se ud.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Mærket hives forsigtigt af. Hvis det først krøller, får du det aldrig rettet ud igen (hvilket faktisk beviser, at limen er stærk som bare pokker). Og pas på med fedtfingre, da mærket måske ikke vil sidde så godt fast efterfølgende, der skal dog MANGE fedtfingre til. Så medmindre du virkelig får kørt mærket rundt ved hver finger og laver high-fives med det, så er der ingen problemer. Find det rigtige sted at klæbe mærket på. Navnemærkerne, jeg har testet, skal klistres på vaskeanvisning eller tøjmærker i tøjet. Så du kan altså ikke bare klaske dem overalt på juniors trøje og lave et helt Picasso værk. Hvis du alligevel ikke følger anvisningen, risikerer du at ødelægge limens klæbende egenskab, når tøjet vaskes. Og det er jo mægtig fjollet, når nu de virkelig forklarer, hvor mærket skal klæbes fast henne. Når først mærket er på, kan junior godt glemme sin nye drikkedunk til gymnastisk helt uden, at man skal tømme sparegrisen for at købe en ny. Den skal helt sikkert vende tilbage igen. Især hvis man lige er smart, at få noteret et telefonnummer på de små mærker sammen navnet.
 • Nødvendighed: 3 for mit eget vedkommende, 5 for institutioner ud af 5
  For mit eget vedkommende, er navnemærkerne ikke så vigtige. Det er ikke meget, min søn har begravet i baghaven, smidt væk, givet til søde piger etc. Men, der kan jo ske mange ting om ørerne på en 5-årig dreng, så selvfølgelig er der røget lidt tøj og ting i svinget. Der er det fantastisk med mærker, så man hurtigt kan få indsamlet sine ejendele i ”glemme-rode-rage-kassen”. Men dér, hvor jeg virkelig synes, Identiketter er en nødvendighed, er i vores institutioner! Pædagoger landet over, knokler med at passe på vores børn. De udvikler dem gennem leg og læring, tørrer deres numser, håndterer konflikter, får dem til at grine højt, sørger for de føler sig tryggemmange timer dagligt. De har rigeligt at se til, og skal altså ikke bruge unødig tid på at tonse rundt og lede efter eller sortere vanter, trøjer, huer og krammebamser. Så på med mærkerne og hjælp en pædagog med at få et par minutter ekstra i hverdagen.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Mærkerne sidder godt fast på både tøj og ting. Og tro mig, jeg har sat dem på prøve. Jeg har prøvet at pille dem af efter både tøjvask, leg i sandkassen og efter en tur i opvaskeren. Ikke umuligt, men absolut ikke nemt. Sættes de ordentligt fast, så skal de nok blive siddende! ”Ja ja, men når nu de er så praktiske, som du siger, så kan mærkerne umuligt være særlig pæne”. Au Contraire, my sweet! Identiketter har nemlig kælet for detaljerne og sørget for, at du kan vælge mellem masser af forskellige ikoner, skrifttyper, farver, figurer, baggrunde etc. Det behøver derfor ikke at være kedelige mærker, der sidder i nakken af dit barn. De er naturligvis også fri for ftalater og BPA.
 • Pris: 5 ud af 5
  De små mærker kommer ikke til at ruinere dig. 179,- for 120 navnemærker er en absolut rimelig pris, synes jeg. Og hvis du søger lidt rundt, hvilket du egentlig ikke behøver, da jeg har gjort arbejdet for dig (hurra for testere), vil du hurtigt finde ud af, at de også har konkurrencedygtige priser. Prisen er måske lidt billigere på andre sider, men det er så også kun for 96 mærker og (hos nogen af dem) uden fragt inkluderet. Hos Identiketter får du gratis fragt på alt. All in all, må jeg sige, at Identiketter er skide fede på alle områder!

Carina fra Sættekassen har testet

En masse nye navnemærker

Da vi skulle teste, sprang jeg ud i designeriet med stor entusiasme! Hos Identiketter kan man vælge et utal af forskellige designs. Der kan ændres i skrifttype og vælges symboler, baggrundsfarver og skrifttyper. Jeg ved af erfaring, at det er smart at tilføje telefonnummeret, især i overtøj, hvis man taber det på gaden. Sådan har jeg hjulpet en lækker uld-hue hjem en gang. Derfor kan det også være praktisk med telefonnummeret i yndlingsbamsen.

 • Funktionalitet 5 ud af 5
  Mærkerne er funktionelle, pæne og holdbare. De er nemme at designe på hjemmesiden, både på telefon og computer, bliver hurtigt leveret og er pænt pakket i små plastiklommer. De gør deres arbejde godt, både i tøj og på plastik.
 • Nødvendighed: 2 ud af 5
  Lad mig være ærlig. Navnemærker er ikke livsnødvendigt. Det er praktisk, jovist. Det er pænt. Men nødvendigt, kan man ikke kalde det. En kuglepen kunne klare arbejdet lige så fint.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Jeg synes umiddelbart de virker holdbare. Nu har jeg selvfølgelig ikke haft testet dem i hundrede år og en madpakke, før jeg skriver dette indlæg. Men mærkerne er både blevet udsat for kogende vand og opvaskemaskine (en drikkedunk), samt for vask og tørretumbling. Det eneste mærke, der ikke klarede den, er et jeg satte fast i et par hjemmesyede bukser. Her mangler man altså lidt et vaskemærke, at sætte mærket fast på. Det kan ikke holde til at sidde på stræk-stof alene, hvilket er lidt ærgerligt, når nu Villy har en del hjemmelavet tøj – men absolut forståeligt. Villy hjalp selv med til at sætte dem fast i tøjet.
 • Pris: 1 ud af 5
  Jeg har på min blog sammenlignet priser på fire forskellige navnemærker, og her lægger Identiketter sig i midten, til den billige side, med deres klassiske og almindelige mærker. De har også dyrere udgaver, med Disney, Mumi og HelloKittty.
Navnemærke uden på sandalen

Malene fra Åndehuller har testet

Navnemærker er næsten ikke til at leve uden, når man har børn. Måske er man svineheldig og har fået en vidunderligt pertentlig dagplejemor, så behovet først opstår senere – men det er mere undtagelsen end reglen. Så er du træt af at miste det 7. par short eller yndlingsblusen, eller få dit barn hjem i Amalies bukser, og dit barn hedder altså Elliot, så læs med. Vi har testet Identiketter og er super begejstrede for produktets høje kvalitet og nødvendighed.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Det bliver ikke meget lettere med Identiketter. De fungerer som et klistermærke, som så bare overlever slid og vask med meget høj levedygtighed. De fås i både det klassiske design med søde, friske farver og motiver eller licenserede designs, hvor du kan få din yndlingshelt på. Er man ikke til de selvklæbende mærker, kan man også få strygemærker. Det er nemt at finde noget, der falder i ens smag.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Med mit første barn stod jeg troligt og skrev i alt tøj. Det er lidt af et arbejde, det ved alle forældre, der har prøvet det. Med fire børn nærmer det sig et fuldtidsjob i samme bås som marathonvask og stor slidtage aka en del nye indkøb gennem årstiderne. Så det er næsten umuligt ikke at knibe en tåre alene over den tidsbesparelse, man får foræret med identiketter. Dertil kommer, at man nemt og bekvemt sætter et mærke på nærmest ufremkommelige steder – har du prøvet at skrive navn inde i en sko eller på en drikkedunk, hvor det bare bliver ved med at blive slidt af? Jeg giver det fire stjerner, fordi det giver en markant større bekvemmelighed og frigørelse af tid.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  De lover høj kvalitet – og de holder deres løfter. Jeg har testet til tre af børnene, og de er ude i alt vind og vejr, så vi vasker meget tøj. Vi bruger også ofte tørretumbler, så der slides godt på tingene. Ud af alle børnenes ting og tøj, er der faldet ET navnemærke af. Det må siges at være godkendt herfra.
 • Pris: 5 ud af 5
  Du får 120 identiketter for 179,- og det er en god pris. Da de holder, hvad de lover med kvaliteten, så rækker de meget langt. Det kan jeg godt lide, når jeg trods alt skal lægge 716,- med mine fire banditter.
Navnemærket inde i skoen
***
VIL DU OGSÅ VINDE TRE SÆT NAVNEMÆRKER FRA IDENTIKETTER, KAN DU GÅ IND PÅ VORES INSTAGRAM ELLER FACEBOOK LIGE NU OG DELTAGE I GIVE AWAYEN!
***