Hunkemöller imponerer momsterbloggerne med sports- og hyggetøj

Nina Neerdal i Hunkemöllers sportskollektion
Nina Neerdal i Hunkemöllers sportskollektion

Når vi siger Hunkemöller, tænker du sikkert straks undertøj og lingeri. Og det er de også kendte for, men det hollandske mærke byder på meget mere end det. Og det vil de rigtig gerne have at vi kvinder finder ud af. Derfor har de bedt vores momsterbloggers om at teste deres tøjkollektioner som er i kategorien sports- og hyggetøj og give deres helt ærlige mening til kende. 

Med i testen var følgende tre bloggere:

Viktoria fra Viktoria Gudrun

Jeg har været så heldig at modtage produkter fra Hunkemöller, og kan nu fortælle Jer, at det er the shit.
Det er ikke fordi, jeg ikke har handlet hos Hunkemöller før, men jeg har faktisk sjældent købt andet end trusser derinde. Jeg skulle derfor lige ind og lure på deres hjemmeside, og kunne lynhurtigt se, at der er en bred vifte af lækre varer hos Hunkemøller. Denne gang fik jeg to nattrøjer, fire par sokker, make-up-pung og et par hjemmesko. Se DÉT er diversitet.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Jeg valgte nattøjet, da jeg faktisk ikke har noget decideret nattøj. Jeg sover oftest i den t-shirt, som jeg har haft på i løbet af dagen – og bruger den gerne igen dagen efter. Intet pinligt i det.
  Nattøjet er simpelthen så blødt, futterne er bløde, sokkerne er bløde og make-up-pungen er fucking lækker. Jeg vil bestemt begynde at bruge nattøj fremover, takket være disse lange t-shirts. De er nemlig lange, men ikke så lange at du føler dig som hende oldemoren i den der film dér. Du ved, hvad jeg mener.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Det er ikke need-to-have, men helt sikkert nice-to-have. Dog vil jeg sige, at futterne er ret need-to-have, når man bor i en fodkold stuelejlighed. Det føles som at gå på skyer, når jeg trisser rundt i de sko. Dem kan jeg varmt anbefale!
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Kvaliteten er helt i top. Der er intet at sætte en finger på. Men det vidste jeg næsten allerede, inden jeg modtog denne pakke. For deres trusser er også helt i top, og dem er jeg kæmpe fan af i forvejen.
  Nattrøjerne passer, som de skal, og sidder hverken for stramt eller for løst. Så behøver jeg ikke at tænke over mine mave-ruller, som en stram top ellers kan få mig til.
 • Pris: 5 ud af 5
  De varer, jeg har modtaget, har alle været til en fornuftig pris. Jeg er selv lidt nærig, når det kommer til tøj, men ofte har Hunkemöller 2-for-1-tilbud, og dem skal i endelig ind og benytte jer af!
  Jeg handler mine trusser hos Hunkemöller, fordi de ofte har 9 par til 250 kroner, eller sådan noget. Der er da penge at spare lige dér! Husk at melde jer til kundeklubben, der er nogle helt vildt fede fordele og du sparer point op for hvert køb, du laver.

Nina fra Nina Neerdal

Jeg glædede mig som det lille legebarn, jeg nu engang er, til at teste produkter fra Hunkemöller. Der var ingen tvivl – med min glæde for sport og bevægelse måtte jeg se, om Hunkemøllers sportslinje kunne leve op til de mærker jeg ellers normalt tyr til. Komfort er mit absolutte key word, når det kommer til træningstøj, og efter mange års erfaring inden for sport, ved man bare, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Så jeg var spændt! Jeg testede en sportsbh med justerbare spaghettistropper og pudeindlæg samt et par træningstights med høj talje. Det er vel også værd at nævne, at min kropsform tæller 160 korte centimeter samt gode lår og bryster – altså en krop med former.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Kan produkterne overleve en omgang crossfit, en løbetur og en håndboldtræning, tænkte jeg? For så kan de, hvad de skal kunne for mit vedkommende. Det måtte være den ultimative test til at finde ud af, om produkterne 1) yder støtte de rigtige steder 2) ikke “kravler” op/ned/ud/ind steder, man ikke ønsker det 3) er åndbare – kan jeg svede uden at blive 4 kg tungere? og 4) får mig til at se fabulous ud. En god træning er trods alt også en følelse, og lækkert håndværk hjælper bare på dette! Til alle fire punkter kan jeg kun give en stor, fed thumbs up. Jeg er helt vild med – og også ret overrasket over – hvor godt tightsene passede. Har du former (og det er vi trods alt en del kvinder, der har), så skal du altså ikke være bange for, at der smutter en delle i svinget. Alt holdes på plads og bonus? Du kan stadig trække vejret. Med en størrelse large frygtede jeg, at buksen ville blive for lang til mine 160 cm, og at det fine mønster forneden ville se mærkeligt ud. Men det var ikke betydeligt. Og hvis du er lidt skeptisk omkring, hvorvidt de der tynde stropper på sportsbh’en nu engang kan holde din E-skål, så fortvivl ej. Selvom de ikke ser ud af meget, så kan de godt! Og det er altså, selvom Hunkemöllers egen online guide i sportsbh’er anbefalede mig en level 3 frem for denne level 1 bh (ja jeg trodsede guiden – de skulle jo udfordres. Men det er super smart.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Nødvendighed? I princippet har mennesket jo ikke behov for andet end væske, føde og søvn, men i den vestlige, civiliserede verden, jeg nu engang lever i, har jeg som mor behov for frihed til at røre og bevæge mig og dét helst i noget tøj, der passer til aktiviteten og yder god komfort. Til det kunne produkterne være en udmærket kandidat. Hvorfor så ikke flere end 3 stjerner? Well, jeg forudser at skulle kæmpe med argumentationerne for, hvorfor man ikke bare kan dyrke sport i hvad som helst. Og det kan man jo – selvfølgelig – men er man lidt af en træningsnørd, så er det her altså kræs. Og som jeg skrev før, bliver oplevelsen altså bare dét bedre, når man føler sig godt tilpas i sit tøj.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Jeg synes godt, man kan argumentere for at smide komforten med ind i billedet her. Dårlig kvalitet kan bare nu engang mærkes i komforten, så det er tit en sladrehank, hvis du spørger mig. Stofferne varierer ikke synderligt fra det træningstøj jeg normalt bruger, så heller ikke her mærker jeg nogen forskel, fra hvad jeg er vant til. Syningerne lader til at være stærke og holdbare, og det ser jeg som værende ganske vigtigt, når produkterne netop skal bruges til bevægelse. Snittet er skåret rigtigt og i en facon, der fremhæver kroppens attributter – hvis man er til popo og bryster. Særligt den højtaljede udskæring på tightsene er jeg fan af, den er fast uden at dele maven i to. Det tror jeg, vi alle helst vil undgå. Begge produkter har jeg kunne vaske på 60 grader uden, at de hidtil har taget skade.
 • Pris: 5 ud af 5
  Med en komfort og kvalitet som ovenstående, synes jeg prisen er helt fair – og endda forholdsvis billig sammenlignet med sportstøj fra “rigtige” mærker, som har deres speciale i sport. Så jeg er høj over også at kunne give 5 stjerner på prisen, for det er sjældent, man føler, producenten godt kunne have krævet mere. Sportsbh’en står til 240 kr., og det er der måske en mindre besparelse i sammenlignet med andre kvalivarer, men et par sportstights til 350 kr. – dét finder jeg billigt. Og lad mig så lige slutte af med at pointere, at produkterne er størrelsestilsvarende. Det er så fedt, at man faktisk trygt kan bestille den størrelse, man normalt er, og det er en vigtig detalje for en glad netshopper, som jeg. Det ér bare træls at skulle bruge penge og tid på returneringer og genbestillinger. Så helt klart endnu et plus.

Leah fra Leah Rundblad

Vidste du, at Hunkemøller er mere end undertøj og nattøj. Altså de eksempelvis også har træningstøj? Hånden på hjertet: Jeg anede det ikke! Men så fandt jeg heldigvis ud af det, og i den forbindelse fik jeg en fantastisk mulighed for at teste noget af deres lækre træningstøj. Fuldstændig oplagt for mig, da jeg er i gang med et større vægttab efter min graviditet og derfor befinder mig rigtig meget i træningstøj. Når man har træningstøj på så mange timer af døgnet, som jeg har, ja så skal det altså helst kunne holde til noget. Og med Hunkemøllers træningstøj er jeg bestemt ikke blevet skuffet. Min træning er i øjeblikket mest nogle rigtig lange gåture med barnevognen, samt øvelser på gulvet, som jeg kan lave med min datter. Derfor er min anmeldelse baseret ud fra netop det.

Jeg har testet Dot Mesh sportsleggins og en løbe t-shirt med korte ærmer

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Her har jeg ikke en eneste kroget pegefinger at sætte. Lad os starte med bukserne, som faktisk er blandt de bedste træningsbukser, som jeg nogensinde har haft. De er slidstærke, hvilket er ret praktisk, når man tumler rundt på gulvet med en baby. De har en super god og ikke mindst behagelig pasform. Jeg er meget overrasket over, at de ikke klemmer eller strammer nogen steder, på min relativt runde æbleformet krop. Og som bonus kan det nævnes, at de ”pakker mave-mor-dellen godt ind”, så der ikke er noget, der ”buler ud” over buksekanten eller noget. Det er jo en smagssag om man kan lide det eller ej, men det har fået mig til at føle mig rigtig godt tilpas i dem, da jeg i øjeblikket ikke er helt tilfreds med den krop, som jeg lige nu arbejder på at blive tilfreds med. Med det blotte øje ses det jo også, at bukserne er smadder flotte. Jeg er vild med detaljerne og farverne. En træningsbuks behøver skam ikke være kedelig. Som en ekstra god ”mor-detalje”, så har de her bukser altså ret svært ved at få pletter på sig. Min datter har refluks og gylper derfor, som var hun et vandfald på overarbejde. En fugtig klud hen over bukserne og så er de som nye igen. Så sparer jeg lige en gang eller to, hvor jeg ellers havde været nødsaget til at skifte tøj. T-shirten/træningstoppen er let og lækker at have på. Den sidder ikke for tæt til kroppen, men den hænger heller ikke og falder ned af skulderen eller noget. For mig er det en god pasform til en træningstop. Den er luftig og meget åndbar. Den har en smadder flot detalje med et åbent stykke i ryggen. Jeg bryder mig normalt ikke så meget om, at vise for meget hud. Men på den her t-shirt er det en flot detalje og jeg føler mig ikke for ”bar”.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Jeg er rigtig glad for at lunte rundt i træningstøj de fleste dage. Det er praktisk og nemt. For mig er det også det mest behagelige, når jeg er ude at gå med barnevognen flere gange om dagen eller når jeg tumler rundt på gulvet med min datter. Træningsbukser har bare en bedre ”fleksibilitet” end eks. cowboybukser har. I hvert fald på min krop.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Hunkemøller er jo et brand, der oser af kvalitet. Det vidste jeg allerede før jeg blev klar over, at de også har træningstøj og faktisk også en masse andre fine ting. Og de har bestemt ikke kørt en lavere standard med deres træningstøj end med deres andre lækre produkter. Her tænker jeg særlig på deres undertøj, som i hvert fald aldrig har skuffet mig. Det er absolut lækkert træningstøj i absolut top kvalitet.
 • Pris: 4 ud af 5
  Træningstøjet, altså både t-shirten og bukserne, er bestemt i en dyrere ende, end hvad jeg normalt plejer at bruge på træningstøj. Men jeg har altså også fået et sæt tøj, der er i en væsentligt højere kvalitet, end mit sædvanlige træningstøj. Jeg vil afgjort sige, at pris og kvalitet går hånd i hånd med disse produkter. Så altså alt i alt, taget den høje kvalitet i betragtning (og her må jeg særligt fremhæve bukserne) betaler jeg altså gerne!

Den samlede vurdering af Hunkemøller

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
 • Nødvendighed: 3,6 ud af 5
 • Kvalitet: 5 ud af 5
 • Pris:  4,6 ud af 5

Skriv et svar