Happy Helper opfylder drømmen om den hjælpende hånd til rengøringen

Når en happy helper er på besøg, skal rengøringsmidlerne frem

Det er sommerferie, og der er mange andre sjove ting at lave end at gøre rent. Men selv solen og sommeren kan ikke skjule nullermændene og de beskidte børnetæer på køkkengulvet. Så frem med rengøringsmidlerne. Men, du behøver nu ikke selv at gøre det. Happy Helper er et rengøringskoncept, der sender én ud til dig for at klare opgaven – så det eneste, du skal arbejde på denne sommer, er din sommerkulør!

Følgende tre mødre har skrevet en anmeldelse:

1. morinfluencer // Sarah Bergen

Jeg og min familie har været så heldig, at prøve konceptet Happy Helper lige inden vi skulle på ferie hele familien. Det har faktisk overrasket mig, hvor meget overskud det har givet os i dagene inden afrejse. Jeg vægter et rent hjem højt. Med et lille hus på to plan og både forhave og baghave, hvor børnene får lov at være børn, og løber ud og ind, når de leger, bliver der ofte støvsuget, vasket gulv, tørret støv af osv. Hovedrengøringen kommer så oveni! Det er mange timer om måneden på de praktiske ting i hjemmet, og dem vil jeg rigtig gerne bruge på at være sammen med børnene i stedet. Nu har de alle lige fået sommerferie, og vi rejser om et par dage! Og inden vi skal på ferie hvor der i forvejen er 1384 ting, der skal klares, skal jeg have klaret hovedrengøringen.

Funktionalitet: 5 ud af 5

Happy Helpers hjemmeside er overskuelig og nem at navigere rundt i. Der er reviews over de Happy Helpere, der har været ude og gøre rent i private hjem. Det er noget, jeg altid vægter højt, for hvem vælger ikke ofte ud fra anbefalinger? Det gør jeg i hvert fald. Jeg valgte en kvinde ved navn Coralie. Vi skrev lidt sammen via systemet omkring tidspunkt og hvilke opgaver, jeg ønskede, hun skulle klare for os, inden vi skulle på ferie. Man bliver løbende opdateret over SMS, når både bookinger er godkendt eller når ens Happy Helper skriver, hvilket er super brugervenligt. 

Nødvendighed: 5 ud af 5

Jeg elsker at tage fra og komme hjem til et helt rent hjem! Det hjalp Happy Helper mig med. Nu kan jeg i stedet bruge ungernes første dages sommerferie på dem og bare NYDE, at der er ferie. Jeg kan pakke i ro og mag sammen med dem og udvælge alle de ting, de gerne vil have med på vores fantastisk ferie. 

Kvalitet: 5 ud af 5

Coralie, som var vores Happy Helper var fantastisk. Hun var meget grundig og gjorde et godt stykke arbejde. Vi bookede hende i 3,5 time til den hårde rengøring. Hun har gjort hovedrent i begge vores store badeværelser, vasket hele entréen med alle lister, dørkarme og døre, vasket køkkenet ned og taget ovnen, risten og bageplader, så de er helt perfekte. 

Pris: 4 ud af 5

Prisen er altså ret fantastisk. 640 kr for 3.5 times hovedrengøring, hvor Coralie virkelig har gjort et fantastisk arbejd er helt fair. Husk, det er fradragsberettiget, da det går over håndværkerfradrag.

En lille svømmetur, mens hjemmet får en overhaling

2. Influencer // Fantasifabrikken

Dorte

Happy Helper er en online platform, hvor der kan bookes rengøring og andet hushjælp til en overkommelig pris. Helperne kan selv bestemme deres arbejdstid og løn, og man får udført husligt arbejde til et overskueligt beløb alt efter, hvilken helper man vælger. Og håndværkerfradraget kan benyttes, hvorved prisen i sidste ende reduceres. Det er nemt og enkelt at booke en helper. Vi kunne vælge mellem adskillige helpere, som havde skrevet lidt om sig selv og man kan læse andres oplevelse med den pågældende helper. Måske man er heldig at møde en fantastisk helper, som man kan booke igen. Vi er i bund og grund vilde med hele konceptet. Jeg benyttede mig af livesupporten med diverse spørgsmål, og det fungerede super godt. Skulle der være yderligere problemer har de også telefonsupport, som endda også har weekendåbent.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Det var nemt at booke på hjemmesiden. Man opretter en profil med personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Det fremgår tydeligt, hvad man kan forvente af en rengøring, hvis det er det, man skal have udført. Ligeledes kan man hele vejen igennem bookingen følge prisens udvikling og sammensætning. Efter endt booking kan man chatte med helperen. Her kan man konkretisere den ønskede opgave. Hvis ikke helperen kan hjælpe med det ønskede, kan man frit aflyse opgaven og booke en anden. Der er ingen tvivl om, at jo bedre helperen er inde i opgaverne og kender hjemmet vil man med tiden få mere ud af pengene. Helperne er dog ikke professionelle og deres erfaring ses umiddelbart afspejlet i deres timeløn, som de selv fastsætter. Det er selvfølgelig vigtigt for helperen, at denne får samlet gode anmeldelser. Dårlige anmeldelser vil ødelægge deres helper-karriere.

Nødvendighed: 4 ud af 5
Herhjemme hader vi begge rengøring. Med tre små børn er der andet at bruge tiden på. Selv om jeg for nuværende nyder barslen med lillesøster, så er tiden stadig knap. Man når slet ikke det, man sætter sig for. Derfor er det rart at få hjælp til den grundige rengøring, man ikke kan klare med en baby på armen eller i bæresele.

Kvalitet: 3 ud af 5
Kvaliteten har jo som sådan ikke noget med selve Happy Helper platformen at gøre. Det afhænger jo af den enkelte helper, så den kan være utrolig svingende. Kontakten til min helper gik fint. Desværre kom han ikke som aftalt, men vi fandt frem til et andet tidspunkt, han kunne komme. Her var telefonsupporten super hjælpsom, selvom det var søndag formiddag. Hun tilbød endda at forsøge at finde en anden, der kunne komme. Helperne er, som sagt, ikke profesionelle. Første gang de kommer kan det kræve grundig vejledning og tilvænning alt efter, hvor erfaren helperen er. Vores helper behøvede meget vejledning og tog ikke så meget af sig selv. Men det endte med er fint resultat. Helperen var yderst høflig og udførte arbejdet som aftalt.

Pris: 4 ud af 5
Man kan jo ansætte en hushjælp uden det gebyr, som Happy Helper tager. Men det kan være svært at finde fast, dygtig hjælp. Får du rengøring via Happy Helper, styrer de alt omkring penge og hjælper til ved eventuelle uoverensstemmelser. Du kan frit vælge en anden helper, hvis du er utilfreds. Det er et plus. Du kan vælge én til en billigere/dyrere timeløn alt efter, hvor meget erfaring du ønsker, helperen skal have. Sammenlignet med professionelle firmaer er det væsentlig billigere, og du kan jo være heldig at finde en dygtig helper. Konceptet er super og prisen er overkommelig. Happy Helper tager forventelig nok et servicegebyr, som umiddelbart er i den høje ende. Men ses det i sammenhæng med servicen er det faktisk okay.

3. influencer // Selina Shipley

Der er pludselig masser af tid til at læse, når man får klaret rengøringen.

Som mor til en dreng på 2,5 år, og hvor begge forældre er selvstændige, må jeg bare erkende, at tiden til at gøre grundig rent sjældent er der. Når min kæreste og jeg holder fri samtidig, så vil vi langt hellere lave noget sammen som familie end at gøre rent. Vi når som regel kun den mest basale daglige rengøring med opvask, tøjvask og støvsugning. Derfor var vi meget glade, da vi blev tilbudt at teste Happy Helper’s koncept af. 

Funktionalitet: 5 ud af 5 
Det var meget nemt at booke en Happy Helper. Jeg indtastede postnummer, valgte en dato og skrev antal kvadratmeter på min lejlighed. Så kom der en oversigt over mulige Helpere i mit område med billeder og læse info om hver enkelt. Jeg valgt én og ventede herefter bare på, at Helperen bekræftede bookingen. På selve dagen forklarede jeg Helperen lidt om lejligheden, hvad der skulle prioriteres (hos os var det gulvene og badeværelset) og viste hvor rengøringsmidler, støvsugeren osv. stod.

Nødvendighed: 3 ud af 5
Hjælp til rengøringen er ikke en nødvendighed som sådan, men helt klart en luksus at få hjælp til at få klaret nogle af de opgaver, jeg sjældent selv når. Jeg kan godt finde på at bruge Happy Helper igen, da jeg synes, det var rart at få klaret en masse andre ting imens hjemmet blev rengjort. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Happy Helperen havde prioriteret de opgaver, som jeg havde sagt var de vigtigste (gulve og badeværelset) og det var også nogle tidskrævende opgaver, så er fuldt ud tilfreds. Kommunikationen med Happy Helperen foregik på engelsk, men det var rigtig fint. 

Pris: 5 ud af 5 

Jeg synes, prisen for rengøringen er rigtig fin. Man skal tænke på det som, at man får frigivet sin tid til at gøre noget andet. Jeg har ikke undersøgt andre priser, men synes Happy Helpers priser er fine. Jeg er i hvert fald glad for resultatet og vil gerne bruge dem igen en anden gang, når lejligheden trænger til en ekstra kærlig hånd.


Samlet vurdering af Happy Helper:

Funktionalitet: 15
Nødvendighed: 12
Kvalitet: 13
Pris: 13

Den samlede karakter: 53 ud af 60


TESTPRODUKTET

Produkt: Rengøring fra Happy Helper
Brand: Happy Helper
Beskrivelse: Happy Helper er en platform, hvor man kan booke rengøringshjælp i blandt en masse helpere.
Pris: Priserne ligger i den billige ende, og varierer alt efter helperens erfaring. En del af dem ligger omkring 120 kr. Og efter fratræk af håndværkerfradrag slipper du for blot 90 kr. Se alle helperne og deres priser her.