Multifunktionel food maker til hele familien

En ny multifunktionel food maker, spækket med funktioner til hele familien, har ramt markedet. Især de yngste kan glæde sig. Hvilke muligheder den har, og hvordan den virker, har en håndfuld mødre og deres unger undersøgt og testet for dig, så du er klædt godt på, inden du beslutter dig for, om du vil investere i denne maskine.

Følgende 3 influencere har anmeldt Baby Food Makeren:

1. influencer // Karina fra Mortotten

Hjemmelavede smoothies med på farten

Jeg har været så MEGA heldig at få lov til at teste Kidsme Baby Food Maker sammen med min mindste fyr Sixten. Vi har faktisk haft et evigt babymad-issue herhjemme, med de 2 mindste i hvert fald. De har været VIRKELIG dårligere mad-spisere! Amning har fungeret til UG+ med alle 3 drenge, men så snart vi skulle overgå til grød og rigtig mad, har en lavine af problemer startet. Jeg har gået med evig hovedpine over, om Sixten fik næring nok, om jeg udfordrede ham på smagsløgen og på konsistens af hjemmelavet mad. Jeg er ovenud lykkelig for at denne Food Maker er kommet til, det lyder helt åndssvagt, men den har gjort det SÅ nemt for mig (og Sixtens). Dens dampfunktion er den største luksus, og at man samtidig kan blende hele måltidet efter en omgang damp, i samme beholder, gør det bare ENDNU nemmere. Jeg elsker damp af mange årsager. Maden beholder SÅ mange flere vitaminer, og personligt synes jeg selv, maden bliver lækrere. Det er svært at fatte sig i korthed, når man er så begejstret for et produkt.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Den er fantastisk at bruge. Når man lige har fundet fidusen, er det kun fantasien, der sætter grænser. Jeg så en video på YouTube, og så gav alle delene mening, og 4 sekunder efter, var jeg selv i gang uden problemer.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Herhjemme er den livsnødvendigt for MIG og mine 2 mindste børn og vores behov. Har man et barn, der spiser alt uden problemer, er den ikke lige så nødvendig, men den er stadig en mega luksus i madlavningsprocessen og i at lave ordentlig mad med vitaminer i til de små.

Kvalitet: 4 ud af 5
Food Makeren virker perfekt. Dog bliver den en anelse for varm i det øverste låg, når man damper, så man godt kan brænde nallerne, hvis man bare direkte tager ved låget. Måske man i næste model skulle indtænke en anden metode eller et greb, så man kan holde på uden at brænde sig.

Pris: 5 ud af 5
Prisen for maskinen er 999,95 kr, og jeg synes faktisk, den er billig i forhold til, hvad den er værd! Jeg har inden denne brugt en stavblender, som jo ikke kommer i nærheden af den her, og prisen på den var nærmest den samme.

2. Influencer // Henriette fra Fru Holmlund

Lad mig sige med det samme – jeg elsker min nye Baby Food Maker! Jeg har brugt den til både aftensmad og smoothies til familiens mindste, og især smoothies vil jeg fremover bruge den meget til. Mine større drenge elsker smoothies! Jeg vil også gerne være med til at passe på miljøet og ved at lave maden selv, får jeg brugt rester og sparer emballage + penge. Genialt!

Funktionalitet: 5 ud af 5
Maskinen er meget meget brugervenlig. Og jeg er altså ikke særlig teknisk anlagt. Den var nem at sætte op, og indenfor 10 minutter var jeg i gang. Især synes jeg, det er smart, at du steamer maden direkte oven på blenderen. Dvs når maden er dampet, så vender du bare maden ned i blender-delen og blender i det dampede vand. På den måde får du alle vitaminer med. Og sparer opvask – hvilket kun er en bonus! 

Nødvendighed: 5 ud af 5 
Jeg var faktisk ret spændt på, om det bare ville være endnu en køkkenmaskine, der kom til at stå og samle støv. Jeg plejer jo bare at lave maden i gryde, og så blende efterfølgende. Men sådan kommer det ikke til at gå! Maskinen er allerede uundværlig. Jeg har alle funktionerne, jeg skal bruge i én maskine, og jeg kan lave alt muligt andet, mens maden bliver tilberedt. Det er ret fedt, når man er mor til tre. Min yngstes mad består som regel af kartoffel og en anden grøntsag, og kartofler har det ikke så godt med at blive hardcore blendet. Det problem har jeg ikke oplevet med maskinen. Maden bliver perfekt.

Kvalitet: 5 ud af 5
Indtil videre har der ikke været nogle problemer. Umiddelbart forestiller jeg mig heller ikke, den skulle vise sig at være noget bras. Jeg har valgt ikke at vaske blenderdelen i vaskemaskinen, men det skulle den ifølge manualen godt kunne klare. 

Pris: 4 ud af 5
Jeg synes, prisen på 999,95 kr er fair. Havde den været billigere, havde det jo også været en anden kvalitet. Hvis man synes, prisen er lige lovlig høj til at have den stående hjemme, så er det en perfekt gave til fx barnedåb. Den hjælp, som food makeren udgør i hverdagen, synes jeg, matcher prisen.

3. influencer // Sarah fra Sarah Lykke

Vi har den seneste tid eksperimenteret mere end nogensinde med forskellige grøntsagsmos samt friske smoothies i sommervarmen, og det har været en kæmpe succes for vores lille familie med Baby Food Makeren fra Kidsme. Den er nem og enkel at anvende samtidig med, at den giver mulighed for at skabe varieret kost i form af dens fire funktioner (damper, blender, opvarm og optør) til ens baby. Den har gjort vores hverdag betydelig lettere, da vi hurtigt og nemt kan varme en sutteflaske og bikse en lækker mos sammen uden en masse besvær.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Den er simpelthen så let at anvende, og der gik ikke mange minutter før, jeg fandt ud af de fire smarte funktioner, som den har. Der er forskellige dele til selve maskinen, der gør det let og enkelt at benytte sig af funktionerne. Den er også utrolig let at rengøre, hvilket er en kæmpe fordel, når man skal lave babymad i en travl hverdag. Alle maskinens dele er nemme at sætte sammen eller hver for sig, alt efter hvilken funktion, man ønsker at anvende.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Vi har tidligere opfundet et kreativt (og møghamrende besværligt) system for at sikre, at vandet til sutteflaskerne var kogt og efterfølgende nedkølet til den rette temperatur. Vi hverken ejer eller har lyst til at benytte en mikroovn, og derfor er denne Baby Food Maker en kæmpe hjælp i hverdagen. Det betyder utrolig meget for os som familie, at vi kan lave lækkert, sundt og varieret mad til vores lille pige, og det er blevet lettere end nogensinde. Jeg anede ikke, at der fandtes så smart en løsning, og både min mand og jeg er super glade for vores nye køkkenhjælper.

Kvalitet: 5 ud af 5
Dette er en maskine, der udstråler kvalitet. Den har et lækkert design, der passer ind i det moderne køkken, hvor der både er plads til smart bageudstyr og kaffemaskine. I testperioden har vi haft den stående fremme og brugt den flere gange dagligt både til opvarmning af sutteflasker samt tilberedning af mad. Den er robust og solid, når den anvendes. Alle delene er smarte og udstråler kvalitet.

Pris: 5 ud af 5
Jeg synes bestemt, at denne Baby Food Maker fra Kids Me er alle pengene værd. Den er faktisk prisvenlig, når man sammenligner med andre maskiner. Den har 4-i-1, så alle funktionerne er i en maskine, samtidig med at man får et super flot design. Ofte hænger kvalitet og pris sammen, men i dette tilfælde får du meget mere for pengene. Jeg ville til hver en tid anskaffe mig denne maskine, og på blot fjorten dage er den blevet et must-have i køkkenet.


Samlet vurdering af Kidsme Food Maker: 58 ud af 60

  • Funktionalitet: 15
  • Nødvendighed: 15
  • Kvalitet: 14
  • Pris: 14

Om testproduktet:

Produkt: Baby Food Maker
Brand: Kidsme
Beskrivelse: Sundt hjemmelavet mad med 4-i-1 Baby Food Maker fra Kidsme, der gør det nemt at tilberede sundt og nærende mad til babyer. Den damper, blender, varmer og defroster.
Pris: 999,95 kr og kan købes lige her.

2 comments / Add your comment below

  1. Den lyder altså og ser vildt smart og praktisk ud. Den gad jeg godt have haft da Sally var baby 😊

    1. Den er simpelthen så smart og praktisk. Det har været sådan en god test. Vi elsker at kunne bidrage med info på de bedste maskiner og gadgets til børnefamilier 🙂

Skriv et svar