Tid til hjemmehygge med Flying Tiger Copenhagen

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen
Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

Med Flying Tiger Copenhagens store udvalg af spændende spil, malebøger og legetøj er der garanti for timevis af underholdning. Saml familien til hyggelige spille- og legestunder.

Med i testen var følgende tre influencere:

1. Influencer // Christina fra Mig og Morskabet

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

For mange år siden åbnede der en Tiger-butik i Ballerup Centret, og jeg var henrykt. Endelig havde mit lokale stationscenter fået min yndlings-dimse-dut-butik. I dag hedder den Flying Tiger Copenhagen og er alt andet end en dimse-dut-butik. I stedet er det butikken, hvor jeg køber kontorartikler, krea-tilbehør, fødseldagspynt, nips til boligen, krydderier, is og underholdning til store og små, i form af legetøj eller spil. Alt sammen for få penge. I dag er Flying Tiger Copenhagen fortsat en af mine yndlingsbutikker og en af dem, jeg altid svinger forbi, fordi de konstant får nye spændende varer ind. Forleden var jeg forbi butikken på en Momster Test mission.

Funktionalitet: 5 ud af 5
I hver Flying Tiger Copenhagen butik, findes der en underholdningssektion – en lille afdeling hvor du finder alt fra klassiske spil som Mikado, Kalaha og Ludo til nye små spil. Alle spillene kommer med en dansk spilleforklaring og er lige til at gå til. Særligt den danske manual betyder, at det enkelte produkts funktionalitet er høj, og det giver mig som bruger, en god oplevelse. Yderligere er alle spil forsynet med info omkring aldersgruppe og hvor mange deltagere, der kan spille.

Nødvendighed: 3 ud af 5
Alt er relativt, når det kommer til nødvendighedsspørgsmålet. Derfor er ratingen også derefter. Det er et smagsspørgsmål, om behovet for at købe de enkelte varer er en nødvendighed. Når dette er sagt, synes jeg bestemt, at man bør besøge Flying Tiger Copenhagen før man leder andre (formentlig) dyrere steder.

Kvalitet: 4 ud af 5
Jeg synes, at kvaliteten er høj – prisen taget i betragtning. Eksempelvis matcher det indkøbte kortspil i Flying Tiger Copenhagen det fra den lokale gameshop – men prisen gør ikke. Underholdningsværdien i de udvalgte spil er høj, og at Flying Tiger Copenhagen har ændret i udformningen på et simpelt kortspil, skaber en ny oplevelse hos en kortelsker.

Pris: 5 ud af 5
Flying Tiger Copenhagen er og bliver billigere end billig. Det er befriende at kunne købe et spil for få penge og samtidig få så meget underholdning for pengene.

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

2. Influencer // Karina fra Mortotten

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

Jeg elsker spil og hjemmehygge og husker bedst de hyggelige spillestunder fra min barndom – blandt andet om aftenen på ferierne. I dagens Danmark handler alt om spil på iPad, gaming eller nye Apps. Det er naturligvis fremtiden, men der er noget særligt over brætspil, puslespil, malebøger og vendespil, som ikke foregår via en App. Vi har testet ludo, vendespil, fingerbowling, malebøger og krammedyr, som har skabt lykke og jubel hos drengene. Det er ikke fordi, at de ikke kender til malebøger og vendespil på ægte vis, men vi gør det for lidt. Det har været SÅ hyggeligt at sidde i silende regn med stearinlys og varm kakao, mens drengene har tegnet i malebøger. I min familie vil vi fokusere meget mere på denne form for kvalitetstid. Jeg vil derfor også klart anbefale Flying Tiger Copenhagens produkter. De har alt i spil og kreative sager – til billige penge – så alle kan være med. Felix har allerede udset sig flere ting i butikken, som han vil ønske sig i fødselsdagsgave – og så har det vidst været en succes.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Det fungerer både for mig og drengene. Vi har hygget og haft samvær. Drengene har virkelig følt, at det var deres dag, da de helt selv kunne vælge de spil og legesager, som vi skulle have med hjem. Både spil og krammedyr har fungeret efter hensigten. Fingerbowling er til små fingre, så faktisk var Hector (4 år) den bedste til at stille banen op, hvilket han var meget stolt over. Han kunne også selv rulle kuglen og lavede strike næsten hver gang. Felix er en lille regelrytter, så find fem fejl-bogen var lige i skabet. Han sad med den i halvanden time og var meget stolt over, at han selv kunne finde fejlene.

