Smukke børnemøbler som forvandles til spændende legetøj

Alle børnefamilier kender det: unger, der slæber legetøj og børnemøbler ind i stuen. Men det er helt ok med COLLECT Furnitures børnemøbler, for de hører nemlig ikke kun til børneværelset. Møblerne er designet til at passe ind overalt i boligen og giver dermed børnene plads i de voksnes rum. Momsternes unger har testet en skammel, der kan forvandles til en scooter. Læs deres anmeldelser på denne innovative løsning.

MED I TESTEN VAR FØLGENDE TRE MØDRE:

Camilla fra Camamamilla

Den smukke skammel “Stool” fra danske Collect Furniture er lavet i træ, og kan fås med tre forskellige behandlinger. Vi valgte “natur olieret”, da den smukke, varme træfarve passer perfekt til den øvrige indretning i vores hjem. Og det er lige netop det, der tiltaler mig ved Collect Furniture: at de skaber smukke og funktionelle møbler, som man får lyst til at integrere og vise frem i hjemmet. Man må sige, at Stool skamlen er en seriøs opgradering af den plastik-skammel, som vi før havde stående på badeværelset. Det, børnene er mest begejstrede over er, at det jo ikke blot er en skammel, men den også kan vendes rundt, og bruges som et køretøj.

Funktionalitet: 4 ud af 5

Det faktum, at skamlen har små hjul på oversiden, og således kan vendes rundt og bruges som et køretøj, er noget der vækker begejstring hos de to spilopper herhjemme. Vores yngste, Kalle på to år, har allerede brugt mange timer på, at drøne rundt på skamlen og sige “brum-lyde”. Sille på fire år kan også sagtens køre rundt på den, selvom hun har meget lange ben – men hun bruger den faktisk allermest til, at hoppe ned fra, sidde på og så selvfølgelig, når hun skal nå op til håndvasken mm. Og den passer også fint til voksne numser, når man sidder og leger med børnene 😉
Designet fungerer virkelig godt, og den er nem at køre rundt på. Det eneste minus er, at Kalle nogle gange er væltet forover på den… nok mest af alt fordi, at han ikke er helt sikker motorisk endnu.

Nødvendighed: 2 ud af 5

En sådan skammel er jo ikke ligefrem en nødvendighed i vores liv – den billige og grimme plastikmodel er jo lige så god til formålet. MEN, hvor bliver de voksne dog glade af, at kigge på det smukke design. Og børnene elsker, at have fået et nyt stykke legetøj ovenikøbet.

Kvalitet: 5 ud af 5

Her er virkelig tale om både et smukt og genialt design, og et produkt, der oser af god kvalitet. Og selvom her “bare” er tale om en skammel, så er der mange lækre og flotte detaljer. Den er både en fryd for øjet, udfordrer børnenes fantasi og indbyder til masser af aktiv leg. Der er ingen tvivl om, at her er et produkt, der er lagt masser af tanker og sjæl i. Der er kælet for detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Collect Furniture er også et brand med holdning til miljø og bæredygtighed – hvilket også har resulteret i, at Stool er svanemærket. Det multifunktionelle design og den høje kvalitet overbeviser mig om, at her er et møbel, der kommer til, at gå i arv til vores børn.

Pris: 2 ud af 3

Selvom jeg sætter stor pris på umage, flot design og omtanke, så synes jeg stadig, at prisen på 1495 kr. for en skammel er høj. Personligt ville jeg aldrig selv bruge så mange penge på den, men omvendt kunne jeg sagtens forestille mig, at den kunne have stået på ønskelisten til børnenes barnedåb fx.

Anne-Sophie fra Regnbuemor

Tristan og Nohr har testet Stool – en kombineret skammel og køretøj fra Collect Furniture. Skamlen er æstetisk og smuk, og passer fantastisk ind i møblementet i vores hjem. Den er svanemærket og bæredygtig, og så har den bare været et hit hos drengene, som elsker, at de nu kan kigge op over køkkenbordet og hjælpe til. Stool fås i tre forskellige farvenuancer fra lys til mørk. Jeg valgte en nuance lige i midten, som passede flot til vores møbler i huset.

Funktionalitet: 4 ud af

Collect Furnitures “Stool” har to lækre funktioner. Den fungerer både som skammel og køretøj. På den ene siden står den flot og stabilt på gulvet, så barnet sikkert kan holde balancen, når barnet står på skamlen. Vender man skamlen om, kan man bruge den til at køre rundt med på gummihjulene, som ikke afsætter mærker på gulvet. Stool er lavet til den kvalitetsbevidste forbruger, og er både bæredygtig og svanemærket og FSC-certificeret, så der plantes et nyt tre for hvert der fældes. Det giver god samvittighed. Mine to drenge på 2 år er meget begejstrede for skamlen, og nyder at køre rundt på den såvel som bruge den, når vi er i køkkenet. Eneste ulempe ved skamlen er, at den er lige til den lave side. 

Nødvendighed: 3 ud af 5 

En skammel som denne er bestemt rar at have, men ikke noget man ikke kan leve foruden. Det er sjovt for børnene af suse rundt på den, men en skammel uden hjul ville også have kunnet gøre jobbet, når de bruger den til at nå fx køkkenbordet.

Kvalitet: 5 ud af 5 

Skamlen er virkelig af høj kvalitet og lavet af lækre materialer. Den er smuk og æstetisk, og der er mange lækre detaljer, som for eksempel de flotte afrundede hjørner. Det er vi ret vilde med.

Pris: 4 ud af 5

Prisen er i den dyre ende, men man får også et produkt af høj kvalitet, hvor der er kælet for detaljerne. 

Pernille fra Nilles lille verden

Da vi modtog pakken fra Collect Furniture, var ungerne begge meget spændte på at prøve skamlen af. Emmelie på omkring de to år startede med at prøve scooter versionen af, men havde desværre et par uheld, hvor hun væltede forover. William på fem år har derimod brugt skamlen rigtig meget. Han elsker at hjælpe til i køkkenet, og der passer den perfekt i højde, så han kan stå og skære grønsager osv. Men den er også god, når han lige skal op og nå noget i mors slik skål på bordet. Nu står skamlen fast i vores køkken, hvor den bliver taget frem, hver gang William hjælper til i køkkenet.

Funktionalitet: 3 ud af 5

William har for lange ben til at bruge den som scooter, så han bruger den som skammel. Den er ikke tung, så han kan sagtens selv flytte den fra køkken og ud på badeværelset. Jeg synes godt den kunne have været en anelse bredere og længere, uden det havde gjort noget. Så havde der været en smule større flade at stå på. 

Nødvendighed: 4 ud af 5

Jeg vil sige, at jeg slet ikke vidste, at vi havde manglet sådan en skammel, inden vi fik den. Men nu er den blevet en fast del af vores hverdag, og vi ønsker slet ikke at undvære den.

Kvalitet: 5 ud af 5

Skamlen er lavet af mega lækkert kvalitet. Den har en flot overflade og blød og rar at røre ved. Robust træ og virker som noget, der kan holde mange år fra nu. Den virker stærk, for jeg har selv stået på den, for at nå den øverste hylde i vores køkkenskab. 

Pris: 3 ud af 5

Jeg synes, den er ret dyr og jeg ville nok ikke selv give så meget for en skammel. Men taget i betragtning af, at det er træ og smukt behandlet, så er det sikkert fair nok.

Samlet vurdering af Collect Furniture:

  • Funktionalitet: 11 ud af 15
  • Nødvendighed: 9 ud af 15
  • Kvalitet: 15 ud af 15
  • Pris: 9 ud af 15

Den samlede karakter for collect furniture er: 44

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar