Smarte buksebleer og miljørigtige vådservietter til din baby

Bleer skal holde tæt, og vådservietter skal være effektive, så de kan fjerne alt det skidt, der konstant forfølger de små unger. Derfor var det med stor forventning, at Momster aktiverede 10 børnefamilier til at modtage en pakke med innovative, miljørigtige vådservietter samt nye, smarte buksebleer. Alle 10 mødre har allerede delt deres erfaringer på deres sociale medier. Og tre af dem har skrevet en uddybende og ærlig anmeldelse af både buksebleer og vådservietter, som du kan læse lige her på Momstertest.

Findes der noget værre end en ble, der lækker? Eller vådservietter der ikke klarer jobbet? Som mor til blebørn er svaret: NEJ. Heldigvis har vores momstertestere testet og anmeldt buksebleerne og vådservietterne fra Huggies: og dommen kan du læse lige her.

Følgende mødre har testet buksebleer og vådservietter fra Huggies:

1. momstertester // Heidi Malene

Jeg takkede ja til at teste Huggies buksebleer og Huggies vådservietter til min 1-årige søn for at prøve noget andet end det, vi er vant til, og fordi jeg kan se idéen i at bruge buksebleer, når barnet skal øve på potten, for så kan han med tiden selv tage bleen ned. Jeg forventede en god pasform og vigtigst af alt – bleer der holder tæt! Bleerne har klaret opgaven til UG. Vådservietterne oplever jeg meget “våde”, men til gengæld super effektive.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Jeg er vild med ideen om, at barnet selv kan få bleen af og på, når de når den alder. Det kan jeg huske fra min datter, at vi manglede. For hun ville så gerne selv, men det er svært at få en almindelig ble af, når man kun er 1-2 år gammel. Det irriterer mig dog lidt, at jeg er nødsaget til at tage min søns bukser af, for at kunne skifte buksebleen. Det plejer vi ikke at gøre med almindelige bleer. Men det tænker jeg, er en vanesag. Vådservietterne er meget “våde” men til gengæld meget effektive og super bløde! At de er miljørigtige, er supervigtigt for mig.

Kvalitet: 5 ud af 5
Bleerne sidder enormt godt. Elastikbåndet i taljen gør, at intet glider ud, når barnet bliver lagt på ryggen. Vi havde ingen uheld i hele testperioden – og det til trods for, at min søn har været en del syg med diarre! De er bløde og nemme at trække på. Fordi vådservietterne er så fugtige som de er, er de ekstra effektive. Og så er der ingen farlige kemikalier i, der kan skade min lille drengs barnenumse.

Pris: 4 ud af 5
Prisen på begge dele er fin. Det er en pris, alle kan være med på. Personligt har vi ofte købt de billige bleer fra diverse supermarkeder, men jeg er blevet skuffet hver eneste gang. Jeg vil helt klart gå efter Huggies fremover – især til natten. 

2. momstertester // Janni

Jeg har glædet mig til at teste de nye buksebleer og vådservietter fra Huggies, da jeg kun har hørt positivt om mærket. Da vi aldrig selv har prøvet Huggies bleer før, så jeg det som en god mulighed at kunne få lov til at blive tester på disse. Der findes utallige blemærker på markedet. For at finde frem til, hvad der duer for en, bliver man nødt til at prøve de forskellige mærker af. 

Funktionalitet: 4 ud af 5
Jeg er vild med den selvjusterende elastikkant i taljen og den dobbelte lækagebarriere ved lårene. Den selvjusterende elastikkant giver barnet en større bevægelighed i løbet af dagen, og der er ingen risiko for en ble, der strammer. Personligt er jeg dog ikke glad for buksebleer ved bleskift, da jeg synes det bliver mere besværligt at skifte en ble, fordi jeg skal tage strømpebukserne helt af. Men jeg må sige, at den justerbare elastikkant trækker det op. En bedre bevægelighed for mit barn er vigtigere end tiden, jeg bruger på bleskift. Vådservietterne er jeg også positivt overrasket over: de er gode, og der kommer ikke en hel klump op, når jeg hiver i en enkelt. Dette har jeg oplevet med mange andre mærker, og så er sådan en pakke hurtigt væk. Vi skal passe på vores jord til vores kære små, så det er kun et plus, at vådservietterne er miljøvenlige.

Kvalitet: 5 ud af 5
Jeg har ikke noget dårligt at sige om kvaliteten af bleerne og vådservietterne. Bleerne er super bløde og åndbare! Vi har ikke oplevet uheld, mens vi har testet bleerne. Vådservietterne er også vildt bløde og behagelige for en lille barnenumse.

Pris: 2 ud af 5
Personligt synes jeg ikke, det er pengene værd. 36 bleer for 100 kroner, det er mange penge. For en børnefamilie løber det hurtigt op, da der skal mange bleer til på en dag. Vådservietterne er også dyre i forhold til andre andre mærker, som jeg også synes fungerer udmærket.

3. momstertester // Camilla

Jeg havde hørt godt om buksebleerne og vådservietterne fra Huggies og har selv erfaring med vådservietterne. Jeg har en pige på 8 måneder og en dreng på 2 år, og de testede begge. Jeg har ikke brugt buksebleer til nogle af børnene før, så det var helt nyt for mig, Min søn tager ofte sin ble af, så jeg var spændt på om buksebleer kunne afhjælpe denne hobby. 

Funktionalitet: 4 ud af 5
Første gang jeg gav min datter en af bleerne på, lagde jeg mærke til, hvor blødt og elastisk elastikbåndet i taljen er på bleerne. Bleen sidder genialt på en lille babymave, og det er tydeligt at mærke, at der er lagt megen tanke i elastikken. Dog oplevede jeg med min datter, at båndet godt kunne rive lidt i stykker, når jeg gav hende bleen på, da det netop er så porøst. Dette oplevede jeg dog ikke med min søn. Bleerne er udstyret med en dobbelt lækagebarriere ved lårene, og jeg må sige, at det fungerer upåklageligt. Der har ikke været en eneste ’’siver’’ eller uheld i testperioden. For min søn på 2 år er buksebleer blevet et hit. De er så nemme at få på, både stående og liggende, og så er pasformen bare lige i øjet. Den skrider ikke, og sidder godt fast på både mave og lår, både når han sover og leger. Fremover vil jeg kun anvende buksebleer til ham. Jeg har også været rigtig godt tilfreds med bleerne til min datter. Dog er jeg ikke sikker på, at alle funktionerne og fordelene ved en bukseble er de samme ved en baby som ved et større barn. Jeg er begyndt at gå en del op i miljøet, og at vådservietterne er miljørigtige, er et kæmpe plus for mig.

Kvalitet: 5 ud af 5
Jeg synes, kvaliteten på bleerne er god. Det er en dejlig blød ble, der ikke kradser. Det er vigtigt for mig, at bleerne er behagelige at have på for mine børn, og det virker det til, at de er. Jeg har som sagt ikke oplevet en eneste lækage i testperioden, hvilket er super dejligt. Samtidig kan nogle bleer fra andre mærker, lække små kugler af materiale inde i bleen, hvis den er godt tisset til, og det gør Huggies heller ikke. Jeg er den type mor, der ALTID bruger vådservietter, og jeg er pjattet med vådservietterne fra Huggies. Jeg brugte dem også selv før testen, og det gør jeg af en eneste årsag: de er vildt fugtige. De kan vaske selv de mest snavsede fingre, numser osv. helt rene.

Pris: 3 ud af 5
Jeg synes, prisen for bleerne er okay. De ligger i cirka samme prisklasse som andre buksebleer. For en på min datters alder, er de dog i den dyre ende, synes jeg. Der er ikke ligeså mange bleer i en pakke buksebleer, som almindelige bleer, og derved kan forbruget godt blive lidt højt til en baby.


Samlet vurdering af buksebleerne og vådservietterne fra Huggies: 36 ud af 45

Funktionalitet: 12 ud af 15
Kvalitet: 15 ud af 15
Pris: 9 ud af 15


Om testproduktet

Produkt: Buksebleer og vådservietter
Brand: Huggies
Beskrivelse: Huggies har lanceret en ny bukseble med et selvjusterende elastikbånd i taljen, så ungerne har det behageligt, mens de har bleen på. Bleerne kommer i fire forskellige størrelser, så de passer børn, der vejer mellem 6-25 kg. De parfumefri vådservietter er bløde og skånsomme, så de ikke belaster dit barns sensitive hud.
Pris: Vådservietterne koster 16,95 kroner pr pakke. Buksebleerne koster mellem 89,95 kroner og 99,95 kroner. Begge dele kan købes lige her.

Skriv et svar