Grød fra Christina Hansen, som din baby vil elske

Christina Hansen har længe lavet babygrød under brandet Woodland Wonders. Men nu introducerer hun en helt ny serie babygrød under eget navn Christina Hansen CPH. Her har hun i samarbejde med Thise Mejeri udviklet en lækker og kvalitetsbevidst serie af grød med lækre, danske råvarer. Momstrene har med deres skønne, dejlige og madglade babyer testet nogle forskellige varianter.

Karina fra Mortotten har testet med sin søn på 7 måneder

Efter at have testet Christina Hansen vil vi gerne skrive under på, at grødoplevelsen med min søn har været en kæmpe succes. Sixten, som har været noget af en kræsenpind og en ægte pat-dreng, har endelig smidt sin kærlighed på grød og med kæmpe hjælp fra Christinas lækre produkter. Nu kan han ikke sidde stille, bare jeg vifter med posen foran ham. Jeg var ellers lidt skeptisk, da vi skulle teste, men fra første bid har han bare kørt det i sig med stor fornøjelse. Det er rart, at jeg ved, at han får meget mindre sukker, mere fiber og en smagfuld oplevelse, hver gang han får et måltid mad. Jeg har naturligvis selv smagt på sagerne og i disse grødtider (også for voksne), så må jeg faktisk sige, at selv JEG synes, de er ganske lækre. Produkterne er nemme at arbejde med, selv for en dårlig kok som jeg. Konsistensen bestemmer jeg selv, og det var været skønt at kunne regulere det til en baby, der var nystartet grødspiser, men nu nærmest er en hærdet grødfyr.

 • Funktionalitet 5 ud af 5
  Produktet virker på en fotonørd og sort/hvid-mor som mig hel åndsvagt godt, da selve designet et eksklusivt og lækkert i støvede og afdæmpede farver så de ikke SKRIGER i mit køkken. Det er sikkert hel åndsvagt i andres øjne, men jeg er faktisk vild med at selve grødposen kan stå fremme uden det er en øjebæ for sådan en som mig. Designet virker eksklusivt og det føler jeg samtidig grøden bliver til min lille guldklump. Grøden er tilligemed sindsyg nem at lave og anvende, hvilket er hammer vigtigt når man som mig ikke er hverken tålmodig eller en særlig god kok.
 • Nødvendighed 4 ud af 5
  Uden mad og drikke duer helten ikke! Så de er vigtige, men der er også alternativer.
 • Kvalitet 4 ud af 5
  Jeg er vild med produktet og synes udvalget af forskellige smage og muligheder er helt i top. Men med tiden kunne man godt udvide med et par mere måske – jeg kunne fx godt bruge en morgenmadsgrød.
 • Pris 5 ud af 5
  Prisen er ret vigtig for mig og jeg må sige jeg troede de var langt dyrere end de jo er. Jeg blev positiv overrasket og synes prisen er hel fantastisk for en budgetmor som mig.

 

Julie fra Musens Mor har testet med sin datter på 5 måneder

Jeg har testet forskellige varianter på Isabella og oplevede god kvalitet på grøden, og at den smagte godt. Men den er for tynd til Isabella, da hun har været i gang med at spise grød i længere tid. Guiden bagpå er altså til helt små babyer, som først lige er startet ud på grød. Derfor mangler jeg nogle varianter, hvor der er lidt mere gods i til ældre babyer.

 • Funktionalitet 5 ud af 5
  Designet på poserne er super tiltalende! Farverne og illustrationerne passer til indholdet i grøden. Jeg er virkelig fan er genluk funktionen, som poserne har, da man tit ser andet pulvergrød komme i en alu pose, som bare er mega uhandy, og man er nærmest tvunget til at bruge sine bøtter til at opbevare.
 • Nødvendighed 4 ud af 5
  Mad er vigtig for baby, og man kan selvfølgelig selv stå i køkkenet og lave en masse for så at fryse det ned. Jeg synes dog, at pulver er dejligt nemt i en travl hverdag, sådan lige at røre det sammen med vand.
 • Kvalitet 3 ud af 5
  Serien kommer i fire forskellige varianter, men jeg savner flere slags. Især flere “neutrale” smage til opstart på grød, da vores pige herhjemme stadig ikke får frugtgrød, og vi stadig er på alt det “sunde”. Derudover ønsker jeg også nogle med mere gods i, når baby er klar til at “tygge”.
 • Pris 3 ud af 5
  39,95 kr for en pose grød til 8 portioner er for meget, synes jeg. Jeg erfarede, at hvis man følger guiden bagpå posen, så bliver grøden meget tynd. Især til vores pige, som er langt inde i sin “grødfase”, og trænger til mere struktur i grøden.

Mette fra momsterkontoret har testet med sin søn på 1 år

Min søn elsker grød og har altid gjort det. Når jeg serverer en portion grød for ham til morgenmad, ved jeg, at dagen starter godt, fordi grød giver en god bund, god energi og dermed et godt grundlag for hans dag i vuggestuen.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Pulver op i en skål, tilsæt kogende vand og voila, morgenmaden er serveret. Det er altså bare supernemt! Ikke så mange dikkedarer. Det er også supersmart med genlukningen på posen, så jeg ikke hver morgen skal stå og fedte med en madklemme eller en frysepose med grøden i.
  Det tog mig dog lige et par gange, før jeg ramte den rigtige konsistens af pulver og vand. Jeg er ikke helt enig med blandingsforholdet på bagsiden, men det er jo en smagssag.
  Grøden får dog et lille minuspoint, da indpakningen er svær at stable. Vi har umenneskeligt lidt skabsplads i vores køkken, og grødposerne fra Christina Hansen optager altså bare meget plads, fordi poserne ikke kan stables, så der ikke kan ligge noget oven på dem.
 • Nødvendighed: 2 af 5
  Da min søn var mindre, var det nærmest kun frugtgrød fra Semper og disse fra Christina Hansen, han ville acceptere. Nu elsker han dog sin havregrød, hvilket gør “købe”-grød unødvendigt. Det er noget billigere for vores familie blot at holde os til den klassiske og hjemmelavede havregrød, hvilket gør grøden fra Christina Hansen overflødig. Havde du spurgt mig for et halvt år siden, hvor min søn ikke kunne fordrage havregrød, havde min ranking af nødvendigheden uden tvivl været højere.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Der er ingen tvivl om, at producenten har kælet for detaljerne. Indpakningen er superlækker, den smarte genlukning er genial og motiverne og farverne på pakkerne er prikken over i’et. Designet er altså bare lækkert. Grøden kommer i mange forskellige smagsvarianter og jeg elsker, at den er økologisk.
  Jeg synes desuden, det er dejligt, at der er ‘rigtige’ og hele svesker i grødposen. På den måde ved jeg, at det jeg serverer for min søn, ikke bare er noget pulver, der aldrig har set skyggen af ægte ingredienser, men i stedet rent faktisk er nærende mad, hvilket også er tydeligt i den færdigblandede grød. Jeg er også vild med, at grøden er lavet på dansk mælk, da jeg synes, det er vigtigt at støtte danske producenter og dansk landbrug.
  Der er ingen tvivl om, at grøden fra Christina Hansen skriger ‘luksus’, især i forhold til andre babymadsprodukter derude.
 • Pris: 3 ud af 5
  40 kr. for 180 g, 12 portioner. Det kan gøres billigere, fx hos Semper, men i min verden hænger pris og kvalitet unægteligt sammen, og det vil jeg gladeligt betale for.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar