Slip fantasien løs til få penge med Flying Tiger Copenhagens DIY-udvalg

Test DIY-stempelsæt

Med Flying Tiger Copenhagens DIY-udvalg kan både fantasien og kreativiteten få frit spil. Uden at ruinere pengepungen. Der er mange timers underholdning gemt for både børn og voksne, der sammen får mulighed for at dele kreative stunder. Fokus i denne test har primært været på et nyt spændende DIY-stempelsæt med en masse spændende muligheder for at være kreative i familien samlet.

Med i testen var følgende tre bloggerfamilier:

Blogger 1 // Anne og Dorte fra Fantasifabrikken

Test DIY-stempelsæt
Alma med hjemmelavet stempel fra Flying Tiger Copenhagen

Vi er vilde med Flying Tiger Copenhagens hobbyprodukter og udvalg. Det gør det overskueligt og billigt for børnefamilier at være kreative sammen. Deres koncept med at holde priserne nede og hele tiden skifte ud i varesortimentet gør, at man inspireres, hver gang man går en tur gennem deres butikker. Børnene blev tydeligvis også inspireret under besøget, så udover Stempelsættet vi skulle teste, fik vi købt en masse andre lækre krea-produkter.

 • Funktionalitet: 3 ud af 5
  Børnene elsker at være kreative, og de elsker at være med hele vejen på krea-projekterne og bedst: at kunne gøre det selv. Det var desværre ikke muligt med DIY-stempelsættet. Alma på seks år var, som det ældste barn på FantasiFabrikken, efter vores mening, ikke gammel nok til at høvle stempelmotivet ud. Høvlen er skarp og kræver en sikker hånd for at få et brugbart slutresultat. Den skarpe høvl har dog et godt greb, som ikke glider i hånden, så vi voksne er meget tilfredse med dette værktøj. Stempelpuderne har to farvelag, som gør det nemt at se, hvor langt man er kommet, og hvor dybt der skal høvles. Meget hjælpsomt. De færdige stempler er et kæmpe hit hos børnene og de var på sidelinjen næsten hele vejen og bidrog med motiver og idéer hertil i form af deres børnetegninger.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Vi elsker at være kreative sammen med børnene. Der opstår en særlig mindeværdig stund fyldt med nærvær, som ellers kan være svært at huske i en travl hverdag. Her ser man børnene koncentrere og fordybe sig, og sidst men ikke mindst, sprudle af stolthed over deres færdige kreationer. I og med at Flying Tiger Copenhagens butikker er i konstant forandring, vil en tur gennem butikken altid være inspirerende. Det er rart at kunne tage børnene med på råd og få produkterne med hjem til øjeblikkelig ibrugtagning. Ved nethandel af krea-produkter er det svært at tage børnene med på råd, da de ikke inspireres på samme måde, som når de kan se og mærke produkterne i en fysisk butik.
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Kvaliteten af Flying Tiger Copenhagens hobbyprodukter er generelt af samme kvalitet som andre mærker, og der er opmærksomhed på kemi, etik samt samfunds- og miljømæssige standarder. De har et fint udvalg af hobbyartikler, som samtidig er i konstant forandring, så butikken er altid et besøg værd, uanset om det er basisudstyr eller nye inspirerende produkter, du går efter. Selve DIY-stempelsættet er lækkert at arbejde med. Alt hvad der skal bruges følger med, og det fungerer. Vi brugte lang tid på at udtænke og forbedre vores teknik, så vi kunne skære flere avancerede ting ud til sidst. Børnene stempler fortsat med stemplerne og de elsker det.
 • Pris: 5 ud af 5
  Priserne er bestemt til den lave side, når man sammenligner med andre hobbyforretninger. Priserne kan selvfølgelig bl.a. holdes så lave, da der i Flying Tiger Copenhagen butikkerne ikke er nogen rådgivning og vejledning at hente, men her kan man lade sig inspirere af produkterne og internettet. Med de lave priser gør det ikke så ondt i pengepungen at have børnene med på indkøb og lade dem vælge en ting eller to. Win-win, vi er bestemt fans.

Blogger 2 // Trine fra Septemberbørn

Herhjemme elsker vi at være i Flying Tiger Copenhagen. Både voksne som børn. Der er en del inspiration at hente i butikken til billige penge. Der er altid noget at finde til enhver lejlighed. Specielt deres DIY-kit har vakt stor interesse herhjemme, da det er noget, børnene har kunne være en del af. Udover at teste DIY-stempelsættet har vi herhjemme lavet DIY-slim og bilskumvoks. Det er sjovt for børn at skabe noget selv. Alt i alt har vi haft en rigtig positiv oplevelse ved at handle i Flying Tiger Copenhagen og vi er, uden tvivl, faste kunder i butikken nu.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Jeg synes det er fantastisk, at Flying Tiger Copenhagen har et bredt udvalg af DIY-produkter. DIY-konceptet er genialt, da det således er muligt at skabe ting fra bunden, hvormed børnenes nysgerrighed er skabt. Børnene har været helt hooked på projekterne og har deltaget ivrigt, hvor kun fantasien har begrænset os. DIY-stempelsættet har dog voldt os lidt problemer, da vi brugte meget tid på at finde ud af, hvordan det fungerede. Her havde en brugsvejledning til kittet været hensigtsmæssigt. Generelt oplever jeg, at man er overladt meget til sig selv i forhold til at finde ud af, hvordan tingene fungerer.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Da jeg bruger rigtig mange timer sammen med mine børn om ugen, er de kreative stunder en nødvendighed i vores liv. Det er her, vi alle kan samles om noget fælles. Skabe noget i fællesskab og dermed have oplevelser sammen. Fællesskabet starter allerede i butikken, når børnene er med. Det er her, inspirationen og nysgerrigheden opstår. Heldigvis har Flying Tiger Copenhagen nogle fantastiske åbningstider i forhold til mange andre butikker. Så der er altid muligt at komme forbi og blive inspireret til næste hobbyprojekt, når det passer én.
 • Kvalitet: 3 ud af 5
  Jeg er ikke begejstret for kvaliteten. Min generelle opfattelse er, at man nogle gange kan være heldig i forhold til kvalitet – andre gange ikke. Selve processen i at lave deres DIY-kit er ikke noget problem, men når projektet er færdigt, oplever jeg ikke, at holdbarheden er tilstrækkelig.
 • Pris: 5 ud af 5
  I forhold til ovenstående oplevelse af kvaliteten af deres produkter, så går pris og kvalitet jo ofte hånd i hånd. Jeg opfatter deres brede udvalg af hobbyartikler til den billige side. Ofte har produkter også en nyhedsværdi for børnene, hvor den længerevarende kvalitet måske ikke altid har den store betydning i alle henseender. Her er prisen taget i betragtning.

Blogger 3 // Camilla fra CPH Fit Mom

Flying Tiger Copenhagens genbrugelige malebog med trylletusch er et hit

Hjemme hos os var Flying Tiger Copenhagens DIY-stempelsæt et hit, men det er svært for de små at arbejde med. Det krævede, at jeg lavede nogle stempler først, før vi kunne komme i gang. Da min søn kun er fire et halvt år, var det svært for ham at bruge skrabere til at lave stemplerne. Men han syntes, at det var sjovt at bruge dem, jeg havde lavet. Jeg skar de to stykker linoleum ud i fire mindre stykker, så var det lettere at arbejde med. Vi købte også en malebog, hvor der medfølger en såkaldt trylletusch med vand i. Så farver man bare i bogen, og der kommer farver på tegningen uden farve på tuschen. Den var et stort hit, for når den tørrer, bliver den hvid igen og kan genbruges.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  DIY-stempelsættet er nemt at arbejde med for voksne, men for de små kan det være svært at lave stemplerne – de er dog sjove at bruge. Alt efter evne er der mulighed for fri fantasi. Jeg tegnede med blyant på linoleummet, og det gik rigtig godt.
 • Nødvendighed: 4 ud af 5
  Hjemme hos os er kreative stunder en del af hverdagen, så det er vigtigt, at have mulighed for at komme ned i butikken for at se og røre ved de ting, vi køber. Kreativiteten starter allerede nede i butikken, og når min søn kan se og røre ved tingene, så er det en oplevelse i sig selv. Dog kan enkelte af produkterne godt erstattes af andre produkter, der kan opfylde det samme behov.
 • Kvalitet: 1 ud af 5
  Jeg synes, at kvaliteten er okay, dog var stempelpuderne ret tørre, og derfor afgav de ikke et kraftigt aftryk.
 • Pris: 5 ud af 5
  Hvis man sammenligner med andre hobbyforretninger, så er priserne lave. Her kan de fleste derfor være med og få en god DIY oplevelse derhjemme. Stempel-kittet kostede cirka 50 kroner, men så følger der også mange timers underholdning med. Dog får man også, hvad man betaler for, da produkterne ofte går i stykker eller ikke holder særlig længe – her er kvalitet og pris ofte to faktorer, som går hånd i hånd.

Samlet vurdering af Flying Tiger Copenhagens DIY-stempelsæt

 • Funktionalitet: 11 ud af 15
 • Nødvendighed: 14 ud af 15
 • Kvalitet: 8 ud af 15
 • Pris: 15 ud af 15

Den samlede karakter: 48 ud af 60


TESTPRODUKTET

Produktnavn: DIY-stempelkit
Firma: Flying Tiger Copenhagen
Beskrivelse: Med Flying Tigers DIY-stempelkit kan du lade kreativiteten slippe løs for få penge.
Pris: 50 kr
Webshop: Der er ingen webshop, men man kan læse mere om Flying Tigers udvalg her.