Sæt kulør på din fastelavn med ansigtsmaling uden skadelig kemi til en rigtig god pris

Hils på Hr. Bomstærk, den lille matros og den sjove klovn.

Hvilken ansigtsmaling kan du trygt give dit barn på til årets fastelavnsfest? Og kniber det liiidt med inspirationen til fastelavn i år, så kig med her. Vores morbloggere er klar med masser af hjælp til kreativ ansigtsmaling uden skadelig kemi og fastelavnskostumer fra Flying Tiger Copenhagen.

Med i testen var følgende tre morbloggere:

Blogger 1 // Karina fra Mortotten

En farlig krokodille.

Sikke en fest det har været, at teste ansigtsmaling og andre fastelavnsprodukter fra Flying Tiger Copenhagen. Fastelavn er jo børnenes fest, og det må man også sige, det har været indtil nu. Drengene og jeg har været en tur i Flying Tiger Copenhagen i Roskilde, som i dag havde sat alle deres fastelavnsting frem. Vi skulle “naturligvis” have hele butikken med hjem, da hverken børn eller mor kunne beslutte sig for, hvad vi skulle være til fastelavn. Priserne på deres fastelavnskostumer og accessories er helt i bund, og dermed på et budget som alle kan være med på! Vi endte med både kostumer til alle (også mor), lege-udklædnings-hatte og ansigtsmaling til at pifte alles outfit op med. ALT er testet og prøvet i dag, og især ansigtsmalingen har været et hit, den er super nem at putte på børnene, men endnu bedre – den er NEM at få af, og den efterlader ikke rød og irriteret hud. Vi er nu klar til fastelavn og endda til billige penge.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Det VIRKER bare! Ansigtsmalingen er super nem at påføre, børnene kan selv sidde og nørkle med at sminke sig, da det er uden skadelig kemi. Det var nemt at få af, og børnenes hud var ikke irriteret af at have haft maling på. Farverne var tydelige, og det var nemt at smøre ud!
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Fastelavn er børnenes fest, og uden et lækkert kostume er det vidst ikke en særlig sjov fastelavn. At drengene selv kan komme med ud og købe det og faktisk få FRIT valg, da alt er til at betale, er guld værd!
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Det er ikke luksusprodukter, kostumerne er tynde i stoffet og holder helt sikkert ikke til næste år, mens ansigtsmalingen er helt i top, og det er udklædningshattene faktisk også. Derfor får de 4 ud af 5 – det vil sige: kostumerne får 3, og ansigtsmaling og hatte får 5.
 • Pris: 5 ud af 5
  Det er hammer billigt, og på et budget alle kan være med på, det er så skønt, man ikke behøver bruge en månedsløn på noget, som bare skal bruges en enkelt dag.

Blogger 2 // Camilla fra CamamaMilla

Den lille havfrue

For mig er fastelavn sådan en blandet ting. Jeg elsker traditionerne, jeg elsker de barnlige glæder, og jeg ELSKER udklædningen, men jeg synes også, at det er ret vanvittigt at bruge mange penge på noget tøj, som de bruger den ene dag, og måske efterfølgende leger med et par gange. Især når klædeskabet i forvejen bugner af udklædningstøj og lir. Jeg får lyst til at genbruge det, vi allerede har, men den stædige fireårige herhjemme vil altså gerne have noget nyt på den dag. Hvilket jeg også sagtens forstår. 
Derfor blev jeg ret begejstret, da jeg spottede det rigtig fine og billige udvalg af fastelavnstøj og tilbehør hos Flying Tiger Copenhagen.

Funktionalitet: 3 ud af 5 

Jeg er vild med, at man i en butik som Flying Tiger Copenhagen kan finde så fine ting til en festlig fastelavn. Sille på fire år knuselsker sit nye havfruekostume, det er altså også rigtig flot. Det er onesize, men det fungerer fint, hvis vi lige forkorter overdelen lidt bagpå. Ansigtsmalingen er uden skadelig kemi, så det bruger vi både på lillebror Kalle, Sille og de voksne. Det er nemt at arbejde med, og også nemt at vaske af de små ansigter igen. Og af tøjet – en ret vigtig detalje!


Nødvendighed: 3 ud af 5 

Det er meget forkælet at påstå, at det ligefrem er en nødvendighed med fastelavnsudstyr, men alligevel er det altså af stor vigtighed for børnehavebarnet, der har set frem til fastelavnsfesten siden sidste år. Der bliver talt meget om udklædningen fra sidste år… Hvem var klædt ud som hvad, og hvad har de mon fundet på i år. Dermed bliver det også vigtigt for os forældre at give børnene muligheden for at skabe nogle nye, gode minder. For os er det en nødvendighed, at vi kan finde udklædning m.m. til budgetvenlige priser.

Kvalitet: 3 ud af 5

Når man sammenligner med de gode priser, så er kvaliteten faktisk højere end forventet. Ansigtsmalingen er, som skrevet før, virkelig fin at arbejde med, og opfylder alle de krav, vi har til et sådan et produkt. Tøjet er også blevet testet en del efterhånden, og det holder til lidt af hvert. Og så fremstår det slet ikke “billigt”, selvom det faktisk er det 😉 Et kæmpe plus i min bog!

Pris: 5 ud af 5 

Jeg er simpelthen fuldstændig på røven over, at Flying Tiger Copenhagen har lavet sådan nogle fine produkter til så skarpe priser. Her kan alle være med og give deres børn en sjov fastelavn, uanset budget. Og så er kvaliteten altså mere end i orden, når man sammenligner med priserne. Det er billigt, det er godt og en kæmpe anbefaling værdig!

Blogger 3 // Sophie fra Regnbuemor

En fin, lille mariehøne klar til fastelavn.

Kostumer, masker og ansigtsmaling har fundet vej ind på hylderne hos Flying Tiger Copenhagen. Udvalget kan ikke konkurrere med det hos BR og Toys’r’us. Men der var da lidt til både piger og drenge – og til en væsentlig lavere pris end, hvad vi ellers ser kostumer til. Piratsættet var for bredt til vores to små drenge, så vi endte med en mariehøne og en bi (de kommer muligvis til at hade os for det – men hold nu op, hvor er de søde).

Udvalget af ansigtsmaling var ganske fint. Fem farver (rød, gul, blå, hvid og sort) kan du komme langt med. De små bøtter kan stables – og det er jo altid praktisk. Flying Tiger Copenhagen kunne godt gå all in på kostumer og ansigtsmaling – især nu hvor ungerne ikke kan vælge udstyr i BR eller Toys. Udvalget var sparsomt, og henvendte sig kun til de helt små. 

Funktionalitet: 4 ud af 5

Konceptet med fastelavnsudstyr til billige penge er jo altid kærkomment. Udvalget var dog noget skuffende for de store børn, og der var heller ikke meget at vælge mellem for de helt små. Ansigtsmalingen uden kemi fungerede fint. Vi går meget op i at skåne vores børns hud så godt som muligt, og udsætter dem helst ikke for produkter med en masse kemi. Derfor er det fedt, at ansigtsmalingen fra Flying Tiger Copenhagen ikke indeholder kemi. 

Nødvendighed: 4 ud af 5

Det er jo næppe en nødvendighed at få fingre i fastelavns-gear. Tristan og Nohr er endnu så små, at de ikke forstår, hvad det går ud på. Og i deres alder er det vigtigt, at klæd-ud-tøjet ikke er for voldsomt. Derfor passede kostumerne i Flying Tiger Copenhagen rigtig fint med Tristan og Nohrs aldersgruppe. Isabella på 10 og Nicolaj på 8 går ikke så meget op i det mere, men de foretrækker at kunne vælge i fysiske butikker, hvor de kan mærke på det, prøve det og se det irl. Desværre var der stort set intet udvalg i deres aldersgruppe.

Kvalitet: 3 ud af 5

Produkterne er ikke den allerbedste kvalitet, men de virker. De er ganske fine. Ansigtsmalingen var nem at få lagt på, og var frisk i farverne – også da den kom på huden. Og så var det helt fantastisk nemt at få af. En tur med en vådserviet, og så var ansigtsmalingen væk – uden rødme eller gene, som vi før har oplevet ved ansigtsmaling. Produkterne fra Flying Tiger Copenhagen er gode  – især ansigtsmalingen fungerer rigtig godt.

Pris: 5 ud af 5

Konceptet hos Flying Tiger Copenhagen er jo, at produkterne er billige. Det er ingen undtagelse, når det handler om fastelavnsudstyr. Det bliver nok svært at få kostumer og fastelavnsprodukter billigere end hos Flying Tiger Copenhagen. 


Samlet vurdering af ansigtsmaling og fastelavnsprodukter fra Flying Tiger Copenhagen:

 • Funktionalitet: 12 ud af 15
 • Nødvendighed: 11 ud af 15
 • Kvalitet: 10 ud af 15
 • Pris: 15 ud af 15

Den samlede karakter: 48 ud af 60


TESTPRODUKTET

Ansigtsmaling fra Flying Tiger Copenhagen

Produktnavn: Ansigtsmaling fra Flying Tiger Copenhagen
Beskrivelse: Med Flying Tiger Copenhagens udvalg af ansigtsmaling slipper du for skadelig kemi og andre usunde ting til en budgetpris
Pris: 10 kr
Webshop: Ingen webshop, men butikker i hele landet.