Ta en tur tilbage til barndommen med de kendte HAMA perler i en moderne version fra Panduro

Processed with VSCO with a5 preset

Alle kender hamaperlerne – legetøj fra Mors tid. Man ved det er et kvalitetsprodukt, når børn i dag også kan bruge timer på dem. Og med de nye, moderne samlekits fra Panduro bliver kreativiteten for alvor sluppet løs. Med Hama perlerne og sættene fra Panduro kan hele familien kreere de fineste perlerier sammen. Og i uge 18-21 tilbyder Pandurobutikkerne 20 procent rabat. Få inspiration fra disse tre Momster-familier, der har testet udvalget.

Med i testen var følgende tre influencere:

1. Influencer // Trine fra Septemberbørn

Processed with VSCO with a5 preset

Er der noget mere nostalgisk, som når ens børn leger de samme lege, som man selv gjorde, da man var barn? Sådan har jeg det virkelig med Hama perlerne fra Panduro. Hvor har jeg bare brugt mange timer som barn på at kreere forskellige ting af perler. Selvfølgelig er der sket en del på markedet, siden jeg var barn for 25 år siden. Vi har derfor testet kittet Happy Elephants by Anja Takacs, som er et færdigt kit med Hama perler, hvor man kan kreere de fineste elefanter.

Funktion: 5 ud af 5
Jeg synes, det er et genialt koncept, hvor man kan købe “hele pakken”. Man skal som forældre ikke tænke meget ud af boksen, når det hele bliver serveret for en. Det er bare at åbne pakken og komme i gang, så funktionen er fuldstændig som forventet. Min 6-årige dreng, har i hvert fald nydt at kunne gå til og fra som det passer, og jeg har nydt at kunne sidde og hjælpe med på sidelinjen.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Vi elsker kreative stunder herhjemme og Hama-perler er en fast del af vores sortiment. Det har været sjovt at afprøve kittet, da vi har haft noget at bygge efter, og det har været et større projekt end vanligt. Jeg vil helt sikkert sige, at Hama perlerne er en nødvendighed herhjemme. Og så bidrager det også til at styrke børnenes finmotorik og koncentration. Hvis man mangler idéer og inspiration til perlebyggeriet, kan jeg klart anbefale perle-bøger. Vi har både perlebøger til maxi- og midiperlerne. Det er genialt.

Kvalitet: 5 ud af 5
Igen svigter Hama perle-produkterne ikke. Jeg har prøvet billigere versioner end Hama og har endnu ikke oplevet nogen være i samme gode kvalitet. Hama perler er renere i farven og har en bedre holdbarhed, når de stryges.

Pris: 5 ud af 5
Der er et bredt udvalg af Hamas produkter i Panduro. For sjov prøvede Thomas og jeg at gætte prisen på kittet. Vi var enige om, at vi ville give 150 kroner for det, men at det sikkert var dobbelt så dyrt. Da vi tjekkede prisen, blev vi positivt overraskede over, at prisen var sølle 180 kroner. Så ikke langt fra, hvad vi ville give. Og med 20 procent trukket fra, som Panduro giver i rabat i uge 18 til 21, så er det jo spot on på prisen.


2. Influencer // Camilla fra Frk. Pryssing

Det er ren nostalgi at åbne poserne med Hama perlerne fra Panduro. Duften bragte mig tilbage til barndommen. Det gør bare noget særligt, når de æstetiske oplevelser kommer frem. Det perlekit som vi har testet, synes jeg er rigtig fint, og det er en god “starter”, hvis man er i tvivl, om man rent faktisk vil lave perler. Jeg er fan og forelsket. Perlerne har ikke ændret sig de sidste 25 år og jeg synes, at det er genialt med transparente perleplader.

Funktionalitet: 3 ud af 5
Produktet er rigtig fint. Det kommer i en kasse, hvor det hele er med, inklusiv strygepapir og vejledning. Der medfølger to poser med perler – én med lysgrå og én med resten af perlerne. Når man ved, hvordan perler normalt kan købes, synes jeg, at det er rigtig ærgerligt, at farverne ikke er delt. Ellers havde det været helt i top.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Kreative stunder er vigtige. Og eftersom jeg ikke er kreativt anlagt fra naturens side, er det malerbøger, perler, vendespil, puslespil, som vi er kreative med. Perlerne opfylder et frirum i vores hjem, et frirum fra hverdagen, hvor alt kan lukkes ude. Zara er stadig for lille, men deltog i stedet med sine egne perler (Hama maxi) ved siden af, så det stadig blev en fælles ting.

Kvalitet: 5 ud af 5
Perlerne er af høj kvalitet. Der var endda ekstra perler med i pakken, så den elefant der kiksede for mig første gang, kunne jeg lave igen – uden at skulle investere i noget selv.

Pris: 5 ud af 5
Perlerne har en rigtig fin pris. Der medfølger alt, hvad du skal bruge for kun 180 kroner. Alle kan være med her – både som dagligt køb, men også som ønsker til fødselsdag og jul.

3. Influencer // Marlene fra Maltheogmatildesmor

Perlesættet Happy Elephants by Anja Takacs fra Panduro skabte virkelig stor glæde herhjemme. Sættet er anbefalet fra 5 år, hvilket jeg synes passer rigtig fint. Mathilde er knap 5 år, og for at vi får lavet elefanterne færdige, har hun stadig brug for, at det er en fællesaktivitet – men jeg er ikke i tvivl om, at hun om et par måneder vil kunne klare det selv. Sættet kommer med et stort billede af de færdige elefanter, som gør det nemt at se præcis, hvor mange perler, som man skal bruge.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Det store billede af de færdige elefanter gør det nemt at tælle hvor mange perler, som man skal sætte de forskellige steder, og det gør projektet nemt og overskueligt.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Herhjemme prøver vi at begrænse børnenes skærmtid, men især om vinteren synes jeg, at det kan være svært at finde på sjove aktiviteter. Her er perler en fin mulighed, som de fleste børn kan være med på. Malthe – som kun er 3 år – får trænet sin finmotorik, og selvom han ikke får lavet de helt store plader, så er han stadig med i aktiviteten og hygger sig med det. Mathilde er virkelig blevet grebet af det, og det er sjovt at se, hvordan hun begynder at arbejde med mønstre og former.

Kvalitet: 5 ud af 5
Der er ingen tvivl om at Hama perler er noget af det bedste, som man kan få, og udvalget er gigantisk. Herhjemme bruger vi aldrig andet.

Pris: 4 ud af 5
Prisen på produkterne fra Panduro er cirka den samme som andre steder.  Jeg synes, at man får rigtig mange timers underholdning for pengene i de her produkter.

Samlet vurdering af Panduros Hama perler:

  • Funktionalitet: 12 ud af 15
  • Nødvendighed: 15 ud af 15
  • Kvalitet: 15 ud af 15
  • Pris: 14 ud af 15

Den samlede karakter: 57 ud af 60


TESTPRODUKTET

Produktnavn: Hama perler “Happy Elephants by Anja Takacs” fra Panduro.
Firma: Panduro.
Beskrivelse: Med Hama perlerne fra Panduro kan du og ungerne kreere de fineste perleplader.
Pris: 180 kroner.
Webshop: Du kan finde Hama perlerne lige her.

Ud over det fine perlekit med elefanter kan du også få sættet Forrest Friends, hvor du kan lave perleplader med skovens sødeste beboere – en ræv, to ugler, en kanin og et egern. Find det lige her.