Ønsker du luksus i hverdagen, så overvej hudpleje fra Soleil Toujours

Momsterne har testet plejeprodukter fra Soleil Toujours med solfaktor
Momsterne har testet plejeprodukter fra Soleil Toujours med solfaktor

Er du en travl mor, der savner inspiration til selvforkælelse? Så skal du læse med lige her. For i denne uge har Momsterne testet lækre hudplejeprodukter fra Soleil Toujours med solbeskyttelse, som ikke blot er fremstillet af naturlige ingredienser men også er veganske. Men er det virkelig nødvendigt med daglig solbeskyttelse, selvom sommeren er ovre? Og endnu vigtigere, er der overhovedet tid til det i en travl hverdag? Læs med lige her og bliv klogere.

Med i testen var følgende tre Momstere:

Camilla fra Camamamilla

Spoileralert: Jeg har fået en ny favorit solcreme! For selvom vejret de sidste par uger ikke har indbudt til den store brug af solcreme, så har jeg flittigt testet de innovative produkter fra Soleil Toujours, der har overrasket positivt. De forener nemlig solbeskyttelse, hudpleje samt anti-aging. Hvilket er genialt, hvis du spørger mig. At produkterne så tilmed er super lækre og nemme at bruge, får beautynørden i mig til at klappe i sine små hænder. De produkter jeg har testet er Sheer Sunscreen Mist SPF 30, Aloe Antioxidant Calming Mist og Exotic Shimmer Body Oil.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Her scorer Soleil Toujours produkter uden tvivl toppoint. Alle tre produkter kommer i flot og eksklusiv emballage, der har spray- eller pumpefunktion, hvilket gør brugen af disse nemme. Især solcremens spray fungerer rigtig godt, med en dyse der giver en tilpas mængde creme, uden man rammer alt muligt andet end huden.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Solcreme og god hudpleje er en absolut nødvendighed for mig, da jeg gerne vil passe godt på min hud (og forhåbentlig holde tegnene på aldring lidt i skak). Og når disse kombineres, så letter det min travle hverdag som mor. Body oil er muligvis ikke en decideret nødvendighed, men en skøn hverdagsluksus, der giver min hud den smukkeste glød.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Kvaliteten er helt i top! Her er altså tale om et innovativt brand, der har skabt gennemførte og geniale produkter. Alt fra den smukke og funktionelle emballage til de behagelige konsistenser giver en følelse af, at man står med nogle produkter af højeste kvalitet. Jeg vil gerne fremhæve solcremen, der – til trods for at der er tale om en faktor 30 (!!) – er super let i konsistensen. Det er vitterligt en mist. Ovenikøbet en, der trænger hurtigt ind i huden og slet ikke fedter. Og så dufter den også skønt. Jeg kan faktisk slet ikke forestille mig, at jeg nogensinde vil bruge andre solcremer igen. Jeg er også nødt til, at anbefale den smukke shimmer boby oil, da det er den første olie jeg har prøvet, der både er nem at påføre, ikke fedter og giver huden den fineste glød – med et diskret hint af glimmer. Og så indeholder den også gode antioxidanter og anti-aging ingredienser. WIN-WIN!
 • Pris: 4 ud af 5
  Priserne er lidt i en høje ende, men når jeg tager produkternes høje kvalitet i betragtning, så betaler jeg hellere end gerne!

Manja fra Going Somewhere

Much needed mommy care! Jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle teste solcremer til de små poder, hvilket jo virkelig også er en jungle. Men tit, når jeg køber til dem, faktor 10.000, så bruger jeg den også på mig selv, fordi jeg ikke synes, at der er den store forskel på solcremer til voksne og børn. Men i bund og grund har vi relativt forskellige behov. Og jeg er simpelthen nazi hvad angår solcreme, selvom mine drenge er mørkere end de fleste.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Neeeeemt og lækkert! Perfekte i konsistensen. Med baggrund i skønhedsbranchen, de sidste 15 år, er jeg noget af en kritiker og nørd. Så jeg er meget tilfreds med de her produkter. Det er naturlige ingredienser, fyldt med mineraler som samtidig fungerer som fysisk solfilter, og samtidig er det vegansk, hvilket absolut også tre er kæmpe plus i min bog.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Sindssygt nødvendigt! Jeg er plus 30, solen elsker jeg, min hud skal beskyttes. Hver dag! Her skal der ikke gås på kompromis. SPF på spray burde seriøst være i enhver kvindetaske. Det er ikke bare sådan “smør ud bagefter”-spray, men en let mineral spray, som udover at sette din makeup, også tilfører SPF 30. Den skal man jo have i tasken errday! Til at friske makeuppen op, få fornyet solbeskyttelsen og samtidig fugte din hud. Udover det, er den vandfast. DET er virkelig et produkt jeg har manglet! Som i, ja… for evigt.
  Et tip, er at den ikke kun burde blive brugt i sommersolen, men hele året, for generelt bare at passe på huden. Cancer og rynker er generelt bare nederen altså…  #Protect!
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Alt fra den matte silke papemballage, til de glatte tuber, i gode hand sizes emmer bare af luksus.
  Jeg har testet en lipbalm med SPF 15, SKØN! Den klistrer ikke og den lysner kun let. Dem jeg ellers har prøvet på markedet, får jo en til at ligne sådan et 90’er levn med for lyse læber. Den er på tube og let at dosere.
  Jeg har også testet en dagcreme som jeg har brugt oven på min almindelige dagcreme. Den er lidt fed i konsistensen, men nem at påføre og solfilteret er fysisk og naturlige mineraler zink oxid og titanium dioxid! FAN! Og tilmed SPF 45. Jeg kan slet ikke mærke, at jeg har den på.
 • Pris: 4 ud af 5
  For luksus, beskyttelse af huden (ingen diskussion) er det virkelig ok i prisen. 290,- for set-sprayen er en god pris, for sådan et godt produkt. Det er ikke sidste gang, jeg bruger Soleil Toujours produkter for sure.
  Glæder mig endnu mere til vi får lidt mere sol frem under skyerne.

Karina fra Mor Totten

Mine Soleil Toujours produkter er blevet til en stor del af mine hverdagsrutiner. Som mor til tre er tiden desværre ikke til meget mor-tid og plejeprodukter er derfor ikke det jeg får brugt mest tid på. Men med produkterne fra Soleil Toujours er min hverdag og ikke mindst min hud så meget bedre! Jeg tror ærlig talt, at hvis min hud selv kunne tale, så ville den takke for endelig og blive behandlet som den egentlig bør behandles med Soleil Toujours lækre serum. Produkterne er så skønne og nemme at bruge, de dufter fantastisk og de får mig til at føle at min hud den smiler igen og min hårde hverdag med minimum tid til selvforkælelse føles meget mindre overset. Nemheden i forhold til produktets værdi er fuldstændig fantastisk. Jeg har testet både serum og lip masque, som er to luksusprodukter på hver deres måde selvfølgelig. Deres After Sun Rescue + Repair Brightening Serum har virkelig hjulpet på nemheden af at passe på sin hud i en travl hverdag og med tydelige resultater så hurtigt efter! Lip masque derimod er en skøn mor-accessories, som frisker ethvert ansigt op uden det bliver for meget, det har hjulpet mig til at turde bruge lidt farve og samtidig mere stilet ud når jeg forlader huset om morgen uden egentlig at have brugt noget tid på det. Det holder utrolig længe på læberne og jeg føler mig hel vildt godt tilpas med den i tasken.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Det hjælper mig i min hverdag ved at være minimum tidskrævende men overdrevet effektivt. Det lever op til deres værdier, beskytter og reparerer min hud, som faktisk efter kort tid allerede ses tydeligt. Designet af produkterne er eksklusivt og enkelt og gør det lækkert at have stående fremme.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  100% nødvendige – en nødvendighed jeg har haft tilsidesat, som jeg nu erkender og kan se, hvor dumt det er at undlade i sin dagligdag. Man skal passe på sig selv, vi får ikke et nyt JEG.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  De virker til UG+ og lidt til. Jeg er meget overrasket over virkning og dermed kvaliteten af deres produkter. Det er et luksusprodukt som både passer på ens hud og som hjælper og holder huden sund.
 • Pris: 3 ud af 5
  Det er ikke billige produkter, men pris og produkt hænger som regel sammen! Prisen er på det niveau det bør være i forhold til det man får for sine penge.

Den samlede vurdering af hudpleje fra Soleil Toujours:

 • Funktionalitet: 4,6 
 • Nødvendighed: 4
 • Kvalitet: 5
 • Pris: 3,6

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar