Hvorfor MiniMai Cph er en lækker og anderledes webshop

MiniMai Cph er ikke bare endnu en webshop med tøj til de små i rækken af mange. Udover et stort udvalg af lækre mærker af børnetøj, legetøj, sko m.m., har MiniMai Cph også specialiseret sig i bæreudstyr. MiniMai Cph tilbyder uddannet vejledning i babybæring og slyngevejledning, hvor de går i dybden med ergonomi og tilknytning, så du lærer at bære dit barn på den bedste og tryggeste måde. Det benhårde momsterpanel giver her den ærlige dom over MiniMai Cph’s webshop.

Med i testen var følgende tre bloggere:

1. blogger // Leah fra Leah Rundblad

Leah tester fastvikle fra webshoppen MiniMai
Leah tester fastvikle fra webshoppen MiniMai

MiniMai Cph – Alt hvad du har brug for til dit barn. Ej, det er så overhovedet ikke MiniMai Cph’s slogan, men det kunne det faktisk godt være. Hos MiniMai kan du finde det hele. Lækkert babytøj, fodtøj, overtøj, legetøj, spisestel m.m. Men det bedste, du kan finde, hvis du altså spørger mig, er de lækre ergonomiske bæreredskaber. Ejeren bag MiniMai er uddannet slyngevejleder og tilbyder også undervisning i korrekt bæring af dit barn, så vi har med nogen at gøre, der ved, hvad de taler om – og hvad de sælger, på en, i øvrigt, meget nem og overskuelig webshop. Vi elsker jo alle sammen, når det er nemt og overskueligt at shoppe. Der findes også en fysisk butik i København, som jeg håber at kunne besøge en skønne dag, her lægger de vægt på, at deres kunder kan se, prøve og føle produkterne i deres fysiske form og dermed få den nødvendige vejledning. Selvom overvejelserne var mange forud for denne test, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle teste en vikle, da jeg har en kæmpe kærlighed for at bære min datter i sådan én – og da MiniMai Cph, trods mange forskellige produkter, har fokus på babybæring, synes jeg, at det var et oplagt valg. Jeg har testet en fastvikle kaldet Didymos Silver.

 • Funktionalitet: 5 af 5
  Når jeg handler på nettet, skal det bare være nemt, enkelt og overskueligt. Jeg gider ikke lede lang tid efter det produkt, som jeg skal bruge. MiniMais webshop er, og her holder jeg lige hånden på hjertet, faktisk en af de mest overskuelige webshops, jeg har handlet på. Enkelhed og overskuelighed må være nøgleordene. Webshoppen er delt ind i både kategorier og mærker. Du kan altså let finde et bestemt mærke, hvis du søger efter det. Du kan let finde et bestemt produkt i en bestemt kategori, hvis det er det, du har brug for. Nemt, nemt og nemt. Og udvalget er kæmpe stort, hvorfor det også er skønt, at det er så nemt at navigere rundt i produkterne og mærkerne.
 • Nødvendighed: 5 af 5
  Jeg handler rigtig meget på nettet, når jeg har brug for noget til min datter. Jeg kommer altså bare ikke så meget forbi de fysiske butikker, som jeg gjorde før, jeg blev mor. Derfor er det meget vigtigt for mig, at den mulighed er der. Jeg har rigtig meget optur, hvis jeg kan få alt det, jeg skal bruge i den samme webshop. For helt ærligt, hvem gider hente 117 pakker på posthuset, som er sendt afsted på forskellige dage? Det vil jeg i hvert fald helst undgå! Så det er rart med en webshop som MiniMai Cph, hvor jeg kan købe alt fra tøj, sko, overtøj, legetøj, service og meget, meget mere. Jeg kunne sågar handle til både min nevø og niece, hvis det skulle være, mens jeg handler det, jeg mangler, til min egen datter – simpelthen fordi MiniMai har så stort et udvalg. Jeg er fan!
 • Kvalitet: 5 af 5
  Jeg har naturligvis ikke testet alle MiniMais produkter, men jeg kan kun snakke positivt om den fastvikle, som jeg har testet – altså Didymos Silver. Det kan godt virke lidt uoverskueligt at kaste sig ud i at finde en ny vikle. Jeg tror også, jeg fik lidt et chok over, hvor mange vikler der faktisk findes. Jøsses! Så kan jeg godt forstå, hvorfor der er brug for, at folk er specialiseret i bæreredskaber, som MiniMai Cph jo er det. Beskrivelserne under de enkelte vikler er heldigvis lige til at gå til. Lige ud af landevejen, som man siger. Jeg kunne derfor hurtigt læse mig frem til, hvilken fastvikle, der var god for sådan en som mig, der tidligere kun har brugt en strækvikle. Herunder kunne jeg læse om materialet, egenskaber, pasningsvejledninger osv. Jeg er kommet godt i gang med min nye fastvikle og heldigvis fulgte der vejledninger til bindinger med, så det var ikke særlig svært at komme i gang.
 • Pris: 5 af 5
  Jeg synes, at pris og kvalitet går hånd i hånd i den her webshop. Særligt fordi at udvalget er så stort. Det er alment kendt, at man betaler mere for nogle mærker end for andre. Sådan er det bare. Går man efter et bestemt mærke, betaler man som regel også gerne, hvad det koster, fordi man ved, at det her mærke er godt. Jeg går ikke så meget op i mærkevarer, men hos MiniMai kan du også finde mindre kendte mærker eller mærker, der generelt bare ikke koster så meget, som de dyrere mærker – og det er jo perfekt. Der er altså noget for alle, uanset budget. I forhold til min fastvikle er prisen også mere end rimelig. Jeg kommer til at bruge den rigtig meget og jeg vil næsten mene, at man aldrig kan give for meget for sådan et lækkert bæreredskab. MiniMai er altså sådan en webshop, hvor du kan handle uanset, om dit budget er stort eller småt – og det er lige noget for mig.

2. blogger // Louise fra Mamma Louie 

Lækkert uld til de kolde dage

På Randersgade i hjertet af Østerbro ligger der en hyggelig lille butik ved navn MiniMai Cph. Butikken har specialiseret sig i bæreudstyr, og tilbyder ligeledes kurser i de forskellige vikler. Udover diverse fast- og strækvikler, seler m.m. kan man også købe lækkert tøj og tilbehør fra forskellige mærker. Min oplevelse på selve webshoppen var, at udvalget var holdt på et overskueligt niveau, til fordel for at have gode mærker af lækker kvalitet. Jeg blev ikke overrumplet af tusindvis af varer i alle regnbuens farver og tekstiler, men fandt derimod lækre uld- og bomuldsprodukter i lækre skandinaviske farver, der kunne tendere til kønsneutral uden at udelade lyserød- og blå.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Webshoppen er bygget op, så man nemt kan finde det, man gerne vil. Øverst på startsiden finder du en bjælke, hvor du kan vælge imellem mærker, kategorier, bæreudstyr eller udsalg. Hver funktion har hver deres undermenu, der ruller ud og lader dig finde det, du gerne vil, uden for mange klik. Det er nemt og overskueligt, og det giver dig et indtryk af, at både udvalg og kvalitet er i orden. Samtidig slipper du for reklamer og pop-ups i siderne, der ellers godt kan dukke op hos andre webshops – til stor irritation. Det jeg dog savnede, da jeg kiggede shoppen igennem, var et mere opdateret udvalg. Jeg oplevede at klikke mig ind på flere varer, hvor jeg, efter jeg var kommet ind på varen, blev gjort opmærksom på, at varen ikke var på lager. Dette skete 3-4 gange, og gjorde mig faktisk en anelse irriteret. Samtidig bliver udsolgte varer ikke automatisk fjernet fra udsalget, hvilket gjorde, at jeg ved gennemsyn nåede at finde flere spændende varer, før jeg blev opmærksom på den lille grå notits ”UDSOLGT” i hjørnet på varen. Bortset fra dette synes jeg dog, at webshoppen er nem at navigere i og overskuelig i sit udvalg. Man kan også vælge at afhente i deres fysiske butik på Randersgade, hvilket jeg benyttede mig af, da jeg bor 5 min. gåtur derfra – så kunne jeg også lige se butikken, som er virkelig fin og hyggelig.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  MiniMai tilbyder noget, jeg ikke har oplevet andre steder, hverken i fysiske butikker eller online, nemlig kurser i stræk-og fastvikler. Noget, der for nogen, kan været ret nødvendigt, da brugen af en vikle, både fast og stræk, ikke altid er helt så let, som man tror. For mit eget vedkommende fik vi aldrig rigtig gang i den dyrtindkøbte strækvikle, da vi ganske enkelt ikke kunne få vores søn lagt ordentligt til rette i den, så han rent faktisk ville slappe af. Havde jeg dengang vidst, at vi kunne købe et kursus i netop dette, havde jeg nok ikke opgivet strækviklen og den medfølgende papirguide/div. YouTube-tutorials nær så hurtigt.
 • Kvalitet 5 ud af 5
  Kvalitetsmæssigt er der ikke noget at pege fingre ad. Vi fik nogle lækre bløde Wheat uldfutter, der holder på varmen om de små fusser, en elefanthue i uld fra MpDenmark, der er foret med bomuld, så den ikke kradser hoved og ører, og en lækker blå body i smørblød bomuld fra Minipop. Det er mit generelle indtryk af shoppen, at der holdes på den gode kvalitet fra lækre mærker, frem for et massivt udvalg. På trods af lidt dyre bærekurser, og manglende opdateret webshop, ville jeg til hver en tid anbefale MiniMai Cph til andre – både deres webshop og den fysiske butik på Randersgade.
 • Pris: 3 ud af 5
  Den eneste hage er, at selve kurserne ligger i den lidt pebrede ende. Kurserne starter fra 395 kr., hvilket er tæt på at være næsten lige så meget, som nogle af viklerne, hvor startpriserne for en vikle ligger på 499 kr. Vores egen strækvikle kostede 799 kr., og jeg er ikke sikker på, at vi så oveni i dette ville smide en plov efter et kursus i at bruge den. Hvis der nu blev skruet lidt ned for kursuspriserne, lad os sige 20-30%, ville det for mig virke lidt mere reelt, og som noget, jeg ville overveje næste til gang. Priserne på shoppens øvrige varer er dog helt standard og tilforladelige, og ligger langt fra det dyreste, jeg har set på nettet. Er man på et lidt stramt budget, kan jeg anbefale udsalget, der tilbyder 30-50% rabat på mange fine varer.

3. blogger // Caroline fra Babymama

Alma sidder trygt og godt i viklen fra MiniMai Cph
Alma sidder trygt og godt i viklen fra MiniMai Cph

Min oplevelse af MiniMai som butikskoncept er genialt, da man kan få kyndig vejledning af personalet, når man er på udkig efter et bæreredskab. MiniMai er specialiseret i at vejlede omkring brugen af ergonomiske bæreredskaber. Jeg synes at det er et super godt koncept, da det kan være en jungle at finde ud af, hvilket bæreredskab man som forældre skal investere i. MiniMai Cph har også en webshop, som er utrolig nem og enkel at finde ud af. Igen, hvis man er på udkig efter et bæreredskab, er der et helt afsnit for sig omkring dette. Jeg har testet en af deres ergonomiske bæreredskaber, nemlig denne sorte strækvikle. Jeg er KÆMPE fan af strækviklen, og kan kun anbefale den til alle forældre, der ønsker en form for bæreredskab til deres barn. Den er er simpelthen genial, og giver den luft, en alenemor, som jeg, har behov for i hverdagen. Ikke at sige alle mødre har brug for sådan en, for det er virkelig en gave, at kunne have begge arme frie. Jeg har

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Webshoppen er nem og enkel at navigere i. Hvis man ønsker et bæreredskab, er denne webshop helt klart at anbefale, da der er et helt afsnit kun til bæreredskaber. Under dette afsnit er der alt fra en beskrivelse af bæreredskaberne, til guidet vejledning i brugen af disse. Funktionaliteten er helt i top. En god webshop, med nem navigering.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Webshoppen vil for mig være genial at bruge. Tit og ofte synes jeg, at fysiske butikker f.eks. ikke altid har alle størrelser på lager. Med denne webshop er der en mulighed for, at man som bruger kan tage ind i den fysiske butik og se eller prøve den varer man ønsker, og så derefter bestille varen hjemmefra på webshoppen. Derved føler jeg, at man er sikker på at man får den varer man har betalt for.
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Kvaliteten af det produkt jeg bestilte (strækvikle fra MOBY), er som den skal være. Jeg fik ikke et produkt der hverken var bedre eller dårligere, end det som stod i produktbeskrivelsen. Min bestilling holder helt som den skal, selv efter flittigt brug. Udvalget er stort på hele webshoppen og specielt udvalget af bæreredskaber. Det er virkelig godt.
 • Pris: 5 ud af 5
  Prisen for produkterne på webshoppen er samme priser som andre steder, så jeg synes ikke det er højere eller lavere.

Den samlede vurdering af MiniMai er 17,8

 • Funktionalitet: 4,6 ud af 5
 • Nødvendighed: 4,3 ud af 5
 • Kvalitet: 4,6 ud af 5
 • Pris:  4,3 ud af 5

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar