Hop ind i Holly’s nye børnetøjsunivers

Hvis du er til lækkert dansk designet børnetøj, er Holly’s helt sikkert noget for dig og dit barn. Holly’s kollektion, som er relanceret af BabySam, er lækkert bomuldsbørnetøj. Og så er det endda fremstillet af certificeret Oeko-Tex materialer, som er både blødt og bæredygtig.

Med i testen var følgende tre bloggere:

Vores Momsterbloggers har testet slå-om-bodyer, matchende bukser og hue, samt hagesmække og heldragter til de små, og de er ikke været i tvivl om, hvad de synes om den nye relanceringen. Læs selv med her i deres grundige anmeldelser.

Carina fra Sættekassen

Helt tilbage i 2012 var jeg på ferie på Bornholm med to veninder, hvor jeg ad omveje stødte på Holly’s tøj første gang. Det var i en designbutik med tøj og nips, og der hang de sødeste bodyer i  en lys brun farve med brune kløvere. Jeg var solgt! Da jeg første gang blev gravid i 2015, gik jagten PÅ DE BRUNE KLØVERE ind, og det var umuligt at opdrive. Alligevel, fandt jeg lidt til min første dreng, Men da jeg blev spurgt om at teste Holly’s for BabySam med dreng nummer to, var jeg ikke i tvivl. Vi fik lov at teste fem ting: En slå-om-body, et par matchende bukser og hue, samt en hagesmæk og en heldragt.

 • Funktionalitet: 3 ud af 5
  Heldragten har amerikansk lukning, hvilket gør at man kan trække den nedenom ved behov. Det er smart, at der er flere ”udgange” af sådan en dragt, hvis der fx har været en såkaldt lorte-situation. Bodyen gør, at min samlede karakter over funktionalitet trækker ned, desværre. Vi har før haft slå-om-bodyer, hvor der ender med at være to lag stof på barnets mave – det gør der ikke her. Det er ikke rigtig slå-om-effekt, nærmest bare knapper hele vejen ned, også i siden. Det gør, at der kommer luft ind til maven, og hvis ikke man har undertøj på, så vil bodyen skille mellem knapperne og barnet vil blive koldt på maven. Ikke optimalt.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Det er jo aldrig nødvendigt at bruge penge på dyrt tøj. Men jeg synes, det er rart at mine børn har noget tøj på, som jeg synes er pænt, og det synes jeg, at Holly’s er.
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Holly’s er dansk designet børnetøj, der er fremstillet af certificeret Oeko-Tex materialer.Holly’s tøjet er lækkert blødt og tyndt i kvaliteten. Det er bomuld og praktisk. Jeg har ikke nået at vaske mine test-produkter voldsomt mange gange, men ved fra tidligere, at de holder form og farve. De er klart mest til smalle børn. Min dreng er målt til lige omkring 60 cm for nylig, og passer i nogle mærker tøj 56 stadigvæk og i nogle få, er han på vej i 62. Det Holly’s tøj, vi har fået, er i størrelse 62. Bodyen passer i længden og bredden og sidder pænt på ham, og mit gæt vil være at han ikke kan passe den om 2 uger. Der er dog opsmøg på ærmerne. Bukserne er 3-4 cm for lange, og heldragten sidder pænt. Huen sidder smadder godt! Hagesmækken kan justeres i størrelsen. Jeg synes, det er ærgerligt, at man trykker kløverne på tøjet og ikke væver det ind i stoffet. Så ville det selvfølgelig nok blive væsentligt dyrere, men det ses altså. Når man strækker ud i stoffet, bare den smule det bliver trukket i på fx ryggen af en body, så kan man se det hvide i stoffet i selve kløverbladene. Dette er mindre på deres designs med store kløvere, kan jeg se på gamle designs. Det er lidt ærgerligt.
 • Pris 5 ud af 5
  I forhold til andet dansk design, så ligger prisen i den lave ende af skalaen. Her sammenligner jeg (en heldragt) med mærker som Marmar (250 kr for en heldragt), Soft Gallery (329 kr for en heldragt), Konges sløjd (249 kr for en heldragt), Småfolk (199 kr for en heldragt) og Danefæ (249 kr for en heldragt). Dog synes jeg personligt, stadig at 199 kr er meget for en heldragt, men det synes jeg uanset mærket. Og jeg er klart en fortaler for lagersalg og genbrug. Man skal dog lige have sig for øje, at tøjet er Oeko-tex produceret, og det er jo heller ikke gratis.

Kalle, og jeg (hans shoppelystne mor) har været så heldige at få lov til, at teste nogle styles fra den nye Holly’s kollektion, der er relanceret af BabySam. I testperioden har Kalle været meget syg, og det har passet ham perfekt med noget dejlig blødt og virkelig behageligt tøj, der både er rart at sove og lege i. Moderen er ret vild med det søde firkløver print, der passer så fint til vores lille fighter.

 • Funktionalitet 4 ud af 5
  Det er nogle virkelig skønne og super søde styles, hvor der tydeligvis har været fokus på bevægefrihed og komfort. Pasformen er rigtig god, og blødheden giver fornemmelsen af, at barnet er iført behageligt nattøj. Tøjet er også dejlig nemt, at tage af og på, uden at det er til gene for barnet, hvilket er et kæmpe plus – især til de helt små babyer.
 • Nødvendighed 5 ud af 5
  Bløde basis styles kan man aldrig få for mange af. Og for mig er det et must, at de både er bløde, i en god kvalitet og til at betale. Holly`s opfylder alle tre kriterier. Så gør det jo ikke noget, at designet også er super sødt og fint. 
 • Kvalitet 3 ud af 5
  Det er en rigtig lækker, kraftig økologisk OEKO-Tex bomuldskvalitet, der er både blød og virker til, at holde farven rigtig pænt efter de fire første vaske i hvert fald. De mister en smule af blødheden efter vask, men er stadig dejlige at have på. Generelt synes jeg, at det holder faconen pænt, men bukserne bliver desværre hurtigt lidt “slaskede” i det – hvilket er ret ærgerligt. Men body, heldragt og hagesmækken har holdt sig virkelig pæne. 
 • Pris 4 ude af 5
  Priserne ligger på 199 kr for en heldragt, hvilket er ret billigt. Jeg synes at der er en god sammenhæng mellem pris og kvalitet, og kunne sagtens finde på, at købe nogle af de søde Holly’s styles igen. 

Simone fra Drengelopper

Jeg tror efterhånden, at enhver dansk mor kender til Holly’s. Vi genkender mærket på de små, fine firkløvere. Der er ingen tvivl: det er Holly’s: det er blødt, det er fint, og så er det faktisk Oekotex mærket. Tøjet er virkelig smørblødt, og så er det smalt i pasformen, hvilket altid har været helt perfekt til fiduserne, da de i sin tid kravlede rundt i små Holly’s bodyer. Så jeg var ærlig talt lidt spændt på pasformen til Atlas, som altså modsat sine to brødre ikke ligger 2 kurve under gennemsnit, men derimod 2 kurve over gennemsnit. Alligevel så passede det ham bare noget så fint. Som bonus er den farveforskrækkede mor her ret så begejstret for de støvede farver, jeg modtog tøjet i.

 • Funktionalitet 5 ud af 5
  Holly’s bodyer er udformet med en amerikansk lukning, som betyder, at der ikke er en masse knapper oppe ved skulderen. I stedet er stoffet foldet ind over hinanden, som giver en fleksibilitet, der gør, at man kan hive bodyen ned fremfor op over hovedet, hvis bleen ikke har holdt tæt og uheldet er ude. Dét er genialt og enhver forældre vil sætte pris på det, når de oplever sådanne situationer.
 • Nødvendighed 3 ud af 5
  Selvfølgelig er tøj et absolut must. Det kan vist ikke diskuteres, men om man foretrækker bodyerne fra Holly’s er eller H&M er en smagssag.
 • Kvalitet 5 ud af 5
  Tøjet er som sagt enormt blødt og lækkert, og så er det Oekotex mærket, som både er godt for børnene og miljøet.
 • Pris 2 ud af 2
  Holly’s er i den dyre ende, desværre. Med 170 kr for én body er der altså noget af et spring til eksempelvis førnævnte H&M, men priserne på andre mærker kan til gengæld også sagtens være meget dyrere end Holly’s. Det er igen en smagssag, om man synes, at prisen er for høj.

Den samlede vurdering af Holly’s

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
 • Kvalitet: 4 ud af 5
 • Pris:  3,6 ud af 5

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar