Kom med i klubben med Børn i byen

Mias datter på Experimentarium med Børn i Byen Klubben

Står du tit og tænker: hvad skal vi lave i weekenden? Den følelse kender vi godt. Derfor er vi glade for at kunne introducere dig for denne uges test, som har fokus på Børn i byen Klubben. Læs mere, hvis du vil vide hvilke steder, du får gratis adgang til og rabat på til den favorable pris af 38 kr pr. måned.

MED I TESTEN VAR FØLGENDE TRE MØDRE:

Mor 1 // Line fra Lineslilleliv

Barselstræning og babyrytmik i samarbejde med Børn i byen.

I december var jeg så heldig at modtage et medlemskab til Børn i byen klubben. Til jer, der ikke kender det, så er det en klub, du melder dig ind i for 38 kr. om måneden. Her får du mulighed for at tilmelde dig Børn i byens egne gratis workshops. Du får rabatter på entréen mange steder i byen, f.eks. i ZOO, teater, biografer og museum, du kan også få rabatter ved køb af årskort til Den blå Planet, og der er masser af rabatter at hente på mange forskellige webshops, som Børn i byen har aftaler med. De sender mails med guides til gode og sjove aktiviteter, ”hemmelige” legepladser, kreative ideer og meget mere. Og med et medlemskab er du altid inviteret med til de sidste nye VIP børne lagersalg. Kort fortalt, så giver et medlemskab dig mulighed for at være den seje forældre, der altid har de sjove ideer til weekendens planer. Og som en ekstra bonus, kan du i øvrigt vælge imellem super lækre velkomstgaver, når du melder dig ind. Jeg har selv været inde til to af deres gratis workshops, Barselstræning og Babyrytmik. Begge hold var gode med små hyggelige hold med kompetente instruktører fra forskellige firmaer, som Børn i byen samarbejder med.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Konceptet er enkelt og fungerer godt. Deres hjemmeside er nem at finde rundt i, og du kan finde masser af spændende inspiration til aktiviteter. I eventkalenderen kan du se, hvad de tilbyder af forskellige gratis arrangementer, og du melder dig nemt til direkte inde på siden. Til de gratis events Børn i byen afholder, betaler man en 50’er i depositum, som så bliver tilbageført til din konto, når du dukker op til eventet. Det har virket upåklageligt til begge de workshops, jeg har været til, og allerede dagen efter, når jeg har tjekket min konto, er pengene gået ind. Der er mange muligheder både med forslag til det, der er gratis, til der hvor du kan få rabat, oh til de fede steder i byen, der blot fortjener at blive fremhævet, fordi det er super børnevenligt. Så der er helt klart noget for enhver smag.

Nødvendighed: 3 ud af 5
Alt er jo relativt, men et medlemskab hos Børn i byen klubben er noget de fleste børnefamilier kan få stor glæde af. Jeg forestiller mig, at mange forældre smadder gerne vil opleve en masse med deres børn. Men når weekenden kommer, så er man helt idéforladt, og det bliver den samme kedelige legeplads igen, en tur i svømmer’n, eller hvad man nu plejer at gøre. For sølle 38 kr. om måneden åbner der sig en stor by af muligheder, og det gør tilmed en masse af mulighederne en hel del billigere, så det ikke nødvendigvis skal koste en bondegård at tage på udflugt med dine små arvinger. Det er muligvis ikke en nødvendighed at få et medlemsskab, men spørgsmålet er, om du kan undvære det, når du først har tilmeldt dig. 

Kvalitet: 4 ud af 5
Udvalget er af god kvalitet. Der er mange muligheder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Selvfølgelig er det lidt begrænset, hvad man kan lave med en baby, så mulighederne er klart flere til børn over 3 år. En baby som Vilda på 2,5 måned, fatter jo ikke så meget af en tur på museum eller i bio. Alligevel har jeg som tidligere skrevet været til to workshops sammen med Vilda vel at mærke, og jeg har allerede fundet et par events mere, som vi skal til. Jeg har også tænkt mig at benytte mig af de 20%, man får på et årskort hos Den Blå Planet, men det er jo nok mest for min egen skyld. 
Udover det de allerede tilbyder, kommer der løbende flere muligheder til, og man er altid velkommen til at foreslå nye steder og aktiviteter.

Pris: 5 ud af 5
Nu har jeg været til et gratis babyrytmik event. En enkelt drop-in time ville hurtigt have kostet imellem 75-100 kr, når man kigger hos de forskellige udbydere. Så pengene er jo sådan set allerede tjent hjem der, hvis man alligevel, ligesom jeg, gerne ville have betalt det andre steder. Jeg har også tænkt mig at tilmelde mig en gratis workshop om Førstehjælp til babyer og børn, og sådan et kursus ville helt bestemt have kostet mange penge ude i byen. Det samme gælder rabatterne, som du kan få de forskellige steder, her tjener prisen sig også hurtigt hjem igen. Så jeg vil helt klart mene, at prisen på 38 kr. er alle pengene værd. Og så skal man altså lige huske, at prisen ikke en gang er det halve af, hvad du betaler for din Netflix. Men med et medlemskab hos Børn i byen klubben handler det om, at lave noget som familie sammen. Oplevelser til dig og dine børn, og det kan man vel som sådan ikke sætte en pris på. Jeg vil anbefale Børn i Byen til ALLE børnefamilier. At have fået muligheden for at teste konceptet er en stor gave både til Vilda og jeg, og jeg har hånden på hjertet helt klart tænkt mig at fortsætte som medlem, når min prøveperiode udløber. Jeg glæder mig til at kunne give Vilda en masse spændende oplevelser, og til at være den mega seje forælder, der disker op med de fede forslag til, hvor turen skal gå.

Mor 2 // Christina fra Mig og Morskabet

På besøg på Arbejdermuséet

The City Is Your Oyster med Børn i byen Klubben. Medlemskabet fungerer nemlig som den der østerskniv, der lirker op for den smukke skat. Jeg tror, de fleste børnefamilier i byen, og forældre på barsel, kender til lysten af at søge gode, børnevenlige oplevelser, Børn i byen hjælper med dette og selve Klubben, som man kan blive medlem af, giver i rigtig mange tilfælde en god rabat eller mulighed for gratis mini VIP oplevelser. Med klubmedlemskabet er mulighederne mange, særligt hvis man som min familie består af en børne(flok) i forskellige aldre. Så er der rig mulighed for at finde en aktivitet eller oplevelse, som passer til det enkelte barn. Vi tog et smut på Arbejdermuseet, som gentagne gange har været nomineret til Børn i byen Prisen. Her kom børnene gratis ind, og vi som forældre fik 20% i rabat på vores indgang. Da vi var sultne, kunne ungerne spise gratis, efter vi havde flashet vores medlemskort. I den kommende tid vil oplevelserne være mange, og pengene vi bruger på de små, udelukkende pga. medlemsskabet til Børn i byen Klubben.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Det tager knap og nap 5 minutter at oprette sig som medlem i Børn i byen Klubben. Alt efter hvilken gave man vælger, så skal denne hentes på Vesterbrogade i København. (Det er dog muligt at få den sendt). Medlemskortet er elektronisk, og det er rart, at der ikke er endnu et kort, der kan blive væk, når ungerne leger med det. Når kortet skal bruges til rabatter eller lignende så fremvises det fra telefonen. Skal man tilmelde sig eller anvende rabatkoder til diverse shops, så logger man enten ind eller indtaster koden, som er oplyst via Børn i byen Klubben sitet, det er nemt, og man har altid kortet med sig og går derfor ikke glip af en rabat, hvis pungen ligger hjemme.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Som børnefamilie eller forældre på barsel, så er det her et must-have i mine øjne, jeg synes simpelthen, der er så mange goder i Klubben og ikke mindst oplevelser at hente, når det gælder om at finde ud af “Hvad Skal Vi Lave?”
Som mor på barsel / hjemmegående er der bare endnu mere at hente i Klubben, da Børn i byen hver onsdag holder gratis babyonsdag med de fineste arrangementer, alt fra førstehjælpskursuser – rytmik, foredrag. Så står du selv, eller en du kender, kan jeg bestemt anbefale et medlemskab af Børn i byen Klubben som en lækker og anderledes barselsgave fremfor den der body, som baby alligevel kun kan passe i 3 uger .. eller gælder det kun for min Basse?

Kvalitet: 5 ud af 5
Alt fra velkomstgaver til diverse oplevelser og gratis arrangementer m.m. Det spiller bare hele vejen rundt. Til babyonsdag i Børn i byen huset er der altid lækkert bagværk fra Laruas Bakery og alle bagom Børn i byen er de sødeste, dejligste mennesker. Altid klar på at holde en baby og hjælpe, hvis der er noget, som driller osv. Der er en rigtig god og rar kommunikation fra Børn i byen til deres klubmedlemmer som ugentlig modtager et nyhedsbrev med events, oplevelser og rabatter.

Pris: 5 ud af 5
For 38 kr. kan du købe en latté eller en måneds medlemskab af Børn i byen Klubben. 38 kr! Og du kan vælge imellem forskellige gratis medlemsgaver eller tilkøbe et lækkert produkt med god rabat. Jeg valgte et par Auto Rap begyndersko for 150 kr. ved medlemskabet. Det kan ikke gøres billigere. Børn i byen Klubben får min og familiens varmeste anbefaling!

Mor 3 // Mia fra Copenhagen Mama

Sjov og leg på Experimentarium

Det kan være en udfordring at finde på en fælles aktivitet, som begge mine børn på 5 og 9 ville synes om. Da jeg skulle teste medlemskabet hos Børn i byen søgte jeg derfor på særlige datoer i deres kalenderfunktion for at blive inspireret til, hvad vi kunne lave sammen. Her læste jeg om forskellige seværdigheder og endte med at vælge Experimentarium, da det er et sted for både store og små, og det er en god indendørsaktivitet, når det er koldt udenfor. Medlemsskabet gav os 20% på billetterne, og det var uden problemer at få rabatten. Medlemskortet er elektronisk, så man viser det blot på sin mobil. Rigtig god oplevelse og nemt at finde frem til information om stedet på Børn i byens hjemmeside. 

Funktionalitet: 4 ud af 5
Det er forholdsvist nemt at tilgå hjemmesiden. Særligt er det en stor hjælp at brugerne må kommentere på seværdigheder, steder m.m. På den måde får man en helt ærlig førstehåndserfaring. Det er særligt rart at læse omkring hvilken alder et event, museum eller legeplads egner sig til, inden man tager afsted. Deres kalenderfunktion er super nem at bruge, og fortæller dig alt, hvad der sker i byen af events, teater osv. på en pågældende dato. Virkelig fedt, hvis man ikke selv kan finde på, hvad man vil lave med børnene.

Nødvendighed: 5 ud ad af 5
Det er virkelig rart at have, når man som de fleste børnefamilier, når til et træthedspunkt med de samme tre legepladser weekend efter weekend. I sommer var vi eksempelvis på mange ture rundt omkring i København (og ikke længere da jeg var højgravid), og vi brugte app’en flere gange til at tjekke, hvor der var noget sjovt for børnene i nærheden af, hvor vi nu befandt os i byen, og hvor vi kunne få rabat på en café, når vi skulle spise. Med to store børn, der skal underholdes hver weekend, løber det hurtigt op hver gang, vi skal besøge et sted, så medlemsskabet er vigtigt for, at det ikke skal blive for dyrt. Der er eksempelvis rabat på indgang til Experimentarium, Den Blå Planet, Zoo og Børnemuséet, som mine børn især er rigtig glade for at besøge. 

Kvalitet: 5 ud af 5  
Børn i Byens nyhedsbrev er rigtig godt og giver ofte god inspiration efter årstid. Eksempelvis over julen. Her kunne man komme til julemarked og forslag til juleteater, dét skal man klart tilmelde sig! Derudover er app’en god og brugervenlig. En eftermiddag tog de to store børn på tur i ladcyklen. Jeg tjekkede Børn i Byen, hvor der var en legeplads i nærheden, som henvendte sig til større børn. Den foreslog en bemandet legeplads på Hans Tavsens gade på Nørrebro, som vi ikke havde besøgt før. Det viste sig at være en virkelig fed legeplads, som vi aldrig ellers ville have opdaget. Efter at have tilbragt lidt tid der, var vi blevet lidt kolde, så vi brugte app’en igen for at finde et sted, hvor børnene kunne få en kop varm kakao. Den nærmeste var under 700 meter væk, en café på Griffenfeldsgade. Her fik vi 15% på alt. Det var et stort hit hos alle, og en café jeg ikke kendte til før, rart med to trætte børn.

Pris: 5 ud af 5 
En helt klar 5 ud af 5. 38 kroner er et beløb, de fleste vil kunne betale, og for det, får man ikke kun rabat på virkelig mange seværdigheder, men også på eksempelvis webshops med lækre til børn, spisesteder, og så kan du komme til lagersalg før alle andre, og det er en fed mulighed. Og ej at forglemme følger der en lækker velkomstpakke med ved indmelding.
Der er mange penge at spare for medlemsprisen. Eksempelvis kostede billetterne til Experimentarium 425 kr for 1 voksen og 2 børn, men vi sparede 85 kr med medlemskortet, så allerede ved første oplevelse havde vi tjent medlemsskabet ind to gange.

Samlet vurdering af Børn i Byen Klubben

  • Funktionalitet: 13 ud af 15
  • Nødvendighed: 13 ud af 15
  • Kvalitet: 14 ud af 15
  • Pris: 15 ud af 15

Den samlede karakter er: 55 ud af 60