Gør hverdagen nemmere med unikke navnesutter og bestik til ungerne

Lennettes søn med egen navnesut fra Byhappyme
Lennettes søn med egen navnesut fra Byhappyme

Hvilken mor vil ikke gerne gøre hverdagen nemmere? En af måderne vi har set på her på Momster er ved at have personlige sutter og bestiksæt med navn på. På den måde, kan du altid finde ejermanden, når tingene forsvinder. Momsterbloggerne har testet webshoppen Byhappyme, som har navnesutter, navnebestik og andet tilbehør, du kan personliggøre. Ved at have navn på sutten finder du altid dit barns, så den ikke bliver forvekslet med andres, hvilket er en stor hjælp – også for pædagogerne i institutionerne. Så er du sikker på, at dit barn bruger den rigtige sut hele dagen, som er både praktisk og hygiejnisk. 

Med i testen var følgende tre bloggere: 

1. blogger // Lenette fra Lenettes Liv

Bamsebestik med navn på fra Byhappyme

Byhappyme er en skøn hjemmeside, som sælger navnesutter, navnemærker, bestik med navn og meget mere. Jeg er vild med konceptet, hvor man kan få personliggjort de ting, som alle andre børn også har. Det gør det altså bare nemmere i hverdagen – og i institutionerne! Jeg har testet Philips Avent sutter med navn og bestik med bamsemotiv og navn. Deres webshop er super nem at finde rundt i, med overskrifter øverst på siden. Man kan også betale med MobilePay, og det gør altså bare handlen nemmere. Man sidder jo nærmest altid med sin telefon, og sjældent med sin pung.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Som sagt så er webshoppen meget brugervenlig Der er et rigtig stort udvalg af diverse suttemærker. Desuden kan man ved fx Philips Avent vælge flere forskellige farver, og versioner, som man ikke kan finde i de butikker, jeg plejer at købe sutter. Det synes jeg er ret fedt- Hvis man ikke vil have navn på sutten, kan man også købe dem med billedemotiver i stedet. Desuden er det fedt, at man kan vælge, hvordan hver enkel sut ser ud (man får en pakke med 2 sutter). Det har jeg ikke set andre steder! Bestikket jeg også har fået lov at teste, er i super god kvalitet. Det indgraverede bamsemotiv er flot, og det påtrykte navn er klart og kan holde til opvaskemaskinen. Jeg har endda forsøgt at kradse i det, fordi jeg ikke troede på, at det ville holde, men det kunne det. Bestikket kommer i en sød pakke, som man sagtens kan bruge som gave til en barnedåb eller navngivning.
 • Nødvendighed: 5 ud ad 5
  De muligheder, som Byhappyme tilbyder, er vildt nødvendige! Når Nohr er i dagpleje, og der skal være navn på alt, så er det altså bare fedt, at man kan have navn på sutterne og i tøjet. Og så er jeg vild med at Nohr har sit eget bestik. Når der engang kommer en nummer 2, så kan de sidde der, med hver deres bestik med deres navn på. Det er super hyggeligt, når de kan genkende deres skrevne navn, og synes det er fedt med noget, der kun er deres! Jeg er i selv stadig glad for det bestik, jeg har fra da jeg var lille. Byhappyme sælger også hagesmækker. Både med og uden navn på. De har også de sødeste motiver. Dem er man nødt til at gå ind og kigge på. Nogle af de tallerkener og drikkeglas, de sælger, er i bambus, som også er miljøvenligt, så der er jo bare endnu en bonus.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  De sutter, jeg har modtaget, er i god kvalitet! Jeg kan ikke sætte finger på, hvad det er, men de virker altså bare lidt bedre, end dem jeg plejer at købe andre steder. Navnet, der er trykt på, er også større og klarere end andre steder, jeg har købt fra. Det synes jeg, er fedt. Selve sutten er også klarere i farven. Bestikket vejer lidt, hvilket jeg synes, er godt, for så kan man mærke, at det er kvalitet og fuldstøbt. Som tidligere nævnt, er det indgraverede bamsemotiv rigtig klart og fint.
 • Pris: 5 ud af 5
  Prisen er som den er de fleste steder på navnesutter. Men i og med, at jeg synes at kvaliteten virker langt bedre, så synes jeg pengene er bedre givet ud ved Byhappyme! Jeg synes også, prisen er passende for et bestiksættet med indgraveret motiv og navn på. Hvis man gerne vil have et bestik til sit barn med navn på, men ikke har råd til en professionel indgravering, så synes jeg Byhappyme er et fint alternativ.

2. blogger // Cecilie fra Ung Mor

Når man ser på hjemmesidens navn ”Byhappyme”, smiler man lidt indvendigt. What’s not to like ved navne, hvor ”happy” indgår? Sutter og bestik til de små guldklumper er en del af hverdagen, som man nok ikke tænker så meget over at benytte. Og at gøre sine ting personlige med navne er altid lækkert og ikke mindst praktisk. Det her unikke lille navn, man nøje har udvalgt til sin lille elskling, det kan bare ikke vises nok. Herhjemme er der ingen diskussioner over, hvis gaffel der er hvis, når vi skal spise. Og de populære mærkesutter, som de fleste ejer de samme af, forveksles ikke i dagplejen, når der er navn på. Simpelt, praktisk og flot!

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Hjemmesiden er flot og indbydende, og man får hurtigt følelsen af at kunne gøre sine varer personlige. Der er et forholdsvis stort udvalg af sutter, suttekæder, bamser, bamser med sut, bestik, labels, hagesmækker, stel og jeg skal komme efter dig med mulighed for navne og forskellige motiver på. Der er al mulighed for at købe personlige ting til sit barn eller endda som en personlig og unik gave. Sutterne kan vælges efter hvilket mærke, man bedst kan lide. Jeg valgte Phillips Avent, de er klart min favorit udover MAM. Thea har ellers aldrig rigtig brugt sut, men dem her er hun virkelig glad for pludselig.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Bestik handler man ikke så ofte til sit eget barn, men sutter og navnelabels vil jeg få brug for mange gange fremover og har endnu ikke set andre hjemmesider, der kan personliggøre disse ting, så meget som hos Byhappyme. Om jeg får flere små babyer, som skal have deres eget bestik med navn, er jo ikke udelukket. Men indtil da er det en virkelig fin gaveidé, og der er endda lavet en pakke med både sutter og bestik, som gaveidé til barnedåb. Lige bestikket har altså sparet os for flere diskussioner ved madbordet, om hvorhvidt det er den andens gaffel/ske eller ej. Navnet snyder aldrig, og idet de ikke kan læse endnu, er motiverne en kæmpe hjælp for dem selv, at kende forskel på når de selv vil dække bord. Jeg er dog meget fan af gummi/plastik bestik, og det mangler måske lidt.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Kvalitetsmæssigt er der ikke en finger at sætte på produkterne. De er holdbare i en børnefamilie, hvor bestikket helst skal tåle opvaskeren, fungere som kastebold under maden og gøre som børnebestik nu skal. Sutterne er ikke dem, vi bruger mest, men de er lækre og ligesom de skal være. Derudover er de BPA-frie, så de fortjener 5 ud af 5!
 • Pris: 5 ud af 5
  Det er overkommelige priser, der er konkurrencedygtige med andre webshops, når man tænker på, at kvaliteten er helt i top. Pricerunner er også enige. Jeg finder kun en enkelt udbyder, der er en 10’er billigere mht. bestikket, men klart ikke lige så flot udseendesmæssigt.

3. blogger // Nina fra Nina Neerdal

Ninas søn udforsker sine navnesutter fra Byhappyme

Jeg var ikke mange sekunder om at takke ja til tilbuddet om at teste udvalget hos Byhappyme, da jeg blev spurgt. Webshoppen har produkter, der er relevante for vores hverdag med Lukas på 17 måneder, så det var oplagt. Jeg har testet sutter fra BABY NOVA DELUXE og et sæt indgraveret bestik. Alt i alt var det en super behagelig oplevelse at surfe rundt inde på webshoppen. Varerne ankom dagen efter, og det var i den fineste indpakning med bånd og papir og det hele – nærmest som til jul! En ting er hvad mor synes, men Lukas har også virket helt tilfreds.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Personligt kendte jeg ikke til Byhappyme, før jeg blev tilbudt at teste produkter, men webshoppen er overskuelig og intuitiv, og jeg fandt hurtigt frem til, hvad jeg søgte. Særligt er jeg vild med den fine guidance i den store suttejungle, der eksisterer, for ærligt har det fra dag ét i mit moderskab været en udfordring at finde rundt i. Suttemekkaet er stort, og det fungerer for mig, at jeg kan prioritere brand, model eller aldersklasse. Den allerfedeste detalje er dog, at man kan navngive sutterne separat og ikke pr. pakke. Udvalget af varer er ikke synderligt stort, men jeg fornemmer, at byhappyme har taget fokus i børnenes oplevelser omkring måltidet og – den helt store dille – sutten, og med det in mente, er jeg rigtig fint tilfreds med mulighederne.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Alle tre produkter, vi har modtaget, har været en mangelvare et godt stykke tid herhjemme. Især navnesutterne har jeg haft intentioner om at skaffe lige siden vi nærmede os dagplejestarten, og jeg satser da også stærkt på, at Lukas (og hans mor her) har scoret et par ekstra point hos i institutionen nu. Det  jo bare være en dagplejemors bedste ven. Suttesnore har gennem de sidste 1,5 år også være en need to have herhjemme og især i denne alder, hvor det tilsyneladende er hylende morsomt at kaste sutten udover kanten på barnevognen – hver gang. Ud af bestikket er særligt gaflen et hit – det er den vi øver os på pt, og den er tilsyneladende nem at håndtere. Og så er det jo bare så fin og personlig en detalje, at sættet er indgraveret. Podens første, helt eget bestik – ’amen altså. Samlet set er det tre ud af tre produkter, vi herhjemme ikke kan undvære i dagligdagen.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Når nu man er sådan en mor som mig, som har intentionen om at sætte sig godt ind i de produkter, jeg stiller mit barn over for – men ikke rigtig kan finde rundt i junglen, så giver det mig ro i sindet at læse, at alle sutterne, som byhappyme forhandler, trods alt er 100% fri for BPA, PVC og phtalat. Det er jo en god start, og det giver en grobund af ro i sindet! Om de holder i form og farve må tiden jo vise, men indtil videre har jeg ikke grund til at betvivle dette. Lukas har godkendt suttemodellen (læs: han sutter ivrigt på den), og jeg kan lide, at der er god udluftning omkring munden. Bestikket er højkvalitetsstål og beregnet til opvask, og intet mindre kan altså gøre det, når man er en børnefamilie. Endnu engang må jeg fremhæve alle de sutter, byhappyme forhandler. Det er så individuelt, hvilken én de små poder kan lide, og det er skønt, at muligheden for navn på sutten er tilstede uanset udvalget.
 • Pris: 4 ud af 5
  Jeg er rigtig fint tilfreds med at kunne få et sæt bestik, seks sutter og en suttesnor for lige knap 400 kr. Sutterne, vi normalt køber, er en smule dyrere, men umiddelbart er det kun mærket, der er til forskel. Det eneste, der kan trække ned prismæssigt, er at der ikke er gratis levering – det er nu engang bare vejen til mit hjerte – dog skal man ikke handle for mere end 350 kr. for at slippe for den del, så mere grelt er det ikke. Til gengæld er der gratis returnering, dét er et plus

Den samlede vurdering af Byhappyme er 19 ud af 20

 • Funktionalitet: 4,6
 • Nødvendighed: 4,6
 • Kvalitet: 5
 • Pris: 4,6

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar