Pynt børneværelset op med skønne børneplakater fra ViSSEVASSE

Indretning og fantasi har i denne uge fået frit spil, da momsterbørnene har været med til at sætte et personligt præg på deres værelser. De har nemlig fået lov til at fordybe sig i ViSSEVASSES nye, unikke univers af plakater til børneværelset. Så er spørgsmålet blot, om ViSSEVASSES plakater også lever op til momsternes kvalitetsbevidste og skarpe, æstetiske blik, når det kommer til indretning? Læs videre for at få deres endelige dom, og ikke mindst at se den flotte overhaling, som børneværelserne har fået.

Med i testen var følgende tre bloggere:

Camilla fra CaMamaMilla

Herhjemme har vi testet ViSSEVASSES nye webshop og deres plakater til børneværelset. Sille på tre år fik lov til, at vælge frit blandt de mange smukke motiver, og hos hende var der ingen tvivl – hun faldt straks for Hand-clapping girls, med tilhørende hvid ramme. Moderen derimod havde mange flere favoritter. Måske var det ekstra svært at vælge, fordi webshoppen er lavet på en meget inspirerende og indbydenede måde, så man får lyst til at købe samtlige plakater.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Webshop fungerer virkelig godt. Den er meget brugervenlig, og det er nemt at navigere rundt blandt de forskellige kategorier. Det visuelle udtryk er flot og går perfekt hånd-i-hånd med ViSSEVASSES smukke stil. Det er en inspirerende webshop, der frister til mange nye køb. Jeg er ret vild med, at man under hvert print kan vælge størrelse, ramme mm., da det gør det nemt at bestille lige det, man ønsker. Derudover var der lynhurtig levering, noget der efterhånden er blevet et must for os utålmodige online-shoppere.
 • Nødvendighed: 2 ud af 5
  Her kan jeg ikke give så høje point, da netop dette billede ikke er en decideret nødvendighed. Den repræsenterer ikke læring eller et specielt budskab i min optik. Dog var der en rigtig god læring i, at Sille selv fik lov til, at udvælge motivet, samt hente pakken, vælge placering på værelset mm. Den plakat har en enorm værdi for hende nu, hvilket er skønt at opleve.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Både plakat og ramme er i en virkelig god og flot kvalitet. Plakaten ser eksklusiv ud på det smukke, matte papir og passer perfekt i den flotte, hvide træ ramme. Og så vil jeg gerne fremhæve skarpheden og billedkvaliteten, der er fuldstændig fejlfri, på trods af, at vi har valgt den største udgave. Her er jeg nemlig hos andre brands blevet meget skuffet over, at motivet har været meget “grynet” i kvaliteten.
 • Pris: 4 ud af 5
  Prisen på 770 kr for en 50×70 cm plakat med træramme, inklusiv fragt, synes jeg, er helt rimelig. Man får flotte, kvalitetsprodukter for pengene, hvilket ikke er en selvfølge, når man køber plakater andre steder. Og så er det jo bare en ekstra dejlig bonus, at der doneres 150 kr til Red Barnet, når man køber lige præcis denne plakat!

Christina fra Mig og Morskabet

Aksel og jeg sad med en iPad. Jeg havde spurgt ham om hjælp til at vælge en børneplakat fra ViSSEVASSE. Kunst er jo en individuel sag, nogen elsker impressionismen, ekspressionisme eller de grafiske tryk. Aksel ville bare gerne have noget, der “gav en lyst til at drømme” som han så fint sagde, da vi sad der med iPaden. Stolt scrollede han op og ned, mens hans blik søger efter et eller andet. Da han havde kigget dem alle igennem, scrollede han tilbage og sagde så “Det skal være det her billede, det giver mig lyst til at tage på eventyr”

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  ViSSEVASSE har en nem og overskuelig hjemmeside, opdelt med kategorier og fyldt med forslag til, hvordan den enkelte plakat kan styles i et rum enten alene eller med andre plakater. Derudover svarede opløsningen og farven til det produkt, man modtog, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Plakaterne kommer i flere forskellige mål, og det er muligt at købe en god solid ramme med, hvilket kun gør det nemmere, så man slipper for at søge efter rammer, der passer til lige netop de mål, man har købt plakaten i.
 • Nødvendighed: 4 uf af 5
  Det kan jo altid diskuteres, hvor stort et behov, der er for materielle ting, men da netop billedevæggen på Aksel og Carls værelse ikke var blevet opdateret i små 5 år, så trængte der til at komme noget kunst ind, som ikke længere var tiltænkt tumlinger. Her synes jeg netop Tree House – plakaten som Aksel valgte – matcher både hans og Carls kognitive niveau og evner til at fantasere.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Selve plakaten er trykt på et solidt stykke papir, som selvfølgelig ikke bare er noget tyndt stads, farvemætningen er god og afspejler det look, der var på hjemmesiden. Selve den ramme vi købte til, var en lækker let kvalitet, som havde flere ophængsmuligheder, hvilket gør at rammen, hvis man en dag skulle have lyst til at skifte billedet ud, kan genbruges. Derudover muliggør rammens lethed at billedet kan hænges op på mindre solide vægge, såsom tynde gipsvægge.
 • Pris: 4 ud af 5
  En plakat i størrelsen 50×70 cm koster 395 kr og det er i min verden lidt pebret, det er på trods af jeg ved der har siddet en kunstner og kogt i sit ansigts sved for at skabe netop denne unikke plakat. Det der gør, at jeg tænker okay – det giver meninger, at ViSSEVASSE tager et socialt ansvar med deres børneplakater således at ved køb af denne plakatstørrelse støtter man Red Barnet med 150 kr, og derved kommer der et andet lys over plakatens pris.

Christina fra ChrisserM

Hele oplevelsen hos ViSSEVASSE har været rigtig god. Hjemmesiden er enormt nem at betjene, dejlig overskuelig og let at finde rundt i. Vi endte med at vælge en plakat med lilla blomster. Min plakat og ramme blev sendt afsted hurtigt efter bestilling, og da jeg modtog min pakke, var mit produkt pakket omhyggeligt og godt ind. Det betyder meget for mig, ikke at skulle bøvle med ting, som går i stykker under fragten.
 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Hjemmesiden og konceptet er 100%, som det skal være. Det er en meget brugervenlig hjemmeside, som er nem at navigere rundt i. Når man kommer derind , kan man se, at der er fine kategorier ude i venstre hjørne, som hjælper en med at finde lige det, man søger. Det er desuden nemt at udfylde sine oplysninger, hvilket også gjorde betalingen dejlig overskuelig.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  En smuk plakat er ikke en nødvendighed på et børneværelse. Men det er smukt. Så da vi modtog plakaten og hang den op, gjorde vi noget smukt til noget sjovt og praktisk ved at tælle blomsterne og snakke om dem.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Jeg har intet at sætte en finger på ved VISSEVASSE. Billedet har en høj opløsning, fineste farver og rammen er lavet af ordentlig materiale. Plakaten og kvaliteten lever 100% op til min forventning, super smuk og lækker!
 • Pris: 4 ud af 5
  Plakaten er lidt i den dyre ende. Men lækkert design skal også koste lidt. Det giver også brandet en standard.  Jeg vil hellere end gerne shoppe igen hos ViSSEVASSE. Jeg har allerede fundet flere finheder, jeg ønsker mig i fremtiden.

Den samlede vurdering af ViSSEVASSE

 • Funktionalitet: 5
 • Nødvendighed: 3
 • Kvalitet: 5
 • Pris: 4

Skriv et svar