Kickstart din krop tilbage i form

Kigger du også langt efter den krop, du plejede at have? Dengang inden fødsel, amning og børn? Du er ikke den eneste. Derfor har momsterne testet et kickstartprogram til dig og andre mødre, der ønsker at komme i form ved hjælp af et tilrettelagt forløb.

Malmgren Fitness tilbyder træningsforløb til dig, der gerne vil i form efter at være blevet mor. Hvis du ikke er klar til at købe et længerevarende forløb, så kan du prøve en 5-dages kickstartprogram. Det program kan være med til at give dig lige præcis det skub, du har brug for. Tre momsterinfluencers har prøvet kickstartprogrammet sammen med manden bag det, nemlig Mathias Malmgren. Og her er deres oplevelser.

Følgende tre mødre har testet Malmgren Fitness’ 5 dages kickstart-program:

1. influencer // Sara fra Mama Palbom

Denne kickstart fra Malmgren Fitness er ikke som så mange andre. Her bliver du guidet gennem simple trin og opgaver hen over fem dage. Du får en dybde i, hvad der faktisk betyder noget for dig, og hvor du vil hen. Og du får hjælp til, hvordan du kan planlægge din dag, så den passer til dit mål.

Funktionalitet: 3 ud af 5 
Programmet et ikke personligt tilrettelagt, men en basis guide til alle kvinder som ønsker at få optimeret mor kroppen. Selve kickstart-programmet er nemt og overskueligt. Programmet for de fem dage er nemt og tilgængeligt i en travl hverdag. 

Nødvendighed: 5 ud af 5
Når jeg er sund, kan jeg klart mærke en forskel på mit overskud – både på arbejdet men bestemt også som mor. Jeg får energi til at gå ned til børnehaven og hente børnene i stedet for at tage bilen. Jeg får energi til at lege med ungerne selv efter en lang og opslidende arbejdsdag, og at kunne deltage i fysiske aktiviteter med hele familien, som da vi sammen tog til royal run. Også får jeg den selvtillid, som gør, at jeg føler mig sexet overfor min mand, og det er vigtigt for mig. At have redskaberne til at opnå den overskud er altafgørende, og det giver denne 5 dages kickstart.

Kvalitet: 3 ud af 5
Jeg var vild med, at der hver morgen i de fem dage kom en besked via messenger med dagens opgave/udfordring. På den måde går man ikke glip af en mail med dagens to do, men man bliver mindet om, hvad målet er løbende. Det var også skønt at den første telefon-session kunne planlægges nemt i et bookingsystem så den passede ind i hverdagens stress og jag. 

Pris: 4 ud af 5
Det 5 dages kickstart-program er gratis for alle, så lige dér er ” prisen” jo perfekt. Det giver alle mulighed for at få gode redskaber, der kan bane vej for en sundere livsstil. Under telefon-sessionen blev jeg dog anbefalet et års forløb til en meget høj pris, men det føler jeg ikke, jeg har råd til lige nu.

2. influencer // Trine fra Septemberbørn

Jeg har altid elsket at dyrke motion, og det har været en stor del af mit liv. Lige indtil de kære børn meldte sin ankomst til verden. Jeg elsker stadig at dyrke motion, men jeg har haft svært ved at få det prioriteret med fire børn under 6 år. Jeg blev derfor glad, da jeg skulle teste Malmgren Fitness 5 dages kickstart-program, for endelig var tiden til at få mig i fokus og gøre noget godt for mig selv.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Det er nemt og lige til at starte de 5 dages kickstart hos Malmgren Fitness. Jeg kunne dog godt tænke mig, at de svar man giver online, også var tilgængelige bagefter. Kan også være de er, men så er det gået min næste forbi. 5 dage er et godt antal dage, da det er nemt at overskue og dermed også realistisk at nå i mål. Jeg føler dog, at man efter de 5 dage er overladt sig selv. Man har fået en masse ting, men hvordan skal man lige gribe alt den nye viden an? Det kræver virkelig, at man VIL gøre noget ved sin situation ellers er man back to basic inden start.

Nødvendighed: 3 ud af 5
Det er fuldstændig alfa og omega, at jeg både er fysisk og mental sund. Det gør noget ved min livskvalitet og mit overskud. Selvfølgelig ville jeg gerne prioritere det mere, end jeg pt gør, men min situation taget i betragtning, er det også ok, at det ikke får så meget fokus lige nu. Mine børn er i en alder, hvor de har brug for mig, så derfor er de stadig nummer 1. Det er ikke en nødvendighed lige netop at bruge 5 dages kickstart hos Malmgren ift. hvad man ellers kan finde af inspiration på nettet eller nede i sit lokale fitness center. Dog skal Malmgren fitness have stor ros for at have fokus på den mentale del og betydningen for at komme i form, frem for bare at blive slank. Der arbejdes dybere med ens mind set som “hvorfor er det, du vil være slank?”, “Hvorfor er det godt for dig?” osv.

Kvalitet: 3 ud af 4
Jeg havde en rigtig god dialog med Mathias, som står bag Malmgren Fitness. Og igen giver jeg stor ros til programmet, fordi der arbejdes med den mentale del. Det er den del, der flytter isbjerge. Jeg vil dog sige, at på mad-inspirationskontoen blev jeg ikke voldsomt inspireret og meget var ikke ny viden for mig. Træningsprogrammet er også basic og ikke raketvidenskab. Jeg blev noget forundret over træningsøvelsen for mavemuskler, da disse øvelser er total “no go” hvis man har delte mavemuskler. Dette står ikke oplyst i træningsprogrammet.

Pris: 5 ud af 5
Kickstart-programmet er gratis og for alle. Det har givet mig et skub bag i til at komme i gang med at fokusere på min træning og kost. Kickstart-programmets elementer er enkeltvis til en samlet værdi a knap 2000 kr, hvilket jeg synes er ALT for dyrt og ikke pengene værd. Men nu er det jo så heldigvis gratis.

3. influencer // Malene fra Åndehuller

Malmgren Fitness’ 5 dages kickstart har fokus på kvinder, der er trætte af kur. Trætte af de hurtige, kortsigtede løsninger, der fører til den evige “op på hesten”, hvor man er gået i stå, faldet i, har taget på igen eller noget helt andet. Og Mathias fra Malmgren Fitness har fat i noget, når han stiller dig spørgsmålet: HVORFOR vil du tabe 5 kg? Hvad vil du egentlig? Programmet har dog også sine svagheder, og der er også vigtige spørgsmål, som han IKKE stiller.

Funktionalitet: 3 ud af 5
Det giver god mening at dykke ned i, hvorfor man hele tiden fejler – hvor er det, man spænder ben for sig selv? Det er godt, at han sætter fokus på, hvordan man prioriterer sit liv og sin tid, og man bliver nødt til at overveje, hvad der er vigtigt og hvorfor – og hvordan man vil tage handling på det, så det bliver for resten af livet. Det er SUPER godt. Mathias er en dygtig coach. Kickstarten fungerer gnidningsfrit med pop ups fra Facebooks Messenger gennem fem dage, hvor man får links til videoer og ens lektier. Det er let at gå til; jeg sad endda to af aftenerne på børneværelset med høretelefoner i og hørte dem. De er korte og motiverende. Det går imidlertid galt for mig med den store mængde papirer af træningsplan og kostplan. Det dur ikke fra en telefon – og de er umulige at printe, fordi de grafisk ikke er sat op til det. Jeg havde med en “personligt tilrettelagt” kostplan forventet at blive klogere og komme tættere på den rigtige løsning for mig, men jeg er ikke blevet klogere i forhold til den viden, jeg havde i forvejen. Men nu ved jeg også virkelig meget om kost.

Nødvendighed: 4 ud af 5
Jeg faldt pladask for at blive kaldt “Superwoman” af Mathias, og han fik mig til at tro på det. Det betyder ALT at være både fysisk og mentalt sund, og jeg kan også mærke med det samme, når der ikke er styr på lige præcis de to ting i mit liv. Så bliver det bare hårdt og trist at være til. Mine største kampe er det mentale: At min krop ikke er fjenden – og jeg skal være meget mere tilgivende og omsorgsfuld over for mig selv. Så der blev Mathias coaching en stor hjælpende hånd for mig og andre, der kæmper med lignende. Med fokus på præcis de elementer, skiller hans koncept sig ud fra andres.

Kvalitet: 3 ud af 5
Kostplanen og træningsprogrammet er ikke personligt tilrettelagt, det er det samme alle får. Det er et problem, især når han har med morkroppen at gøre. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Mathias er en dygtig personlig træner, for det er gode grundøvelser med aktivering af flere af de store muskelgrupper – men jeg spørger mig selv, om det er mest for unge og barnløse, når han misser de mest almindelige post partum skavanker hos kvinder? Det virker for mig lidt som, Malmgren ikke har så stort et indblik i de mor-issues nogen kan have. Kostplanen er ligeledes ikke personlig. Og jeg har behov for klare regler og rammer for min mad. Den giver ikke en fornemmelse for, hvor mange kalorier, du indtager, og det er vigtigt for mig. Omvendt har Malmgren FJERNET fokus på mad og givet mig fri til at spise lidt mere, som jeg vil. Jeg nyder faktisk ikke at måle og veje al min mad, og jeg mærker mig selv bedre i forhold til, om jeg er sulten, eller om det er mine følelser (eller PMS!), der spøger. Det er skide godt. Hans største styrke er klart det mentale ved processen og til kvinder, der gerne vil leve sit liv med familien.

Pris: 3 ud af 5
Selv kickstarten er gratis. Det er virkelig flot, for man får en del ud af den i forhold til at overveje sine behov. Man får også et grundprogram og kostprincipper, der kan hjælpe meget, hvis man er på bar bund. Det er jeg imidlertid ikke. Jeg vil dog sige, at køber du pakken efter kickstarten, som er et års forløb – så tror jeg på, at du får flotte resultater. Og prisen er slet ikke urimelig, faktisk er den gavmild i forhold til, hvad du så får.


Samlet vurdering af 5 dages kickstart-program: 43 ud af 60

Funktionalitet: 10 ud af 15
Nødvendighed: 12 ud af 15
Kvalitet: 9 ud af 15
Pris: 12 ud af 15


Produkt: 5 dages kickstart program
Brand: Malmgren Fitness
Beskrivelse: Tag din træning til et nyt niveau ved hjæp af skræddersyede kostplaner og træningsøvelser. Du kan vælge mellem personlig og online coaching. Online coaching er for dig, der har motivationen og disciplinen på plads, men mangler retningslinjerne, målinger og den konstante udfordring. Her får du altså en fleksibel løsning til personlig træning.
Pris: Priserne varierer alt afhængig af forløb, som du kan se her. Du kan også kontakte dem og tage en snak, inden du bestiller.

Skriv et svar