Hold dit barn tørt og varmt med en ny og lækker voksipose

Nora i sine kørepose

Mens vejret er blevet koldere og vådere, har syv momstere testet den nye kørepose Voksi Explorer. Tre af dem har skrevet en udførlig anmeldelse af deres oplevelser med posen. Men inden du læser, kommer en advarsel: Du vil straks investere i en kørepose til barnet.

Følgende tre mødre har testet køreposen Voksi Eksplorer fra Voksi:

1. momstertester // Janni

Jeg blev overrasket, da jeg modtog den nye Voksi Explorer. Især fordi, jeg troede, den fyldte mere end den gjorde. Min første tanke var derefter, om den kunne holde min pige varm; for den virkede tynd. Men jeg er blevet positivt overrasket. Hun behøver ikke meget tøj, når hun sover i den. Det synes jeg, er rart, for jeg tænker ikke, det er behageligt at have alt for mange lag på, når de små sover lur. Jeg behøver i hvertfald ikke være bange for, om hun kan holde varmen, for det kan hun. 

Funktionalitet 5 ud af 5: 
I køreposen er der lavet huller, så den kan spændes fast i barnevognsselen, klapvogn og autostol. Derudover er der på bagsiden et skridsikkert materiale, så posen ikke glider, når vi triller en tur i klapvognen. Det er jeg fan af, for der er ikke noget mere irriterende, end at skulle gå og rette barnet op hele tiden. Underlaget i posen er lavet af uld, som jeg mener er det allerbedste, et barn kan sove i. Ulden regulerer sig nemlig efter barnets temperatur, så barnet bliver ikke kold eller svedig; men har en fin temperatur under hele luren.

Nødvendighed 4 ud af 5: 
Jeg må være ærlig og sige, at vi ville have svært ved at undvære posen igen efter at have fået den. Især når vi har vores pige i klapvognen. Førhen havde hun altid dyne på, og den falder altid ned på jorden 117 gange. For enten glider den af, eller også sparker hun den af. Det er slet ikke muligt med den nye voksi pose, og det er jeg vild med.

Kvalitet 5 ud af 5: 
Kvaliteten er rigtig fin. Det virker til at alle materialer er valgt med omhu. Ingen dumme lynlåse, der er svære at lyne op/ned. Stoffet er praktisk og let at tørre af. Det synes jeg, er en vigtig detalje, når det er et produkt til små børn, som grisser.

Pris 4 ud af 5: 
Jeg synes personligt, det er en lidt dyr pose. Der findes rigtig mange billigere alternativer til en kørepose. Men pris og kvalitet hænger som regel sammen, og jeg tvivler på, det er muligt at finde en pose i samme kvalitet, som er meget billigere. De helt billige køreposer er ofte lavet af 100% polyester. Polyester er ikke et åndbart materiale, som jeg vil anbefale børn skal sove i. En uld blanding er en sikker vinder for de fleste børn, så det kan sagtens betale sig at smide flere penge i efter et ordenligt produkt.

2. momstertester // Heidi Malene

For at sige det lige ud – så er mor her HELT høj på den nye Voksi Explorer kørepose. Allerede da jeg pakkede køreposen ud, sprang det mig i øjnene, hvor NEM den er. Den er så ligetil. Man er ikke i tvivl om, hvad detaljerne er til for.  Indholdet af de 80% dun og 20% fjer i overdelen og 100% uld i underdelen gør, at jeg trygt kan lade min søn sove udenfor – lunt og lækkert.
Designet er smukt. Udvalget af farver gør, at der er én farve for enhver smag. Vi bruger også posen i klapvognen – fik jeg iøvrigt nævnt, hvor nemt den er flytte? Med velcrolukningen bagpå behøver man ikke at pille selen ud og i. Det skridsikre materiale på bagsiden gør, at køreposen ligger stabilt i klapvognen, og ikke kejter rundt. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Jeg kan ikke komme på noget dårligt om denne kørepose. Jeg er ærligtalt imponeret. Den lever 100% op til mine forventninger. Min søn drak en juice i klapvognen, og spildte et par dråber på køreposen, men på grund af BIONIC-FINISH®ECO behandlingen, pibler det blot af, og trænger ikke ind i posen. Der er mulighed for at åbne posen helt op og benytte den som legetæppe på gulvet – eller som dyne.

Nødvendighed: 4 ud af 5
For os er en kørepose ikke livsnødvendig. Vores 3-årige datter havde ingen. Men efter vi nu har prøvet en, skal vi helt klart også benytte os af den ved et evt. næste barn. Det ér bare det nemmere. Det, at man ikke behøver at pakke sit barn ind i alverdens tøj, når de skal ud og sove – det er klart det, der trækker op hos mig.

Kvalitet: 5 ud af 5
Kvaliteten af køreposen er lækker. Stoffet er blødt, lynlåsen er nem, og generer ikke barnet ved åbningen. Den er let – absolut ikke tung.

Pris: 5 ud af 5
999 kroner er ikke dyrt for en kørepose i min verden. Jeg betaler det gerne. I forhold til mange andre kørerposer – som ofte koster langt over 2000 kroner, så er prisen på denne Voksi Explorer langt bedre. Man får mere eller mindre det samme – men betaler kun det halve

3. momstertester // Line

Vi har de sidste par uger testet den nye kørepose Voksi Explorer, og vi er blevet så glade for den. Den er bare lækker, og har fået alle de bedste funktioner fra tidligere modeller. Vi har en ældre model fra vores største pige, men denne her har bare så mange smarte funktioner, er meget nemmere at anvende og kvaliteten er helt i top. Den kan både bruges i barnevogn, klapvogn og autostol, da den har et smart velcrosystem, som gør, at den nemt kan bruges til diverse selesystemer. Det er en fordel, og det er nemt at flytte den fra barnevognen til klapvognen. Vi venter lillebror til januar, og der kommer den helt sikkert også i brug i autostolen. Jeg tænker den især er smart, når mine piger skal afleveres i børnehave, så kan jeg sætte ham i autostolen og så kan køreposen lynes ned i bilen, så han ikke får det for varmt, og når vi er udenfor kan køreposen lynes op.

Køreposen har flere lækre detaljer. Bl.a har den skridsikkert materiale på bagsiden for øget stabilitet i klapvognen. Forsiden kan nemt foldes ned, og man kan lyne fodenden op for øget ventilation. Den kan faktisk lynes helt af, og bruges som dyne eller legetæppe, hvis man er i byen. Det er da smart. Det er selvfølgelig et stort plus, at den samtidig har et lækkert eksklusivt design med et smukt, blødt stjerneprint på indersiden. En stor anbefaling herfra.

Funktionalitet 5 ud af 5:
Køreposen er meget nem at anvende. Den har to lynlåse: en i hver side. Hovedstykket kan justeres rundt om barnets hoved for tilpasning af vejrforholdene. Den indeholder 80% andedun og 20% fjer i overdelen og 100% uld i underdelen, hvilket har en evne til at transportere fugt væk fra barnets krop og give en behagelig temperatur. Ens barn har altså mulighed for at ånde og samtidig holde sig varmt i vinterkulden. Der er blødt bomuldssatin på indersiden, der giver en dejlig komfort til ens barn, og ydersiden er lavet af nylon, som virker slidstærkt. Den vejer nærmest ingenting, og kan nemt pakkes sammen, så den intet fylder. 

Nødvendighed 5 ud af 5: 
Jeg synes en kørepose er et must, når man har små børn. Det er bare så meget smartere at putte dem i en kørepose end at bøvle med tæpper og dyne. For os gør det helt sikkert hverdagen nemmere. At den kan anvendes både i barnevogn, klapvogn, autostol og cykeltrailer er et kæmpe plus. 

Kvalitet 5 ud af 5: 
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten, og synes Voksi har skabt en funktionel og behagelig kørepose i et moderne og flot design. Der er helt sikkert tænkt over valg af materialer, og den vil uden tvivl holde i mange år. 

Pris 5 ud af 5:
Jeg kan kun anbefale Voksi Explorer, da funktionerne og komforten er fantastiske til prisen. Jeg synes den har en skarp pris i forhold til så mange andre voksiposer. Den kan fås til kun 999 kr. 


Samlet vurdering af køreposerne fra Voksi: 57 ud af 60

Funktionalitet: 15 ud af 15
Nødvendighed: 13 ud af 15
Kvalitet: 15 ud af 15
Pris: 14 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Køreposer
Brand: Voksi
Beskrivelse: Køreposen Voksi Eksplorer kan bruges både i barnevogn, ladcykel og i et bilsæde. Fodenden består af et vandafvisnde materiale, og er behandlet så der ikke kommer snavs eller vand ind i posen. Det er en lækker og komfortabel pose til din baby.
Pris: Prisen på køreposen er 999 kroner, og den kan købes her.

Skriv et svar