Få et rent og skinnende hjem med hjælp fra Happy Helper

Der gøres rent i børneværelset
Der støvsuges i børneværelset

“Ej, hvor jeg elsker at gøre rent”, sagde ingen mor nogen sinde. At gøre rent i hjemmet er absolut ikke det sjoveste  – og i børnefamilier er niveauet så meget højere. Det er et punkt, der skal planlægges og så bare overstås. Men følelsen af et rent hjem er samtidig også noget af det rareste. Det ved rengøringstjenesten Happy Helper godt. Derfor har de udviklet et system, hvor du kan bestille glad og effektivt rengøringshjælp både på nettet og på app. Vi satte tre momstermødre i gang med at teste Happy Helper sammen med deres familier.

Christina fra Fru Frilda

Før- og efterbillede af Christinas spejl

Happy Helper er en nem og tilgængelig måde at få rengøringshjælp på. Du kan både bestille rengøring på deres hjemmeside eller via app’en. Jeg brugte app’en og den er nem og brugervenlig. Det er en tillidssag at få andre til at gøre sit hjem rent, og det kan være svært at finde en god rengøringshjælp. Ofte er det nogen, der kender nogen, der i forvejen har en god rengøringshjælp, man kan “låne”. Derfor er det også super smart, at man på Happy Helper kan skrive om sin oplevelse med den enkelte helper, så andre kan se, hvordan den enkelte er vurderet. Jeg bestilte en helper, der kun havde fået gode vurderinger og vi var rigtig tilfredse med resultatet af rengøringen.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  App’en fungerer virkelig godt. Den er nem og overskuelig og det er nemt at se, hvilke helpere jeg kan vælge imellem netop i mit område. Hver helper har et billede på og som en lille feature, ændrer billedet sig til en meget smilende og glad helper, når man har trykket “vælg helper”. Derudover får man påmindelser, så man ikke glemmer sine rengøringsaftaler og en bekræftelse, når helperen har accepteret ens anmodning.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Rengøringshjælp er som sådan ikke nødvendig for os – men det er en investering i vores tid med hinanden. I stedet for at bruge 4 timer med klud og støvsuger, vil vi hellere plukke æbler sammen i haven eller lege i sandkassen efter en lang dag i hhv. vuggestue og på arbejde. Det er en luksus og en investering.
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Vi var tilfredse med kvaliteten af rengøringen. Man skal huske på, at helperne ikke er professionelle, så Happy Helper opfordrer til en grundig introduktion af hjemmet, så vi får gjort tingene præcis som vi vil have dem. App’en virker professionel og omhyggelig udarbejdet.
 • Pris: 3 ud af 5
  Det er forskellig, hvad helperne tager for en times rengøring. Hende vi valgte tog 130 kr. i timen og det ligger ca. i det prisleje, for de fleste. Derudover kan du trække rengøringen fra i håndværkerfradrag. Vi synes prisen var meget rimelig.

Anne-Sophie fra Regnbuemor

Helperen havde travlt hjemme hos Regnbuemoe

“At rydde op efter børn, er som at skovle sne i snevejr”, har jeg efterhånden hørt mange gange. Og fire unger, inklusiv to torpedo-rodende – og svinende tumlinger, kan rode og svine til den store guldmedalje. Var jeg millionær hyrede jeg en dame til at rende dem i rumpen og gøre rent 24/7, men det er jeg desværre ikke. Til gengæld er det næsten lige så rart, når man en gang imellem kan slippe lidt for rengøringen, så man i stedet kan hygge om børnene og nyde et tiltrængt pusterum. Og her kommer Happy Helper ind i billedet. Hos Happy Helper kan man nemt og hurtigt booke en fradragsberettiget rengøringskone til rimelige penge, og så kan man bruge sin sparsomme tid på det allervigtigste: Familien.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Når man booker en Happy Helpter, bestemmer man selv, om det er for en enkelt gang, hver uge, hver anden uge eller hver måned. Man kan vælge mellem en masse rengøringsfolk til forskellige priser, og kan nemt gennemskue hvad det koster, og hvor meget man kan få tilbage i fradrag. I appen vælger man postnummer, kvadratmeter på boligen og hvilken dato, man har brug for rengøring, og så får man et fint overblik over ledige medarbejdere. Når bookingen er gået igennem, kan man se det aftalte inde i appen, og man bliver også påmindet via sms dagen før. Man betaler med dankort, så pengene trækkes automatisk hver gang. Man slipper dermed for altid at skulle have penge klar til rengøringskonen samtidig med, at man får gjort rent med ren samvittighed, da det er fradragsberettiget. Jeg giver 4 i funktionalitet, da appen drillede lidt. Fx kom den flere gange til at booke fast rengøring hver anden uge, når jeg kun bookede for en enkelt gang, og da jeg skrev til support, blev det godt nok rettet med det samme, men de skrev så ikke til mig, da det blev rettet.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Jeg har givet tre point i nødvendighed, selvom jeg tror, alle familier ville nyde godt af at have fast rengøringshjælp. Man kan jo godt undvære rengøringshjælp, men hvor er det dog fantastisk rart at have. Som børnefamilie har man rigeligt travlt hele tiden, og jo mere tid man kan bruge på børnene fremfor rengøring, desto bedre. Hvis man dog skulle bedømme på bekvemmelighed, var det et stort 5-tal.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Vi fik gjort grundigt rent herhjemme, og fik den skønne følelse af at komme hjem til at skønt og rengjort hjem, hvor skuldrene faldt ned og roen sænkede sig over morkroppen. Når man booker sin rengøring, kan man læse anmeldelser af personen, og jeg valgte en som havde fået nogle gode ord med på vejen. Vi har tidligere haft rengøringskoner af tvivlsom karakter, og hvis man kommer hjem og skal irriteres over steder der ikke er ordentligt rengjort, kan man lige så godt gøre det selv! Denne rengøring var dog helt i top, og det gør at vi giver 5 ud af 5.
 • Pris: 5 ud af 5
  Prisen er mere end rimelig. Man kan booke rengøringer fra ca. 120 kr i timen før fradrag/ 90 kr efter, og så er der også et gebyr til Happy Helper oveni. Det gør det omtrent lige så billigt som sort rengøring, som mange desværre benytter sig af. Derfor synes jeg, prisen er mere end rimelig i forhold til den ydelse, man får.