Nødvendighed: 3 ud af 5
For mig er det en stor nødvendighed og noget, som jeg har behov for at give videre til mine drenge. Drengene har også behov for, at vi hygger fælles omkring deres hobbyer. De ville også have hygget sig med iPaden, men jeg føler, at vi får langt mere ud af den hjemlige hygge, hvor vi er tilstede i stedet for, at vi sidder begravet i en iPad. Det, at vi sammen kunne gå ind i butikken og Felix fik følelsen af, at han bestemte, har gjort dagen meget mere spændende. Han har allerede spurgt, om vi snart skal gøre det igen. Endnu et grundlag for, at det fysiske vinder over teknologien.

Kvalitet: 5 ud af 5
Kvaliteten af produkterne er helt i top. Selvom de kun koster en 10’er, er kvaliteten nøjagtig den samme som fra en anden butik. De har et kæmpe udvalg af spil og legeting. Vi havde utrolig svært ved at beslutte os, da vi hele tiden skulle have lidt mere med. Der er regler med i alle pakkerne, så vi har ikke været i tvivl en eneste gang.

Pris: 5 ud af 5
Prisen kan man ikke sætte en finger på. Det er billige produkter, som alle kan være med på. Selv de børn der kommer med deres egen pung og lommepenge kan få mere end én ting. Det er langt billigere end andre butikker, og jeg er ikke færdig med at købe spil i Flying Tiger Copenhagen.

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

3. Influencer // Trine fra Septemberbørn

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

Det er altid med stor begejstring, når jeg og børnene sætter benene i Flying Tiger Copenhagen. Denne gang skulle vi shoppe spil og leg. De har et bredt udvalg, og det er virkelig svært at begrænse sig. Butikken er altid overskuelig, hvilket gør det til en fornøjelse at shoppe. Udvalget af spil er stort, og hvis vi kunne, havde vi købt det hele. Flying Tiger Copenhagen har desuden nogle gode åbningstider, så man kan altid tage et smut forbi, når lysten melder sig.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Børn elsker at spille og lege. Det gør mine børn også. Derfor er det dejligt at komme ind i en butik som Flying Tiger Copenhagen. Børnene er vilde med det udvalg, som vi har købt – også selvom vi kunne havde købt meget mere.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Jeg synes, det er alfa omega at have hyggelige stunder med spil og leg sammen med sine børn. Da jeg ofte er hjemme med mine fire børn, havde vi fokus på at vælge spil og leg, som kunne fremme deres forståelse af verden. Det er vores pligt som forældre at fremme vores børns nysgerrighed på omverdenen. Således havde jeg Hjalte på seks år med i butikken for at finde spil og leg, som kunne fremme læring. Også her har Flying Tiger Copenhagen et bredt udvalg, hvis man tænker kreativt.

Kvalitet: 3 ud af 5
Jeg synes, at deres kvalitet af produkterne varierer. Nogle gange er man heldig – andre gange ikke. Men produkterne virker som de skal, og der er et bredt udvalg. Derudover elsker jeg, at mange af deres produkter kan gøre læring til en leg. Med det rette fokus, kan man fremme børnenes forståelse af verden med en positiv oplevelse igennem deres udvalg af produkter.

Pris: 5 ud af 5
Igen slår Flying Tiger Copenhagen igennem på prisen. Det er virkelig billigt. Kvaliteten er også derefter, men jeg føler ikke, at det gør noget. For børn handler det ofte om nyhedsværdien, så er det rart, at det ikke er guld, som kommer til at ligge i skabet og blive støvet.

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

Samlet vurdering af Flying Tiger Copenhagens spil og legetøj

  • Funktionalitet: 14 ud af 15
  • Nødvendighed: 11 ud af 15
  • Kvalitet: 12 ud af 15
  • Pris: 15 ud af 15

Den samlede karakter: 52 ud af 60


TESTPRODUKTET

Test af billige spil fra Flying Tiger Copenhagen

Produktnavn: Spil og legetøj fra Flying Tiger Copenhagen.
Firma: Flying Tiger Copenhagen.
Beskrivelse: Med Flying Tiger Copenhagens spil og legetøj kan du samle familien til hyggelige spille- og legestunder.
Pris: Fra 10 kroner.
Webshop: Ingen webshop, men du kan læse mere om Flying Tiger Copenhagens udvalg her.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar