Slip fantasien løs med Pokémon legetøj og bamser

Hvad siger du til at dele et af dine barndomsminder med ungerne? Det kan du gøre med Pokémon legetøj og Pokémon bamser. Nyd samværet mens du mindsker ungernes skærmtid og stimulerer deres fantasi. Vores momstertestere har leget, hygget og grint med unger med det nye legetøj og bamser fra Pokémon.

Pokémon har været yderst populært i mange år, og langt de fleste forældre husker nok selv at have leget med figurer fra det populære spil. Pokémon har fået endnu et opsving af popularitet, og nu kan forældre give deres kærlighed videre til ungerne – og de får noget, de kan dele med hinanden.

Følgende mødre har leget med Pokémon legetøj og Pokémon bamser med deres børn:

1. momstertester // Michala

Okay, hvor mange har ikke siddet hjemme i sofaen som barn, og sunget med på: “Pokémon – du skal fange dem! Vi gør livet til en leg. Pokémon – åh vi følges ad! Og kæmper for verdens fred”? Det har jeg i hvert fald, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har været Pokémon fan.
Derfor var det en stor interesse for os at teste det nye legetøj. Vi har testet et Pokémontrænerspil, hvor pokéball’en skal gætte en Pokémon, et Clip ’n’ go Pokéballbælte med to Pokéballs, en Pikachu og en Pokéball med en anden Pokémonfigur, som kan klikkes på bæltet. Desuden var der også to søde Pokémonbamser.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Jeg synes, at det er hyggeligt at se Pokémon legetøj på min datter Sofias værelse, fordi det minder mig så meget om min egen barndom. Jeg er også fan af fysisk legetøj frem for at sidde med en iPad, og det gør det 10 gange sjovere at lege med Pokémon legetøjet, når det er noget man har set i TV, da man virkelig kan relatere til det. Der skal dog være en voksen til stede, når man spiller Pokémontræner spillet hvis ikke barnet selv kan læse, da mange af svarene til spørgsmålene skal læses i det tilhørende hæfte. Udover det er spillet nemt at bruge: den taler til en, og den er nem at forstå. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Jeg synes, at legetøjet er lavet i god kvalitet. Pokémon boldene bliver kastet en del med ligesom i tegnefilmene, når Pokémon’erne skal ud, og de holder stadig. Bamserne er også bløde, og blev brugt af mor til hovedpude forleden inde på Sofias legegulv, da jeg faldt i søvn. De er godkendt!

Pris: 5 ud af 5
Jeg synes, at prisen er fin. Når man kigger på så meget legetøj i forretningerne og på diverse webshops, kan man hurtig vælte bagover af priserne. Men det synes jeg bestemt ikke, at man gør med det her. Og når man tænker over hvor populært Pokémon nu faktisk er, så synes jeg bestemt ikke, at det er galt.

2. momstertester // Mia

Vi modtog de fineste pakker med Pokéballs, Pokémons, bælte og bamse – hvilket gik rent ind hos både min søn og datter. Specielt bamsen er blevet hendes nye sovemakker. Jeg valgte at takke ja til tilbuddet om at afprøve legetøjet, da vores store dreng samler kort og i en lang periode kun har set Pokémon i TV’et, når det var muligt. Jeg håbede, at legetøjet kunne erstatte lidt skærmtid, og samtidig være med til at udfordre og udforske hans leg og fantasi, hvilket legetøjet lever fuldstændig op til. Vi har overgivet os til Pokémon herhjemme – og vi elsker det. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Der er god sammenhæng mellem serierne, der går i TV’et, de populære kortene og legetøjet, vi modtog. Begge unger kunne navne, styrke og type på alt, vi modtog. Dertil har Pokémon legetøjet betydet sammenleg mellem mine børn, at skærmtiden er reduceret, og at fantasien har fået frit spil. Dette har for os betydet mere nærvær, mere fokus på hinanden og muligheden for at blive inkluderet i især dens store leg, hvilket jeg som mor har nydt! Derudover har det for min motorisk udfordret dreng betydet, at han til tider i flere timer ad gangen, har kunne have fokus på leg fremfor hans uro – så kæmpe anbefaling herfra hvis ens børn kan lide Pokémon. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Kvaliteten er i top. Den ene Pokémon har endda overlevet en tur i vaskemaskine og tørretumbler. Dertil kan man mærke og se, det er kvalitet og Pokéballs kan sagtens holde til at blive kastet med, som de gør i filmene. 

Pris: 4 ud af 5
Noget af legetøjet er i den høje prisklasse, dog opvejes det af den gode kvalitet. Og jeg tænker bestemt, det er pengene værd, da det erstatter skærmtid, og forøger fantasien. 

3. momstertester // Sofie

Mine drenge blev ellevilde, da de modtog Pokémon legetøjet. Bamsen var orange, og dem som følger med hos mig på Instagram ved, at min yngste søn Frodes absolutte yndlingsfarve er orange, så han var forelsket med det samme. Han sover med den bamse hver dag. Både min ældste søn Anker og Frode elsker små figurer af alle arter. De elsker at stille dem op ved siden af hinanden, og de elsker at lege med dem.

Funktionalitet: 5 ud af 5.
Pokémonfigurene var med det samme et hit hos os. De har leget med dem, og også blandet det sammen med meget af deres andet legetøj. Og netop det at blande ting og figurer samme fra forskellige universer, synes jeg er vigtigt, og dejligt for udviklingen af børns fantasi. Drengene leger med legetøjet alle steder, og har de små figurer med i lommen. Det er dejligt, at det er legetøj, som ikke fylder, men alligvel skaber fuld glæde.

Kvalitet: 4 ud af 5
Kvaliteten er god. De små figurer skal ikke samles, og der er ikke små dele, som bliver væk, eller som kan knække af. Pokéballsene kan virke lidt skrøbelige, da det jo er nogle de kaster med, men sådan er det jo med alt legetøj, som kastes med. Dog er de (7-9-13) ikke gået i stykker endnu.

Pris: 5 ud af 5
Min indre jyde vil helst sige 4 ud af 5 – der skal jo altid pruttes om prisen. Men jeg må her ty til min mands definition af en god pris: TIMEPRIS. Og her må jeg sige, at timeprisen på Pokémonlegetøjet allerede er helt i bund. Der bliver leget (og sovet) med det hver dag. Så selvom det ikke er billigt legetøj, så er det pengene værd. Det er heller ikke dyrere end, at jeg synes, det er en passende pris til jule- eller fødselsdagsgaver.


Samlet vurdering af Pokémon legetøj og Pokémon bamser: 42 ud af 45

Funktionalitet: 14 ud af 15
Kvalitet: 14 ud af 15
Pris: 14 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Legetøj og bamser
Brand: Pokémon
Beskrivelse: Pokémon var oprindeligt et spil til spilkonsol, men er sidenhen blevet udfoldet til film, serier, legetøj og bamser. Legetøjet og bamserne indbyder til leg og hygge, der ikke kræver skærmtid.
Pris: Legetøjet koster fra 99 kroner til 349 kroner, og kan købes lige her. Bamserne koster fra 149 kroner til 349 kroner, og kan købes lige her.

Skriv et svar