Lav smARTe perleplader med en Pixelator

Perleplader er lig med kreatid og hygge med ungerne. Men hvordan holder du ungernes koncentration i hyggen og udfordrer deres kreativitet? Mød den smarte Pixelator. Ungerne kan lave interaktive perleplader med motiver direkte fra din smartphone til Pixelatoren. Hermed er jeres perleplade game lige gået et par niveauer op. Læs her den grundige anmeldelse af denne innovative løsning der moderniserer en ældgammel tradition som perleplader.

Den smarte Pixelator fra smART tager hele familiens perleplader til next level. Du får mulighed for at lave perleplader på en moderne og innovativ måde. Pixelatoren er elektronisk, og der medfølger en app, så du selv kan designe dine motiver fra appen. Det er smart!

Følgende tre mødre har testet og anmeldt smART Pixelator:

1. momstertester // Heidi Malene

Selvom Pixelator fra smART henvender sig til børn fra 7 år+, men min datter på 3 år forstår dog udmærket idéen. Smart idé. Og hun er vild med den lille pincet til at sætte perlerne på pladerne. Det var dog lidt svært, men med mors hjælp gik det nemt. Hun swipede løs i de mange motiver, og havde svært ved at vælge, hvilket motiv vi skulle lave! Vi brugte en del tid på at teste Pixelatoren i vores efterårsferie, og min datter fordybede sig i dette perleprojekt.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Pixelatoren er nem at bruge. Vi fangede hurtigt, hvordan vi skulle navigere rundt i maskinen. Min datter kan selv navigere rundt blandt de 50 forskellige motiver. Min datter er vant til, fra børnehaven, at en perleplade er ud af fri fantasi, så da jeg introducerede hende for denne smarte Pixelator, var lykken stor, og det gjorde det nemt for hende at vide, hvilke farver hun skulle bruge, samt hvor perlerne skulle sættes. Kvalitetstid og kreatid er vigtigt, og noget min datter efterspørger hver dag. Så dette er en god idé at hive frem en eftermiddag, hvor ungerne er lidt trætte efter en lang dag.

Kvalitet: 5 ud af 5
Jeg oplever Pixelatoren i en fin kvalitet. Ofte kan man fornemme, hvis det produkt man står med, er “noget skrald”. Det er absolut ikke min opfattelse. Kvalitetstid for mig er tid sammen som en familie. Og det havde især min datter og jeg, da vi sammen testede Pixelatoren og pixel-perlerne.

Pris: 4 ud af 5
Sammenligner man med almindelige perleplader og perler, er Pixelatoren en del dyrere. Men her har Pixelatoren især fordelen med de mange motiver, samt funktionen at kunne forbinde til appen, hvor muligheden for at få ens egne billeder fra sin smartphone over på Pixelatoren. Jeg synes, den er pengene værd – den har mange muligheder!

2. momstertester // Mihaela

De sidste uger har vi testet den smarte Pixelator herhjemme. Pixelator gør det nemmere for min datter Sofie, hvis hun vil lave nye mønstre: hun behøver ikke lede efter dem på enten Google eller i bøger. Den er smart og nem at håndtere. Man kan lave mange designs med den nye teknolog, og der kan tilknyttes en app for flere designmuligheder eller personlige designs. Julegaver i år bliver helt sikkert lavet med den smarte Pixelator. Jeg synes, at det er smart at børnene kan lave tusindvis af motiver i perler.

Funktionalitet: 4 ud af 5 
Lyset kan være lidt irriterende i starten – indtil man vænner sig til det. Både min datter Sofie på 6 år og min søn Malthe på 4 år kan nemt bruge den. Den kan bruges både til både perler eller pailletter. Dog har vi ikke prøvet pailletter endnu. Den er nem at bruge, og begge børn kan sidde alene med den, og selv styre alt. Det er nemmere for Sofie, da hun er 6 år og fremme i skoene. Fordi lyset kan være træls, sidder de ikke med den i længere tid i gangen. De synes, det er fedt med så mange motiver, og at mor og far ikke behøver hjælpe til. De kan selv lave et helt design og en perleplade selv. Det er smart at have alle designs samlet ét sted, og at man selv kan vælge design. Det er godt med nye motiver og lidt sværere af slagsen.

Kvalitet: 5 ud af 5 
Kvaliteten er i top, det er intet at sætte en finger på. Det er godt, at det udfordrer børnenes fantasi og motiverer til endnu flere designs. Appen virker som den skal, og der er ingen problem med projektoren. Ungerne bruger deres kreativitet anderledes. Tit kan der være en udfordring at tage dem væk fra iPad. Men Pixelatoren giver os hygge og kreatid sammen. Mens vi arbejder med den, taler vi om hele systemet, hvordan den fungerer og, hvor smart det hele er. Børnene skal også kunne følge med i verdens udvikling, så det er godt på den måde, at de kender til teknologi.

Pris: 2 ud af 5
Personligt synes jeg, at prisen er lidt høj i forhold til, at der kun er perler med. Jeg ville aldrig selv bruge så mange penge på den; men omvendt kunne jeg sagtens forestille mig, at den kommer til at stå på ønskesedlen til julegaver eller fødselsdagsgaver. Det er en smart måde at lave nye perlekreationer på. Helt sikkert en gave, som nok vil ligge under mange juletræer i år.

3. momstertester // Maria

Vi har testet smART Pixelator, som er en interaktiv perleplade. Jeg meldte mig til at teste den, fordi det at lege med perler er en klassiker. Men ofte mister børnene koncentrationen, så jeg tænkte, at en Pixelator kunne hjælpe med det. Den er alle pengene værd – den gør det at lege med perler sjovt på en hel ny måde.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Der skal være en voksen til at hjælpe, hvis der skal bruges billeder fra iPad/telefon – ellers kan børnene selv hive den frem og bruge de skabeloner, der følger med. Herhjemme er vi alle fans af, at det er kreativ leg blandet med digital underholdning. Jeg ved, at det er den vej, det går – og hvis Pixelator kan få dem væk fra Fortnite og PlayStation, så er jeg fan. Min datter Alexia hader at sidde at kigge efter mønstre – men her er det så nemt, at mønstret ligger.

Kvalitet: 5 ud af 5
Pixelatoren er i god kvalitet. Den står fast og robust. Det var sjovt at lave personlige perleplader, og på den måde snakkede vi om minderne eller om det, som skabelonen omhandlede.

Pris: 3 ud af 5
Den er en del dyrere end almindelige perleplader, men de penge er givet godt ud. Der er et uendeligt udvalg af mønstre og egne designs fra tablet/smartphone. Herhjemme har perler fået nyt liv – og ofte bliver Pixelator valgt til fremfor andet digitalt leg.


Samlet vurdering af Pixelator fra smART: 36 ud af 45

Funktionalitet: 12 ud af 15
Kvalitet: 15 ud af 15
Pris: 9 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Pixelator
Brand: smART
Beskrivelse: smART Pixelator har små dioder af lys, der kan lyse i forskellige farver med en pladen ovenpå, hvor du kan sætte perler eller palietter. Du kan tilslutte din smartphone til Pixelatoren, og åbne op for uendelige designmuligheder.
Pris: Prisen på Pixelator fra smART er 599 kroner, og den kan købes lige her.

Skriv et svar