Momster guider: 4 sjove og børnevenlige aktiviteter til vinterferien

Vinterferie betyder mere tid til dig og ungerne, men hvis du ikke vil lave de samme aktiviteter som sidste år, skal du læse med her! Nu hvor vinterferien er over os, har vi samlet de 4 fedeste ferieaktiviteter til dig og dine unger, som vores mødre har testet gennem tiden.

1: Børn i byen Klubben

Der er gode rabatter at hente til bl.a. Experimentarium.

Børn i byen Klubben tilbyder et helt genialt medlemsskab med gode rabatter på oplevelser, aktiviteter, spisesteder og caféer til kun 39 kr. om måneden! Udover at give gode rabatter, gør medlemskabet det nemt at finde gode legepladser i nærheden af, hvor I befinder jer.

Så hvis I vil ud og opleve byen på ny her i vinterferien, er et medlemskab til Børn i byen Klubben perfekt til børnefamilier med både store og små børn.

Læs vores mødres anmeldelse af Børn i byen Klubben og find ud af, hvordan du bliver medlem.

2: Prøv Mofibos store lydunivers

Mofibo kan bruges hele tiden, bl.a. under madlavning eller når du triller barnevogn

Kalenderen siger februar, det er koldt, og det er vinterferie. Hvad kunne være mere oplagt end at downloade en god lydbog, tage dynerne med ind i sofaen og lytte til en god historie sammen? Eller gøre de iskolde barnevognsture lidt mere appellerende med en god bog i ørerne.

Momsterne har tidligere testet Mofibos lydunivers, og du kan læse deres anmeldelser på Momster Test lige her.

3: Leg med Legeakademiet

Sjov og udviklende leg med produkter fra Legeakademiet.

Legeakademiet er en webshop, der sælger produkter med fokus læring gennem leg og børnenes udvikling. Det er derfor en genial vinterferieaktivitet til dig, som gerne vil udfordre dit barn med spændende legetøj.

Hvis du har lyst til at lege med Legeakademiet, kan du læse mere om vores mødres anmeldelse af deres produkter.

4: Magisk Silly Doh

Momster-ungerne har lavet fine flyvemaskiner ud af Silly Doh.

Silly Doh er en form for modellervoks, hvor ungerne kan kreere forskellige små projekter. Det er perfekt til indendørshygge her i vinterferien. Du kan læse mere om Silly Doh lige her og se, hvad ungerne fik kreeret med den magiske og fjollede ler.

Skriv et svar