Bliv klar til vinterferien med børnevenlige DIY-projekter fra Flying Tiger Copenhagen

børnevenlige diy projekter
børnevenlige diy projekter
Børnene hygger med Flying Tiger Copenhagens børnevenlige DIY-projekter

Er der noget bedre end at se børnene kaste sig over spændende DIY-projekter, hvor fantasien kan få frit løb? Det er netop, hvad Momsterne har gjort denne uge, hvor de er blevet sluppet løs i Flying Tiger Copenhagen butikkerne. Læs med og se, hvad Flying Tiger Copenhagen har at byde på, når det kommer til børnevenlige DIY-projekter og bliv inspireret til hyggelige vinterferie-aktiviteter.

MED I TESTEN VAR FØLGENDE TRE MØDRE:

Mor 1 // Superprinsessen

Godt i gang med krea-hygge

At få lov til at teste kreative produkter er den ultimative gave til et par krea-nørder, så jeg tog min datter i hånden, og sammen gik vi på jagt i vores lokale Flying Tiger Copenhagen butik. Et sted vi i forvejen kommer ret ofte, men denne gang skulle vi kun forkæle os selv og udelukkende med kreative produkter. Vi havde forberedt os lidt hjemmefra og fundet et par små diy-projekter, vi ville købe materialer til. Men endte med at blive inspireret i butikken, da vi så en sød drømmefanger og blev enige om, at den kunne vi da selv lave. Flying Tiger Copenhagens udvalg af kreative produkter er stort, og vi fik stort set alt på vores ønskeseddel, dog kunne vi godt tænke os, at de også leverede dele til smykkefremstilling. Vi savner lidt øreringe, wire og låse.

Funktionalitet: 5 ud af 5

Vi valgte at købe en god blandet bunke kreative produkter til både de små og de store. Alle de produkter, vi har testet, har levet op til vores forventninger. Der er et stort udvalg, fx kan vi godt lide, at deres perler findes i flere forskellige farver, størrelser og materialer. Til de yngste købte vi bl.a. piberensere og pompom’er, samt et sæt hvor man kan tegne sine egne magnetter. Derudover købte vi akvarelpapir og akvarelblyanter, perler, garn, tråd og selvhærdende ler. Flying Tiger Copenhagen har også et stort udvalg af tusch, farver, blyanter osv., som vi også købte lidt af, og som fint kan bruges i penalhuset.

Nødvendighed: 5 ud af 5

Jeg synes, kreative produkter er en nødvendighed. De kreative stunder sammen med børnene er guld værd, men det er også vigtigt at lære børnene at bruge deres fantasi og give dem lysten til at udvikle sig. Vi bruger de kreative sysler i dagligdagen i stedet for at hive et spil frem efter aftensmaden, så fylder vi bordet med diverse materialer og sætter os sammen. De kreative stunder giver ro og tid til at snakke. Vi elsker det. Så kreative produkter er et must i et hvert hjem.

Kvalitet: 5 ud af 5

Kvaliteten er utrolig god. Vi har endnu ikke oplevet, at noget er gået i stykker eller ikke har virket. Og her tænker jeg både på de små pakker med “færdige” produkter som f.eks. magnet-pakken, samt de løse materialer som perler, farver osv. Jeg kan i øvrigt godt lide, at jeg kan gå ned i butikken og finde de ting, jeg skal bruge, for når jeg får en idé, har jeg ikke tid til at vente på pakkeposten.

Pris: 5 ud af 5

Det er ikke mange steder, man finder produkter i den kvalitet til den pris. Den lave pris gør, at alle kan være med, og skulle børnene få fingre i de nye lækre farver, så gør det ikke så meget.

Mor 2 // Åndehuller

Der laves bolcher, mhhh!

Vi har altid elsket Flying Tiger Copenhagen. Udover at være billig, så er udvalget stort, og man kan tit finde kuriositeter til både hjem og dagligdag. Helt særligt er deres DIY-produkter. De har et stort udvalg, og tingene er af god kvalitet, så man behøver ikke gå andre steder hen. Der er alt, du behøver lige her. Vi er meget kreative i vores hverdag, fordi vi bruger det både til at hygge med hver især, og det er også noget, vi samles om. Og lige nu kommer det som kaldet i en sorgproces, vi skal igennem.

Funktionalitet: 5 ud af 5

Det er primært min datter på seks, der har testet tingene. Hun er meget kreativ og bruger det til at udtrykke de ting, hun ikke kan formulere. Samtidig eksperimenterer hun på kryds og tværs og leger med at sætte det sammen. Derfor er det også så skønt, at det er nemt at bruge; der er tænkt på detaljerne med de små ting, fx er der klister bag på øjne og andet pynt. Det er meget børnevenligt, og jeg er kun med for hyggens skyld. Limpistolen krævede lige lidt voksenvejledning, og så kørte det bare. Hun elsker at lime ting på lærred eller papir. Det bedste var faktisk – meget overraskende – tuscherne. De har filtspids og farver virkelig flot; og hun bruger dem hele dagen lang i disse dage. Vi har også købt dekorationstape til værelserne og hjemmelavede bolcher og karameller.

Nødvendighed: 5 ud af 5

Vi kan ikke leve uden. Så enkelt kan det siges. Og vi går altid i Flying Tiger Copenhagen. Både pga. prisen, udvalget – og at vi kan komme ud i en fysisk butik med ”alt på et sted”.

Kvalitet: 5 ud af 5

Man kan jo frygte, at man får, hvad man betaler for, men det er ikke tilfældet her. Tingene er i orden, meget børnevenlige, og der er tænkt på kemi.

Pris: 5 ud af 5

Det er meget billigere end andre steder. Og skulle man kunne matche prisen et andet sted eller i en rodekasse, så kommer vi jo ikke udenom, at udvalget så lige gør resten. Jeg er fan.

Mor 3 // Med Glimmer Tak

Emma og hendes spændende krea-projekt


Hvad kan man få for en 10’er!
Man kan få pis og papir! Sang Shu-bi-dua engang. Og hvis man siger pris, må man unægtelig også sige kvalitet. Oftest hænger det jo ret godt sammen! Køber man noget billigt stads, får man som regel også noget bras med sig hjem. Jeg må indrømme, at jeg virkelig er træt af at betale overpris, for de krea og DIY produkter, jeg finder i de ordinære hobby-butikker. Det er ikke for at hænge nogen ud, men jeg syntes, at en pakke tape til 42 kr. er lige i overkanten, når jeg ved, at jeg kan få fire pakker, for en 10’er i Flying Tiger Copenhagen.

Funktionalitet: 5 ud af 5

Jeg og min familie er kæmpe fan af Flying Tiger Copenhagens DIY-produkter, og vi er om nogle, storforbrugere, af deres materialer – som jeg personligt syntes, er både billige og af god kvalitet. Det fungerer fint, og der findes efterhånden mange, færdigpakkede æsker med krea-sager, så man kan gøre det selv. Vi har efterhånden prøvet mange forskellige ting, som at lave vores egen læbepomade, tegne på kopper og penalhuse, lavet kollager og scrapbøger osv. Der er masser af produkter at vælge imellem og de er gennemtænkte sådan, at de er lige til at gå til.

Nødvendighed: 3 ud af 5

Det her er jo ikke noget, som er nødvendigt – på den måde, altså! Men nødvendigt er det jo så alligevel at udfordre vores børn kreativt. For det styrker deres fantasi og finmotorik og får dem væk fra det, der ellers godt kan trække lidt i dem – som tablets, tegnefilm og computerspil.

Kvalitet: 5 ud af 5

Kvaliteten er er super. Og jeg har ikke et eneste minus at sætte på deres DIY-produkter, jeg køber det ind i en lind strøm. Desuden synes jeg, at det er fedt, at jeg kan nøjes med at købe små pakker af det, jeg skal bruge. For eksempel kan jeg nøjes med 10 limstifte til min limpistol, fremfor at skulle købe 100, som ofte er tilfældet i almindelige hobbybutikker.

Pris: 5 ud af 5

Prisen er god. Rigtig god! og jeg synes bestemt, det virker fjollet for mig at købe DIY-produkter i dyre hobby-butikker, når jeg kan få det hele til det halve her. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde.

Samlet vurdering af Flying Tiger Copenhagen

  • Funktionalitet: 15 ud af 15
  • Nødvendighed: 13 ud af 15
  • Kvalitet: 15 ud af 15
  • Pris: 15 ud af 15

Den samlede karakter er: 58 ud af 60