Test af Thules nye søskende kombivogn, der ikke fylder hele fortovet

Frejamays datter med et kæmpe smil i nyeste søskendevogn fra Thule

I foråret kontaktede det svenske brand Thule os i al hemmelighed for at høre, om vi kunne teste deres spritnye kombio-duo-vogn spækket med detaljer. De er verdenskendte for deres tagbøjler, som du helt sikkert kender fra dit barndom. Så de har brugt nogle af de samme ingeniører og teknikere til at skabe en vogn, hvor sikkerhed og kvalitet er topprioritet. Her på Momster gik vi straks i sving for at finde de tre bedste familier med til at teste vognen. Og heldigvis ser det ud til, at vi ramte plet, for vi har jo løbende fulgt med i deres stories på Instagram, mens de testede vognen i løbet af solrige august. Og her er de så endelig, de tre mødres ærlige og detaljerede anmeldelser til dig, der søger inspiration på søskendevogne.

Med i testen var følgende tre bloggere:

Sanne fra Incredibaby

Sanne med sine to drenge på 1 og 3 år.

Vi har i løbet af den seneste tid testet Thules nyeste skud på stammen, Thule Sleek. Vi har testet vognen med søskendesæde, da vi har to drenge på 3,5 år og 1,5 år. Drengene har været ellevilde, især det at de kan sidde der begge to samtidigt. Vi nyder herhjemme at gå eftermiddagsture efter job, når vejret tillader det. Enten handler vi ind, går på legepladsen, eller også går vi bare en lille tur i den friske luft efter en lang dag på kontoret. Drengene er tit trætte om eftermiddagen, og derfor er vognen perfekt – de kan nemlig sidde og slappe af og fortælle og pege, mens vi forældre får lidt skridt i benene og noget frisk luft. Jeg kan godt afsløre, at jeg er svært begejstret for vognen – den er virkelig lækker!

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Vognen er perfekt til bykørsel! Den har fire hjul, hvoraf de to forreste er svingbare (de kan låses, hvis man ønsker det). Der er tænkt mange praktikaliteter ind i designet – der er eksempelvis mulighed for at lægge sæderne ret langt ned, kalechen kan afskærme, når børnene skal sove, og indkøbsnettet har en smart magnetfunktion, så kurven kan blive større eller mindre alt efter behov. Der kan være ret meget i kurven, vil jeg lige sige! Og så kan den lynes foroven, hvis det skulle regne. Vores vogn har en fin grå farve, som er nem at holde. Savl, snot og banan er ikke særlig tydeligt på den farve, kan jeg hilse at sige. Og så er den mega nem at slå sammen. Som i: Virkelig virkelig nem! I promise.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Vognen er genial til to børn. Virkelig! Hvor ville jeg ønske, at vi havde haft den siden Elton var helt lille, og Elliot kun var knapt 2 år. Det smarte er også, at man selv kan vælge, om man vil have 1 eller 2 sæder på vognen. Hvis jeg eksempelvis har Elton i vognen og Elliot på cykel, så kan jeg på ingen tid tage det ene sæde af.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Jeg var egentligt ikke så meget i tvivl om, at vognen nok skulle være i god kvalitet – det er trods alt Thule, der står bag. Men jeg er bestemt ikke blevet skuffet efter at have fået fingrene i vognen. Der er virkelig tænkt over detaljerne – og der er mange sikkerhedselementer. Eksempelvis er bumper-barren afrundet, så børnene ikke kan slå sig på den, og der er en strop, man kan tage rundt om håndleddet, hvis man går ned af en stejl bakke.
 • Pris: 3 ud af 5
  Generelt er babyudstyr aldrig super billigt, og slet ikke når man taler udstyr til to børn på én gang. Vognen, som vi har, koster 9098 kroner, og udfra hvad jeg kan se på markedet, så synes jeg det er en fair pris. Lidt høj måske, men jeg vil lige tilføje, at der er ingen tvivl om, at det er en kvalitetsvogn – og derfor synes jeg, prisen er ganske flot. Men det er lidt svært at bedømme priser på udstyr som en klapvogn, for det kommer meget an på, om det er kvalitet eller prisen, der er afgørende! Og så skal man huske, at vores vogn altså er dyrere, fordi den er til 2 børn. Til et enkelt barn koster vognen 6699 kroner i tilsvarende udgave som vores. Og så kan man i øvrigt få en barnevognsdel til den – eller koble en autostol på den. Smart! Man må i hvert fald sige, at den kan bruges i lang tid. Og vi har allerede haft vores med i både Legoland und alles, selvom vi kun har haft den i knap en måned.

Carina fra Sættekassen

Sættekassens ældste søn er svært begejstret for at trille på tur

Når man som os har to børn med cirka to år imellem, kan man ikke undgå at stille sig selv spørgsmålet:
Skal vi investere i en søskendevogn? Svaret var umiddelbart nej, og vi var enige. Vores dreng var ikke synderligt interesseret i at sidde sin klapvogn, så derfor gad vi ikke bruge penge på en ny. Men da vi så blev tilbudt Thules nye søskendevogn Thule Sleek, blev vi alligevel nysgerrige og ville gerne give det en chance. Og heldigvis for det da! For nu ved vi slet ikke, hvordan vi skulle have undværet den!

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Vi er ret glade for måden, man selv kan bestemme, om man skal køre med den som barnevogn, klapvogn eller søskendevogn. Og søskendevognen kan sågar være enten med lift-kasse og sæde, to sæder, eller to lift-kasser. Det giver mange muligheder, hvilket er praktisk her på Nørrebro i København, hvor vi bor. Når man fx kører den store til vuggestue, og dermed har både lift-kassen og søskendesædet på, så er det smart, at søskende-sædet kan afmonteres efter aflevering. Og at det sågar lige præcis passer med, at det kan ligge i kurven nedenunder, med pusletasken oveni, er genialt. Der er ventilations-åbning i kalechen på lift-kassen, og skygge, så man praktisk talt kan lukke helt af – eller åbne helt op, alt efter behov. Klappen foran åbningen hjælper også til at skabe god skygge, så man fx på tur i et storcenter eller ude en solrig dag ikke har behov for yderligere solsejl (hvilket vi ellers bruger i vores barnevogn). Lift-kassen er lille og handy, og det er smart, når man så bare kan klikke kassen af med barnet i, og tage med – lige som med en lift i en ”normal” barnevogn. Man bærer – og klikker kassen af – via kalechen. Dog gør den lille størrelse, at jeg forestiller mig, at barnet vokser ud af liften allerede omkring 4 måneders alderen, og så skal flytte over i søskende-sædet. Man kan tilkøbe en pose, der varmer i søskende-sædet, til de kolde måneder. I søskende-sædet kan man også åbne op for lidt sollys, eller gøre kalechen større, og dermed give mere skygge, fx til sove-tid. Søskende-sædets kaleche kan flyttes op af, så det kan vokse med barnet. Fodstøtten kan også vinkles i forskellige positurer. Søskende-sædet kan vippet helt vandret, så barnet ligger ned, dog med bøjede ben. Dette finder vi ret upraktisk, da vores barn godt kan lide at sove på siden, og altid har kunne lide det. Det er ikke muligt i denne vogn, og jeg ville derfor ikke bruge søskende-sædet som primært lur-sted. Der er separate regnslag og myggenet til de to dele, det er smart at man kan skille tingene ad. Dog er søskende-sædets regnslag lidt udfordret af den komplette tilpasning til sædet, så det passer faktisk kun på, når kalechen er helt i bund – når kalechen er løftet, er det meget svært at montere. Der er fempunkts-sele, hvor skulder-stropperne kan rykkes i tre forskellige højder. Vores barn sidder med stropperne i den øverste, og der er god vokse-plads endnu. Selen kan lukkes enten kun med skulder-stropperne ned til låsen, som har en rem foran skridtet, eller man kan også bruge hofte-selerne. Der er også bøjle til at sætte foran. Når søskende-sædet er på, og er vendt fremad, kan barnet selv kravle op, via støtten på stellet forrest. Når søskende-sædet er på, sammen med lift-kassen, er sædet lidt højt oppe for undertegnede på 165 cm – det gør det lidt besværligt at svinge barnet derop, fordi han skal ind over styret. Når man slår stellet sammen, trækker man i to knapper, og det lukker sig sammen og låser sig. Omvendt når det skal slås ud. Vognen er alt i alt vældig handy, og jeg havde ikke forestillet mig før, at jeg ville synes, det var så lækkert at svinge rundt med den. Men det gør jeg.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Før vi fik denne søskendevogn, var det for os totalt unødvendigt. Nu, hvor vi har den, er den dybt nødvendig! Den har gjort, at jeg har kunne komme på tur alene med begge børn, fx til legepladsen. Dette havde været svært hvis ikke vi havde vingen. Især fordi jeg fødte lillebror ved kejsersnit og derfor har været udfordret i forhold til at måtte bære. Jeg har altså været nødt til at være sikker på, hvor jeg havde storebror henne, når vi færdedes i trafikken på Nørrebro. Men med denne vogn kan jeg altså have dem begge lige foran mig.
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Vi oplever en ganske lækker vogn med mange fine detaljer. Fx er der et UV-filter i kalecherne, mulighed for ventilation og mulighed for at afmontere betræk og vaske det. Derudover kan jeg være lidt udfordret af vægtfordelingen, når begge børn er i, fx når man skal over ujævnheder og ind og ud af busser. Vognen er pæn i designet, og den grå farve vi har den i, er virkelig fin. Jeg forestiller mig også, at man fx ikke ser sol-blegning i den farve. Der er flere af klik-delene, som har det lidt svært ind i mellem. Fx kan lift-kassen sætte sig lidt fast, når man forsøger at klikke den af. Bremsen skal ofte også have et ekstra tryk, når den skal løsnes, og så er låsene når man slår stellet op og ud også lidt udfordret ind i mellem. Men om det er fordi, vi har fået en mandagsmodel, skal jeg ikke kunne sige. Bremsen holder godt, også på skråt underlag, fx skråt rullende fortov.
 • Pris: 5 ud af 5
  Vores vogn koster 8.300 kroner, men er alligevel prisvenlig. For hvis man sammenligner den med de andre vogne af tilsvarende type, så ligger Thule Sleek i den lave pris-ende. Du kan selv vælge farve på de forskellige dele, det kan du også på flere af de andre. UPPAbaby  Vista har en tilsvarende model, som man kan finde til knap 8500 kr, hvilket er en smule mere en Thule Sleek vognen. Så er der Baby Jogger City Select, hvor du får et tilsvarende produkt for knap 10000 kr, og Bugaboo som har en til 10300 kr.

Frejamay November

Frejamays to børn samlet inden for rækkevidde

Thule Sleek duo-kombio-vognen har boet hjemme hos os i en måned, og vi er smaskforelskede. Jeg er alenemor til en 1-årig og en 3-årig, og jeg har en lille bil og en endnu mindre tålmodighed med vogne, der skal klappes sammen. Thule Sleek er simpelthen genial, og jeg havde aldrig troet, at en søskende-vogn nogensinde kunne passe ind i min lille Yaris. Men det kan den, og der er endda plads til to autostole, to børn og en ekstra voksen i bilen, når vognen er pakket! Udover at den ikke fylder noget, så er den komfortabel at køre med, uanset om jeg bruger den som single eller dobbeltvogn. Den er testet både i skoven og i byen, og den fungerer upåklageligt begge steder.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Vognens funktionalitet og design er gennemtænkt. Selvom man ikke har læst brugsanvisningen, kan alle finde ud af at klikke dele af og på. Vognen er ekstremt brugervenlig i forhold til alle andre vogne, jeg har haft, designet er lækkert og enkelt og der er rigeligt med anvendelsesmuligheder. Så ungerne har en fest, når hele familien er på tur. Thule Sleek er fornøjelse fra start til slut, og selv mit barnevognshadende spædbarn har det store smil på når vi triller af sted. Jeg er især glad for at vognen er designet på samme intuitive måde som Apple, den er virkelig nem at skille ad og samle igen, og det skal ofte gå meget hurtigt når man er alene med to små børn
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Med to børn og ingen sovemønstre, og en mor der er meget på farten, så er vognen en absolut lifesaver. En barnevogn er et must i langt de fleste familiers liv, og selvom vi også bærer i slynge og vikle, så kan vi ikke undvære barnevognen. Men denne vogn fra Thule har gjort det sjovere at leve et aktivt liv med familieture og oppakning af begge børn på en gang.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Jeg kendte ikke Thule i forvejen, indtil jeg lærte at de har arbejdet med autotilbehør i nærmest en menneskealder. Det kan man klart mærke i deres design. Det er tydeligt at der ligger mange års erfaringer bag den måde vognen og de aftagelige dele skal samles på. De gennemarbejdede detaljer kommer man ikke til henover natten, og materialerne føles lækre og stabile og jeg kan mærke mine børn er sikrede i vognen. Der er styr på både kvalitet og sikkerhed, og der er ikke noget, der spænder eller  driller. Det fungerer bare.
 • Pris: 4 ud af 5
  Jeg synes ikke, Thule Sleek er billig. Som enlig mor til to børn er prisen klart i den øvre endnu. Når det så er sagt, så får man altså enormt meget løsning for pengene. Der er både en singlevogn, en klapvogn, en barnevogn og en dobbeltvogn i én. Det er kvalitet for hver eneste investerede krone, og det at den er så funktionel, og man ikke skal ind og google, inden man klapper vognen sammen, det er virkelig rart. Materialet er lækkert og i forhold til, hvad man ellers finder på markedet til samme pris, så er det min klare vurdering at pengene er givet helt utrolig godt ud her – især hvis man er en familie, der elsker at være på tur og have ungerne med sig så meget som muligt.

Den samlede vurdering af Thule Sleek

 • Funktionalitet: 4,6
 • Nødvendighed: 4,6
 • Kvalitet: 4,6
 • Pris: 4

Skriv et svar