Lav kreative påskeæg med Panduros påske DIY-kit

Med Panduros påske DIY-kit kan du kreere påskeæg i alle afskygninger. Lav fantasifuld pynt til påskebordet sammen med ungerne og dekorér personlige påskeæg, der er fyldt med spændende overraskelser.

Med i testen var følgende tre influencere:

1. Influencer // Sara fra Mama Palbom

Wauw! Sikke et vildt påskesortiment Panduro har. Jeg havde forventet at komme ind i en forretning med ting, som tilsammen kunne blive til påskepynt, eksempelvis maling i forskellige farver, løse fjer og plastikæg. Men der var SÅ meget forskelligt, bla kreasæt med påsketema. Vi valgte et malesæt, hvor der er holder til ægget og vandmaling samt flamingoæg til at male på. Ofelia og Konrad var med til at vælge, og de blev begge betagede af de papæg, der kunne komme modellervoks på, samt perler i gule farver og æggeformede perleplader.

Funktionalitet: 5 ud af 5
At være krea kræver ekstra fantasi. Tænkte jeg. Men Panduro skaber idéer og giver fantasien til børn og voksne, med deres store udvalg, hvor alt kan lade sig gøre. Jeg havde eksempelvis aldrig tænkt på, at man kunne dekorere papæg med modellervoks.

Nødvendighed: 4 ud af 5
Det er vigtigt for os, at vores børn får et andet forhold til påsken, så det ikke kun handler om de mange chokoladepåskeæg, der står i rækkevis i supermarkederne. Vi har ikke mange traditioner endnu – blandt andet fordi vi har en del fødselsdage omkring påske. Men noget vi gør os i, er den kreative del – vi maler æg, klipper gækkebreve og laver kreative perlerier. Herhjemme går vi meget op i de kreative stunder. Det er vigtigt at udvikle børnenes færdigheder og rose dem, når de stolt viser deres kreationer frem. Vi har tre kreaskabe herhjemme, som bliver brugt flittigt, hvad enten de sidder alene og hygger sig, eller vi gør det til en familiestund og alle fire laver noget fælles til hjemmet. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Ingen klager herfra! Alle produkter virker holdbare, og farverne er så fine. De holder også efter, at de små børnehænder har haft fat i dem. Jeg var imponeret over udvalget – der var ikke bare en slags gul perle eller modellervoks, men mange farver og udtryk.

Pris: 5 ud af 5
Jeg havde en forestilling om, at Panduro var en dyr butik, men det er ikke tilfældet. For eksempel kan du få tre af deres kreapakker til to pakkers pris, og du kan få fem poser perler for 50 kroner. Jeg ved ikke, om det er dyrere end andre steder, men jeg føler, at vi har fået meget for pengene.

2. Influencer // Anne og Dorte fra FantasiFabrikken

Panduro ved, hvad de har med at gøre. Det er en fryd at besøge deres butikker, når man elsker kreative projekter. Der er alt, hvad man kan forestille sig af alverdens spændende projekter, både i deres faste sortiment, men også i deres varierende sæsonvarer. Hvad enten man vil kaste sig ud i et nyt projekt eller bare har brug for et godt råd, så er deres kompetente personale en stor hjælp. Vi fik lang tid til at gå med at hygge omkring de påskeprojekter, vi købte i Panduro. Nu står de smukt og pynter i stuen.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Vi købte blandt andet tre pakker med påske DIY-projekter. Disse pakker indeholder alt, hvad man skal bruge til det givne projekt. Det var fedt, at man ikke skulle købe noget ekstra. Kassernes sværhedsgrad var inddelt efter alder. Det krævede dog alligevel noget voksenhjælp, da delene var meget små. Limen drillede blandt andet. Det skal dog siges, at børnene var vilde med det og var så stolte, da de var færdige. Udover disse pakker købte vi forskellige enkeltdele til at producere påskeæg i forskellige afskygninger. Panduro har et stort udvalg af basisting og nye spændende produkter, som gør det hele sjovere og nemmere. Vi var især vilde med æggesugeren, der hurtigt og nemt hjalp til at få pustet æggene. Æggeholderen hjalp med at holde æggene, mens børnene malede og drejede løs uden at få malingen tværet ud.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Vi elsker traditioner og her er påsketraditionerne ingen undtagelse. Påske er som andre højtider en oplagt anledning til at være kreativ, hvilket børnene på FantasiFabrikken elsker. De er med til at klippe, klistre og kreere påskepynten. Vi holder af at se, hvordan de koncentrerer sig og deres stolthed over de færdige kreationer. Vores påskeminder består mest af påskekyllinger, harer og selvfølgelig påskeæg i alle afskygninger. Disse minder og traditioner vil vi gerne bygge videre på og give videre til vores børn, så de også oplever traditionerne omkring påske. Påskens traditioner gives perfekt videre gennem kreative stunder, hvor der dekoreres æg og klippes påskefigurer.

Kvalitet: 5 ud af 5
Panduro har virkelig lækre produkter, og deres udvalg er enormt. Hvad enten det er sæsonbestemte produkter eller fra deres faste sortiment, så er kvaliteten og udvalget i top. Deres standartsortiment er altid fyldt op, så man kan få det, man kommer efter, og når årtiderne og traditionerne skifter, så følger Panduro med. Har man lyst til at kaste sig ud i nye projekter eller bare har brug for et godt råd, så er personalet hos Panduro meget kompetente og hjælpsomme. Vi oplevede en utrolig stor omtanke fra ekspedienten under vores indkøbstur, hvor ekspedienten under betalingen, helt umotiveret, gav os en masse gode råd med på vejen i forhold de varer, vi havde udvalgt.

Pris: 3 ud af 5
Udvalget og vejledningen taget i betragtning er prisen i orden. Det er bestemt i den dyre ende, men man kan være sikker på at få kompetent vejledning og inspiration i form af udstillede produkter og af og til mulighed for, at du og børnene kan afprøve et udvalgt produkt. Du kan ligeledes være sikker på, at du ikke går forgæves, hvis du søger materialer til et givent projekt.

3. Influencer // Camilla fra CamamaMilla

Sammen med Sille på fire år har jeg testet Panduros udvalg af kreative påskesager. Og det var faktisk en af de tests, der gav mor her lidt sved på panden forinden vores besøg i Panduros butik. Jeg er nemlig ikke særlig kreativt anlagt, og er på ret dybt vand, når det kommer til den slags aktiviteter med ungerne. Heldigvis havde vi en fantastisk oplevelse i butikken, hvor en engageret medarbejder smilende svarede på alle mine uvidende spørgsmål. Og jeg blev særligt begejstret, da jeg så deres DIY-sæt, der indeholder alle materialer og en udførlig vejledning. GENIALT! Og Sille, hun var ovenud lykkelig, da hun måtte vælge hele tre forskellige pakker, samt papæg og maling, der skal blive til fine påskegaver til bedsteforældrene. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Som sagt, så var vi meget begejstrede over Panduros kreative DIY-sæt med påskepynt. De er super nemme at gå til, selv hvis man ikke besidder de mest imponerende kreative evner. På pakkerne kan man se, hvor gammelt barnet cirka skal være for at kunne lave pynten, og dem vi valgte passede derfor rigtig fint til Silles niveau. 

Nødvendighed: 2 ud af 5
For os synes jeg ikke, at påskepynt er en nødvendighed. Men det er hyggeligt og en nærværende måde at være sammen børnene på, når vi laver pynten sammen. For mig er det vigtige den læring, der er forbundet med at skabe noget og at man kan bruge sine kreative evner, fordybe sig og gøre sig umage.

Kvalitet: 4 ud af 5
Når man kommer ind i Panduro, fornemmer man, at her er tale om en butik med god kvalitet. Især var jeg overrasket over, at de har så stort og bredt sortiment. Der er vitterlig noget for alle aldersgrupper og i alle sværhedsgrader. Alle de produkter vi har købt, er af en høj kvalitet. De har været nemme at arbejde med, og har holdt til både en to- og fireårigs lidt hårdhændede håndtering.

Pris: 4 ud af 5
Hos Panduro passer den høje kvalitet og prisen rigtig fint sammen. Jeg synes, man får rigtig meget for pengene – og vi benyttede os selvfølgelig af deres “tag 3 og betal kun for 2-tilbud” på alle de fine påske DIY-sæt, der gjorde prisen ekstra god.

Samlet vurdering af Panduros påske DIY-kit:

  • Funktionalitet: 14 ud af 15
  • Nødvendighed: 11 ud af 15
  • Kvalitet: 14 ud af 15
  • Pris: 12 ud af 15

Den samlede karakter: 51 ud af 60


TESTPRODUKTET

Produktnavn: Panduro påske DIY-kit
Firma: Panduro
Beskrivelse: Med Panduros DIY påske-kit kan du samle familien og kreere alverdens påskedekorationer
Pris: Cirka 50 til 100 kroner per sæt
Webshop: Kan købes her

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar