Momster guider: Fire krea-projekter med ungerne i Store Bededagsferien

Processed with VSCO with a5 preset

Store Bededagsferien er en oplagt mulighed, hvis du vil sætte gang i familiehyggen med en masse kreative projekter. Vi har fundet fire fede krea-aktiviteter til dig og dine unger, som vores momsters har testet for dig.

1. Tag en tur tilbage til barndommen med HAMA’s perler

Ungerne kan bruge mange timer på at kreere fine perleplader

Nostalgien er på spil her. Du husker sikkert HAMA perlerne fra din egen barndom, det gør vi i hvert fald. Og man ved, at det er et kvalitetsprodukt, når børn i dag også kan bruge flere timer på at kreere perleplader i alle afskygninger. Lige nu kan du få de fineste perle-kits i Panduro – designet af Anja Takacs – og der er garanti for mange kreative og hyggelige timer for dig og ungerne.

Du kan hente inspiration og læse mødrenes anmeldelser lige her.

2. Spændende (og billige) DIY-projekter fra Flying Tiger Copenhagen

Test DIY-stempelsæt
Lav dine helt egne stempler med DIY-stempelsættet fra Flying Tiger Copenhagen.

Flying Tiger Copenhagen har et stort DIY-udvalg, så du og ungerne kan slippe kreativiteten løs med alt fra stempelsæt til malebøger og DIY-slim – og det bedste af det hele er, at du ikke ruinerer pengepungen.

Vores mødre har testet en del af udvalget. Du kan læse anmeldelserne og blive inspireret lige her.

3. Få en kreakasse leveret direkte til døren

Kreakassen gør det hurtig og nemt at sætte gang i kreative stunder

Kreakassen er fyldt med spændende materialer der sætter gang i kreativiteten. Du får den leveret direkte til døren, og den gør det derfor nemt at skabe kreative og hyggelige stunder for hele familien.

Vores skønne mødre og deres unger har testet Kreakassen. Klik her hvis du vil læse deres anmeldelser.

4. Skab mere tid til kreative hyggestunder

Tavlen fra Pictoboards skaber tid, struktur og overblik i hverdagen

Pictoboards’ BIMO-tavle er til børnefamilien, der ønsker mere overblik, struktur, tid og glæde i hverdagen. Tavlen gør det muligt at vise dagens aktiviteter på en børnevenlig måde, så ungerne let kan overskue, hvad der skal ske i løbet af dagen. Skab mere tid til hyggestunder i den travle hverdag.

Momster-mødrene og deres unger har testet tavlen – læs deres anmeldelser lige her.

Skriv et svar