Anne fra Reality Bites

Et rent hjørne i hjemmet

Jeg har testet Happy Helper som et led i at skabe en mere stressfri hverdag. Overordnet er idéen god: Happy Helper er en platform, som formidler kontakt mellem dig, der gerne vil have ex. rengøringshjælp og helperen, der i mange tilfælde er en udenlandsk studerende. Det fungerer da også på papiret. I virkeligheden har jeg desværre bare oplevet (både denne gang og tidligere), at selvom hjælperen bekræfter bookingen, så sker det, at man bliver kontaktet efterfølgende, fordi der bliver sagt ja til for meget, og så skal tiderne ændres. Og det bliver desværre et irritationsmoment, hvis man selv skal til at ændre planer – og med kort varsel (i det konkrete tilfælde blev jeg kontaktet aftenen før kl. 21).

 • Funktionalitet: 3 ud af 5
  Når man er inde på sitet, skal du blot indtaste postnummer, antal kvadratmeter og ønsket tidsrum, så bliver du “matchet” med hjælpere i lokalområdet. Man kan selv vælge mellem specifikke hjælpere, eller man kan overlade det til Happy Helper. Jeg valgte selv, da det for mig er en tillidssag og meget vigtigt at have en idé om, hvem jeg lukker ind i mit hjem. Man kan kommunikere direkte med helperen gennem sitet eller appen, hvilket jeg synes er rart. Det trækker ned i den samlede bedømmelse, at websitet voldte en del problemer, og jeg kunne ikke få lov at vælge nogen datoer. Efter at have skrevet frem og tilbage med Happy Helpers support, fandt vi dog ud af, at problemet var relateret til den browser, jeg brugte (Chrome), så det lykkedes, da jeg i stedet brugte Firefox. Havde jeg været lidt mindre tålmodig, havde jeg sandsynligvis opgivet.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Der er slet ingen tvivl om, at vi har brug for rengøringshjælp hjemme hos os. Vi havde fast hjælp indtil for et halvt år siden, hvor vi valgte at spare det væk i en periode, Men det udgør en enormt høj værdi for os, at vi kan komme hjem til et rent hus fredag eftermiddag og bare kan slappe af og holde weekend. Udfordringen er selvfølgelig, at “alle” helst vil have rengøringshjælp om fredagen, så der kan man blive nødt til at gå på kompromis.
 • Kvalitet: 3 ud af 5
  Jeg kom hjem til et hus, som var OK rent, sengene var redt og gulvene vaskede. Badeværelset kunne godt have været renere (toiletbrættet og kanten omkring afløbet i vasken fx). Min erfaring fra sidst er dog, at helperen lige skal lære huset at kende, og efter de første par gange kommer de som regel mere i bund. I sidste ende kommer det dog an på den enkelte helper, hvor grundigt der bliver gjort rent. Det er ikke professionelle rengøringsfolk, og det skal man selvfølgelig have i baghovedet.
 • Pris: 5 ud af 5
  Helpernes timepriser ligger typisk på 130-160 kr., hvilket er meget rimeligt – og ca. det halve af, hvad man skal betale et professionelt rengøringsfirma. Man kan i øvrigt få håndværkerfradrag for rengøringshjælp for op til 6.000 kr om året, og det holder jo prisen nede på et absolut acceptabelt niveau. Det største plus for mig er i virkeligheden, at det bliver gjort på regning. Jeg er kæmpe modstander af sort arbejde og har af samme grund ikke haft rengøringshjælp, før jeg opdagede Happy Helper.
Eksempel på en bestilling på Happy Helper
Eksempel på en bestilling på Happy Helper

Skriv et svar